Модифікація U2 - в пошуках інфи про поставки...
МБК
Miniclassic
Atlas
Ручна робота
МБК
МБК
МБК
Miniclassic
Модератор: Модератори
Думаю, що нахил стійки залежить не від року виробництва, а лише через різновиди кабін. У тентованого кабіни як такої то і нема...z_fanat писав:Можу помилятись але стійка лобового в пізніх стоїть під прямим кутом, в ранніх були під нахилом???
С - рік початку виробництва (1940)
С - стандартна кабіна водія
К - привід на передні колеса
W - привід на задні колеса.
Стосовно року: віка англійська і російська пише 1941, українська чомусь 1940biolog писав:Думаю, що нахил стійки залежить не від року виробництва, а лише через різновиди кабін. У тентованого кабіни як такої то і нема...z_fanat писав:Можу помилятись але стійка лобового в пізніх стоїть під прямим кутом, в ранніх були під нахилом???
С - рік початку виробництва (1940)
С - стандартна кабіна водія
К - привід на передні колеса
W - привід на задні колеса.
С - 1941
Автобус по лендлізу не постачався.z_fanat писав: Стосовно кабіни також так думав, але в неті зустрічав пару фото з прямою стійкою і металевою кабіною. Якщо знайду пізніше то викладу сюди. Хоча можливо це було і переробки. Також були фото модифікації автобуса.
Просто написав що була така модифікація.biolog писав:Автобус по лендлізу не постачався.z_fanat писав: Стосовно кабіни також так думав, але в неті зустрічав пару фото з прямою стійкою і металевою кабіною. Якщо знайду пізніше то викладу сюди. Хоча можливо це було і переробки. Також були фото модифікації автобуса.