Побажання, відгуки та зауваження
Модератор: mykola78adm
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16884 рази
- Подякували: 20184 рази
- Вік: 47
Re: Побажання, відгуки та зауваження
Шановні колеги !
У звязку з заявленою проблемою : http://lmccforum.lviv.ua/viewtopic.php?p=44463#p44463 , запускаю опитування з наступним формулюванням :
1. залишаємо розмір превью картинок такий, який зараз встановлений на форумі
2. зменшуємо розмір превью до 400*300 (в такому випадку в постах приєднанні зображення будуть виглядати якось так : http://lmccforum.lviv.ua/viewtopic.php?p=44513#p44513 )
В обох випадках, якщо картинка більшого розширення, аніж заявлена в превью - при кліку на картинці вона буде відкриватися у новому вікні в повному розмірі.
Можливо це дозволить зменшити час завантажування сторінок з зображеннями (це в теорії - 100%-но гарантувати не можу). Нові налаштування превью будуть застосовані ТІЛЬКИ до нових зображень, які будуть завантажені після зміни налаштувань форуму.
пи.си. Опитування в "шапці" теми а також доступне з головної сторінки форуму.
У звязку з заявленою проблемою : http://lmccforum.lviv.ua/viewtopic.php?p=44463#p44463 , запускаю опитування з наступним формулюванням :
1. залишаємо розмір превью картинок такий, який зараз встановлений на форумі
2. зменшуємо розмір превью до 400*300 (в такому випадку в постах приєднанні зображення будуть виглядати якось так : http://lmccforum.lviv.ua/viewtopic.php?p=44513#p44513 )
В обох випадках, якщо картинка більшого розширення, аніж заявлена в превью - при кліку на картинці вона буде відкриватися у новому вікні в повному розмірі.
Можливо це дозволить зменшити час завантажування сторінок з зображеннями (це в теорії - 100%-но гарантувати не можу). Нові налаштування превью будуть застосовані ТІЛЬКИ до нових зображень, які будуть завантажені після зміни налаштувань форуму.
пи.си. Опитування в "шапці" теми а також доступне з головної сторінки форуму.
- Vollodia
- клЮбник
- Дякував (ла): 117 разів
- Подякували: 163 рази
- Вік: 50
Якщо на даному форумі неможливо зробити "альбомний перегляд", то краще залишити як було, щоб можна було не клацати на кожну картинку. Моя така думка 

- Vollodia
- клЮбник
Хіба що у темах, в яких потенційно може бути багато фоток, зменшити кількість постів на сторінці, або фоток у повідомленні, якщо то технічно можливо. Щоб не відкривались цілі талмути... Незнаю.
Хоча, як визначати ті потенційні теми - я вам не скажу.

- mykola78adm
- Site Admin
Налаштування, як то - кількість повідомлень на сторінку, максимальна кількість зображень у повідомленні (/на сторінку), розмір зображень - застосовуються до всіх тем. Це глобальні настройки форуму.Vollodia писав:Хіба що у темах, в яких потенційно може бути багато фоток, зменшити кількість постів на сторінці, або фоток у повідомленні, якщо то технічно можливо. Щоб не відкривались цілі талмути... Незнаю.![]()
- mykola78adm
- Site Admin
Необхідне ще розуміння, що саме ми бачимо під "альбомним переглядом". Варіанти реалізації також можуть бути різними. Якщо є якісь моди під phpbb3 з таким функціоналом - готовий їх роглянути.
- AndriYan
- клЮбник
- Подякували: 516 разів
- Вік: 45
По 2 пункту - а ці превью будуть розташовані так само Одиночним Вертикальним Стовпчиком ?
Чесно, цей вертикальний стовпчик по одному фото мене трохи напрягає, це незручно переглядати.
А хотілося щоб превьюшки йшли горизонтальними рядками, по декілька штук (скільки влізе) і натиснувши на одну можна було переглянути всі в альбомному передляді, о це було би файно
Чесно, цей вертикальний стовпчик по одному фото мене трохи напрягає, це незручно переглядати.
А хотілося щоб превьюшки йшли горизонтальними рядками, по декілька штук (скільки влізе) і натиснувши на одну можна було переглянути всі в альбомному передляді, о це було би файно

-
- клЮбник
- Подякували: 7 разів
- Вік: 43
Мене цікавить такий нюанс:
Для того щоб побачити картинку в повному розмірі, на неї треба буде клікнути?
Далі, якщо картинка відкривається в тому ж вікні поверх чату, і можна клікати вперед/назад між всіма картинками на сторінці, то це Супер варіант. Якщо ж клікнувши на картинку мені відкриється окрема вкладка в браузері, без можливості перейти на іншу картинку, то це ацтой...
Please let me know
Для того щоб побачити картинку в повному розмірі, на неї треба буде клікнути?
Далі, якщо картинка відкривається в тому ж вікні поверх чату, і можна клікати вперед/назад між всіма картинками на сторінці, то це Супер варіант. Якщо ж клікнувши на картинку мені відкриється окрема вкладка в браузері, без можливості перейти на іншу картинку, то це ацтой...
Please let me know
- Vollodia
- клЮбник
Микола78
В моєму розумінні "альбомний перегляд" це - Коли фотки (прев"ю ) маленькі а клацнувши на одну з них , можна гортати (у більшому розмірі) всі- в повідомленні/ на сторінці. Як на УАФі і останнім часом на РС, але я так розумію, що на нашому "движку" таке не можливо...
...ти подякуй, що язнаю краєм вуха чув, що таке "движок" 
В моєму розумінні "альбомний перегляд" це - Коли фотки (прев"ю ) маленькі а клацнувши на одну з них , можна гортати (у більшому розмірі) всі- в повідомленні/ на сторінці. Як на УАФі і останнім часом на РС, але я так розумію, що на нашому "движку" таке не можливо...
mykola78 писав:...якісь моди під phpbb3

...ти подякуй, що я

- mykola78adm
- Site Admin
такAndriYan писав:По 2 пункту - а ці превью будуть розташовані так само Одиночним Вертикальним Стовпчиком ?
технічно не є можливим тут (дивився/пробував/.... не получилось)AndriYan писав:А хотілося щоб превьюшки йшли горизонтальними рядками, по декілька штук (скільки влізе)
- mykola78adm
- Site Admin
так, при цьому відкривається в окремій вкладціvirus_ua писав:Для того щоб побачити картинку в повному розмірі, на неї треба буде клікнути?
пропонуйте моди, свого часу під наш движок я такого не знайшов бувvirus_ua писав:якщо картинка відкривається в тому ж вікні поверх чату, і можна клікати вперед/назад між всіма картинками на сторінці, то це Супер варіант.
як каже наш Мер : "візьми і зроби"virus_ua писав: Якщо ж клікнувши на картинку мені відкриється окрема вкладка в браузері, без можливості перейти на іншу картинку, то це ацтой...
Please let me know

Давайте більше реалізацій, а не прокламацій.

- laspi
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 2839 разів
- Подякували: 400 разів
На мій погляд так як зараз розташовуются фото не дуже зручно-довго завантажується сторінка, поставиш лайк і починаєть сторінка скакати, потім починаєш шукати де ти дивився останню фотку, мені не подобається
Тому я на своєї візитці ставлю одну фото великою, а інші прев"ю, так зручніше (так саме роблю на ФУК) 

- baramelik
- Модератор
- Дякував (ла): 4272 рази
- Подякували: 3313 разів
- Вік: 49
- Контактна інформація:
самий простий варіант в нашому випадку - ховати картинки під спойлер.
Але зробити це вимогою тільки для гілок форуму типу цієї http://lmccforum.lviv.ua/viewtopic.php?f=122&t=1429
Тобто для ілюстрацій в статтях ця вимога не діє.
Але зробити це вимогою тільки для гілок форуму типу цієї http://lmccforum.lviv.ua/viewtopic.php?f=122&t=1429
Тобто для ілюстрацій в статтях ця вимога не діє.
З повагою, Володя.
Клікабельний список моделей у візитці ● Львівський клЮб у facebook ● КлЮбний блог ● Мій єДрайв
Клікабельний список моделей у візитці ● Львівський клЮб у facebook ● КлЮбний блог ● Мій єДрайв
- AndriYan
- клЮбник
- Подякували: 516 разів
- Вік: 45
1 - тоді нащо воно таке потрібно, краще хай буде так як є зараз, і це все ховати під спойлерmykola78 писав:такAndriYan писав:По 2 пункту - а ці превью будуть розташовані так само Одиночним Вертикальним Стовпчиком ?технічно не є можливим тут (дивився/пробував/.... не получилось)AndriYan писав:А хотілося щоб превьюшки йшли горизонтальними рядками, по декілька штук (скільки влізе)
2 - то що пробував і неполучилось ще не значить що неможливо, треба комусь знайочому в тому поколупатись детальніше

- mykola78adm
- Site Admin
AndriYan писав:2 - то що пробував і неполучилось ще не значить що неможливо, треба комусь знайочому в тому поколупатись детальніше
mykola78 писав:... як я шукав тех.адміна - то хоч хто би писнув.