V.M.Studio Lviv
Модератори: mykola78adm, Модератори
Правила форуму
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
- richmerlin
- Модератор
- Дякував (ла): 1014 разів
- Подякували: 4735 разів
- Вік: 39
Re: V.M.Studio Lviv
Все ок, та ще б назви тих модельок , думаю лишнім не буде...
Візитка - American Highway viewtopic.php?f=6&t=1952
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19388 разів
- Вік: 57
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2360 разів
- Подякували: 4818 разів
- Вік: 44
Дякую Славік, цей рімейк для мене дорогий адже це подарунок він Ігора Кума, який він мені подарував багато років тому
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- Dhananc Nikol
- Модератор
- Дякував (ла): 19427 разів
- Подякували: 7000 разів
- Вік: 40
Одному Вовчику вдячний за його чудові роботи, а другому - за те, що показав ці неперевершені роботи. Браво, хлопці!