мамайклянус!!!AndriYan писав:А на Лого з низу є сірі "силуети будинків", це точно будинки Львова ? щось не дуже впізнається, чи можна їх замінити на більш Львівські ?
AndriYan, превентивно скажу що ратуша є вже на логотипі
Модератор: mykola78adm
мамайклянус!!!AndriYan писав:А на Лого з низу є сірі "силуети будинків", це точно будинки Львова ? щось не дуже впізнається, чи можна їх замінити на більш Львівські ?
так так і зробили, просто кешувався ше "старий" стиль фонуherman писав:Возможно ли сделать фон под "шапкой форума" белым, чтобы не было этого перехода от белого к серому?
еее...а то як ?baramelik писав: а фразу
Форум Львівського клЮбу колекціонерів автомоделей
написати шрифтом.
та нескладно (думаю). Тре курити мануали, бо я того тоже не вмію. На крайній случАй - запитаю програмерів наших і .... короче далі через ППmykola78 писав:еее...а то як ?baramelik писав: а фразу
Форум Львівського клЮбу колекціонерів автомоделей
написати шрифтом.
mykola78 писав:а "хатинки" тоді як ? мені більше з "хатинками" подобається
Це вже зміна логотипу Клюбуbaramelik писав:щоб зменшити шапку по висоті тре лого зробити у варіанті base або light
Отак наприклад
можна.. я вже задавався тим питанням : http://lmccforum.lviv.ua/viewtopic.php?p=50815#p50815herman писав:А "шапку" можно сделать более узкой где-то вдвое?
В личке...mykola78 писав:herman, Володя, а закинь мені файлик - прикручу і глянемо, як буде виглядати в реалі