Вітаю, шановне товариство!
Маю новини для життя нашого КлЮбу. Протягом кількох місяців я
мав нагоду комунікувати з організаторами благодійного блошиного ярмарку
"Тлум & Крам", який проводиться раз на місяць в LEM-Station, якраз біля Ретро Гаражу. Метою даного заходу є розвиток культури свідомого споживання товару. Учасники ярмарку - цікаві особистості, які приносять цікаві речі (навіть вживані), продають, спілкуються. Атмосфера - клас. Детальніше можна переглянути за посиланням:
https://www.facebook.com/tlumkram/
Отже, стосовно нас. Спілкуючись, я трохи розповів про те, хто я, що я роблю, і згадав про КлЮб. Їх зацікавила згадка про КлЮб, і десь після Нового року, мені, як представнику КлЮбу,
запропонували таку ідею: взяти участь в ярмарку "Тлум & Крам" нашим КлЮбом. На крайньому ярмарку (який був 16 лютого) мені запропонували
два варіанти участі в ньому:
1. Торгівельний, платний. До речі, можна об'єднатись кількома, щоб менше платити за місце.
2. Виставковий, безкоштовний. Зробити виставку моделей, розповісти про КлЮб, хто ми такі. Місце має бути.
Чому я це запропонував?
1. Нашому КлЮбу цього року виповняється 10 років
2. Нова платформа, на якій ми ще не були
3. Нас бажають там бачити
4. На крайньому Тлумі участь брав ЗАЗ-Козак (організатор Leopolis Grand Prix!), тому для нас це має бути класним!)
Поки що це вся інформація, яка мені відома на дану мить.
На Реал 1 березня мають прибути організатори заходу, тож якщо виникнуть питання стосовно нього, Ви зможете їх підготувати і на зустрічі задати та обговорити. Якщо зараз виникають питання - пишіть, спробую відповісти. Дякую за увагу!
З повагою, Богдан