Модератор: mykola78adm
І тобі , Юра -Велике спасибі за візит і дуже добре проведений час!!! Як кажуть -"ЗАВЖДИ РАДІ" !!!!Yura писав:Моя чергова подорож розпочалася з відвідин м. Луцька. Дякую всім волинським колегам, що знайшли вільну годинку та ми вспілі поспілкуватись
Всьому модельному Львівському брацтву - велике спасибі![]()
![]()
за теплий прийом, прохолодне пиво, позитивне спілкування та настрій
![]()
![]()
Окреме велике спасибі нашому головуючому - Володимиру Констянтиновичу Сіверсу за приют у себе. Щиро дякую. (Думаю я не встиг набриднути)![]()
.
Дякую серу Ендрю за застріч, спілкування, модельку Ягуара (яку я покажу пізніше) та екскурсію по дуже цікавих місцях історичного Львова![]()
. В перший день мого перебування у місті ми втрьох (я, Андрій та Констянтинович) відвідали криївку. Однак шкода що фото не зробили. Я вперше туди попав.
Дякую Миколі за душевно-щирий прийом у себе. Дружина дякує сім"ї Кравченків за подарунок, але ще не смакувала![]()
![]()
Взагалі трохи втомився - але позитиву море. Але він так зараз необхідний
НалЄпки Костя привіз від Чижа, але з собою немав.ЯРОСЛАВ писав:От "тіхарики"-щось замутили по поліціантах..![]()
ШкодА що Костя не попав на реал...
А налЄпки привіз від Чижа??
а от з цього місця "поподробнєй"biolog писав:П.С ти хоч не розказуй чим це все закінчилось
«Поздравляю тебя, Шарик, ты балбес!» - зима в простокавашино .biolog писав:Гарна хронологія свята!
П.С ти хоч не розказуй чим це все закінчилось![]()
![]()