Володя привіт.
Перш за все це моя особиста думка і не більше, тож без образ.
Дивимось на малюнок і бачимо що деталь 1А на оригіналі є закріплена на осьовому шарнірі, тобто це дає змогу свобідно рухатись поршню по відношенню до "руки підйомника". А в мініатюрі деталь 1В є жорстко закріплена з "рукою" підйомника (тобто в цій точці руху немає)
Завдяки цій мертвій точці на моделі, коли ми відтворюємо рух, деталь поршня прогинається як це добре видно на слідуючому малюнку. Так розумію що для деталі було використано мідний дріт. В загальному матеріал добрий, але особисто я на власному досвіді впевнився в тому що малювати мідь або латунь не я так просто. Ні малювати просто але коли деталь рухома то фарба мє здатність тріскати та відвалюватись. Я в свій час бавився з телескопічною антеною. Краще брати матеріал котрий не потрібно маювати - алюміній або стальний хромований дріт. І ще, особисто я би в такій коцтруції робив отвір в циліндрі гідравліки знацно більший діаметру поршня, в такому разі при жосткому фіксажі пошня можна оминути його прогин
і на закінчення деталь -2 , на мій погляд відсутня пропорційність віднносно оригіналу - винесено дуже далеко до заду
З повагою Андрій