7
Мої вітання, шановні колеги!!!
Ось і пройшов черговий РЕАЛ Ізюмського автомодельного клубу!!!
![Happy :happy:](./images/smilies/huuura.gif)
Як завжди у душевній і дружній обстановці!!!
![Friends :friends:](./images/smilies/friends.gif)
І в цей раз Ми не здивуємо Вас великою кількістю учасників, але спробуємо здивувати якістю моделей і їх харизматичністю!!!
![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
Олег (olegon) приніс такі неймовірні моделі, про які я тільки міг мріяти побачити на власні очі, а тим більш потримати їх у руках!!!
![Bomb :bomb:](./images/smilies/bomb.gif)
Враження від побаченого просто словами не передати!!!
![Bowing :bow:](./images/smilies/sleepy.gif)
Першою Ми "поласували" МЕГА тракторець К 701 від фірми SSM!!! Приємна тяжкість у руках просто заворажує!!! Опрацьований салон з купою ричагів, усі повороти та фари зроблені зі скла дуже класної якості!!! Модель наче жива!!! Задня частина рухається в горизонтальному напрямку!!! Також рухливе і кріплення для навісного обладнання ззаду!!! Просто немовірна деталізація!!! Модель дійсно вартує своїх коштів!!! Ціна/якість!!! Модель залізна!!! Другою була модель трактору Т-150 на гусеницях (доречі залізних) від неймовірно крутої фірми RTM!!! Просто був у захваті, адже це друга модель у Олега від цього виробника (нагадаю, в минули раз був трактор Т-150)!!! І знов сто відсоткове попадання!!!
![Shocked :O](./images/smilies/shocked.gif)
Деталізація просто на висоті і такого чуда виробництва як у цього виробника я ще не бачив!!! ДІП нервово курить...
![Yes (y)](./images/smilies/yes.gif)
Такого "живого" кольору я ще не бачив!!! Мабуть фото цього не передасть!!! Салон також опрацьовано на високому рівні!!! Гусениці рухливі!!! Модель смоляна!!! Хлопці, повірте мені багато чого бачив, але якщо у Вас буде моливість потримати, а ще краще придбати модель від RTM, то Ви будете на сьомому небі від щастя!!! Це Вам каже людина, яка до цього дня дуже холодно відносилася до вантажівок та тракторів!!! Просто МЕГА хотілка і вищий пілотаж у світі виробників масштабних моделей!!! Олежка, МЕГА респект Тобі, друже, за неймовірні миті щастя від побаченого!!!
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Я не дарма просив Олега узяти мотоцикла М-72 від ДІПа, бо нещодавно придбав собі давню хотілку мотоцикл BMW R25/3, 1/43 від Карарами!!! Деталізація на достатньо високому рівні, поворотний руль, класне виконання коляски, усі необхідні лого BMW теж присутні!!! Модель однозначно у зазначеному виробником масштабі 1/43!!! Олегу, дякую за надану можливість порівняти різних виробників!!!
![Bowing :bow:](./images/smilies/sleepy.gif)
Другою мною було презентовано мотоцикл BMW R60 з фігурками, 1/43 від Norev!!! Класна деталізація!!! Більш детально розповім у своїй візитці!!! Вечір пройшов просто супер!!!
![Bibika :bibka:](./images/smilies/bibika.gif)
До скорих зустрічей, друзі... Ну і фотозвіт...