LEOPOLIS GRAND PRIX СКАСОВАНО ЧЕРЕЗ ПОДІЇ В УКРАЇНІ!
Змушені повідомити вам, що тривожні події на Сході України спонукали нас прийняти непросте, та важливе в сучасних обставинах рішення – оргкомітет фестивалю Leopolis Grang Prix вирішив цього року відмовитися від проведення фестивалю.
У свою чергу частину коштів, які повинні бути витрачені на проведення фестивалю, підуть на купівлю обмундирування для українських військових, що їдуть воювати на Схід. Окрім того, у суботу, 28 червня, на площі Ринок впродовж дня буде виставлена експозиція ретро автомобілів, а біля них стоятимуть скриньки – таким чином кожен бажаючий зможе додатково долучитися до допомоги нашим військовим.
Ситуація, що склалася, дещо нагадує історію фестивалю у 30-х роках ХХ століття, коли Леополіс Гран Прі був відмінений в силу соціально-економічних проблем, і його не вдалося відновити в жоден з наступних років. Саме через це організатори до останнього хотіли провести фестиваль, щоб не повторити історію.
Тим не менше, усвідомлюємо, що зараз перед нами стоять інші виклики, подолання яких є першочерговою потребою. Ми перш за все хочемо, щоб образ Львова був привітним та безпечним для всіх гостей нашого міста. І віримо, що наступного року нам вдасться провести фестиваль, на який приїде ще більше гостей з України та з-за кордону.
Ми закликаємо автолюбителів та автомобільні клуби, які мали приїхати на фестиваль, підтримати нашу ініціативу і долучитися до збору коштів на допомогу українським військовим. Об’єднавши зусилля, ми можемо зробити справді хорошу справу.
З повагою,
Оргкомітет фестивалю Leopolis Grand Prix
Вкладення
2kaNiK3CrtA.jpg (44.42 Кіб) Переглянуто 6751 раз
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
Якщо чесно, я би не проти і в цю Неділю зробити. Просто за тиждень все таки свято, і я, як мабуть і багато хто, будуть мати можливість виїхати за місто на кілька днів, включаючи Неділю і Понеділок. Тому я особисто пролітаю на 29-те, а на 22-ге я б не проти.
Прошу розглянути таку пропозицію!
virus_ua писав:Якщо чесно, я би не проти і в цю Неділю зробити. Просто за тиждень все таки свято, і я, як мабуть і багато хто, будуть мати можливість виїхати за місто на кілька днів, включаючи Неділю і Понеділок. Тому я особисто пролітаю на 29-те, а на 22-ге я б не проти.
Прошу розглянути таку пропозицію!
я також не проти... поясню ще чому - наступний реал (63-й) по графіку буде випадати на 19 липня... а в нас на цю дату запланована поїздка в Карпати. Тобто всеодно якийсь Реал треба буде зміщувати. Хто за 22-е число ? Але потрібно вирішувати вже, щоб встигнути попередити усіх.
Мені все одно,але з цими переносами ми вже заплутались.
Всіх було попереджено про перенос на день,тобто з неділі на суботу./але багато про це не знають, і прийдуть в ГАЗ-С саме 29.06./.
Тепер,коли леополіс накрився-варто залишити графік зустрічей без змін-тобто 29.06.
Все одно при можливості треба попередити тих,хто налаштувався на парк культури.
А 63-й реал будемо зміщувати на тиждень пізніше в звязку із "карпатоблудієм клЮбників",про що оголосимо на 62-й зустрічі..