ВО"Черноморская игрушка" м.Одеса
Модератори: mykola78adm, Модератори
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19388 разів
- Вік: 57
Re: ВО"Черноморская игрушка" м.Одеса
У мене стоять на ранній з шурупами. У тебе на фарах. Коли там перехід був -знає тільки Генадій.
Може Одесити якусь партію із червоними сидушками зашурували і привязки не існує?
По крайній мірі рідше зустрічаються і виглядають красивіше та реальніше а ніж з білими.
ПиСи: ми будемо вважати що це дермантинові /або краще шкіряні чохли... /
Може Одесити якусь партію із червоними сидушками зашурували і привязки не існує?
По крайній мірі рідше зустрічаються і виглядають красивіше та реальніше а ніж з білими.
ПиСи: ми будемо вважати що це дермантинові /або краще шкіряні чохли... /
- kushnirgv
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 246 разів
- Подякували: 413 разів
С красными салонами были только первые выпуски. По поводу шурупов, я думаю, только самосборы, ну или пробники. В документации прописано крепление пластиковыми заклепками.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
-
- Друг клЮбу
- Подякували: 52 рази
Вот мой УАЗик позднего периода с красными фарами. Капот у него вообще не хочет открываться - с усилием и не полностью. А фары только красного оттенка могут быть? Где-то видел с голубым. Вот думаю - не подкрашены ли они были?)
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
-УАЗ не самій пізній бо ще на шурупі /пізні на запайці/
-капот тугий, бо або не оброблені заусиниці, або щось із самою пресформою системи кріплення. Треба розбирати і дивитись що там мішає.
-шкло фар скоріш за все заводське, бачив з червоними неодноразово. Із блакитним шклом у мене Ваз- 2102.
Гарна не часта модель із рамкою
-капот тугий, бо або не оброблені заусиниці, або щось із самою пресформою системи кріплення. Треба розбирати і дивитись що там мішає.
-шкло фар скоріш за все заводське, бачив з червоними неодноразово. Із блакитним шклом у мене Ваз- 2102.
Гарна не часта модель із рамкою
-
- Друг клЮбу
- Подякували: 52 рази
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Ще один ранній варіант на гумових шинах із блакитними фарами та ранньою коробочкою третього типу. / фото зі Скайлота/-нехай буде,бо самі моделі на даний час досить рідкісні.
Якщо модель аутентична із рідною коробкою то виникають питання/відповіді??
-моделі на гумових шинах випускались приблизно до 90 року і в мальованих коробках? / про коробки Генадій вже розповів/
-кольорові фари /відомі блакитні та червоні відтінки/ почали виготовляти з 90-х років??
-або ознака кольорових фар не має прив"язки до років випусків і їх виготовляли з початку виробництва /тобто паралельно із прозорими/??
ЦІКАВИТЬ ДУМКА тих хто тим цікавиться.
Якщо модель аутентична із рідною коробкою то виникають питання/відповіді??
-моделі на гумових шинах випускались приблизно до 90 року і в мальованих коробках? / про коробки Генадій вже розповів/
-кольорові фари /відомі блакитні та червоні відтінки/ почали виготовляти з 90-х років??
-або ознака кольорових фар не має прив"язки до років випусків і їх виготовляли з початку виробництва /тобто паралельно із прозорими/??
ЦІКАВИТЬ ДУМКА тих хто тим цікавиться.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Вітаю Генадій. Від Вас цікавить більш розширена аргументована відповідь Чому солянка? /Із за фар, із за коробки і т.д./.