Інтерв'ю́ з одноклЮбником

Назва каже сама за себе - це ми і наші клЮбні походеньки ))

Модератори: mykola78adm, Модератори

herman

Інтерв'ю́ з одноклЮбником

Повідомлення herman »

Інтерв'ю́ (англ. interview)це бесіда, вибудована за певним планом через безпосередній контакт інтерв'­юера з респондентом з обов'язковою фіксацією відповідей. В соціології використовується як один з основних методів збору первинної соціологічної інформації. В журналістиці є самостійним жанром, що представляє суспільно вагому новину у вигляді відповідей особи на запитання журналіста.

Зображення

Сіверс Володимир
Процик Андрій
Дідич Ярослав
Горошко Андрій
Матусевич Альфред
Голубець Орест
Кравченко Микола
Бoлecтa Boлoдимиp
Герман Володимир
Агаханян Левон
Ленц Дмитрий
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Оживляємо тему.

[spoiler]Не секрет, що це надзвичайно цікава, та своєчасна тема для нашого форуму і клЮбу.
Тому, на мою скромну думку, вона повинна розвиватись. Для цього, потрібно щоб хтось очолив цей вертеп :D
Звичайно, Володя Герман ніде не дівся, він також виступає кореспондентом, але цим локальним форумським "Хтосем" буду я (baramelik) :D Всім капєц!!!

А тепер серйозно.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
У шапці теми, Ти, любий клЮбнику, чи Друг клЮбу (так, так, саме Ти) знайдеш посилання на анкету.
- (1) Її (анкету) потрібно завантажити собі на компутир.

Це формат ODT (open doc format) відкрити можна чим завгодно. Хто має Word - ним, хто не має, скажу що є безкоштовні Open Office та Libre Office.

- (2) Далі - заповняєм. Можна прийняти 150 на груди, щоб писати тільки правду і нічого крім...
- (3) Зберігаємо файл
- (4) відправляємо його мені.

Можна прямо на електронку bolesta.v@gmail.com , або посилання на зовнішній файлообмінник. Кілька для прикладу fex.net , dropmefiles.com , wetransfer.com У приватні повідомлення файл приатачити також можна. В темі не пишіть, давайте зберігати інтригу )))

- (5) я зі свого боку це все форматую і скидаю Тобі на цендзуру у ПП. Також задам пару "тематичних" питань, щоб трошки відхилитись від шаблону
- (6) у випадку погодження, я публікую Твоє інтерв'ю у темі.
- (7) всі читають, Ти отримуєш вподобайки, всі задоволені ... profit

Пи.Си. Так як кожен є Особистість, то в анкеті передбачено питання, яке мусиш сформулювати Ти для Себе, тобто я типу спитаю, але без Тебе я би не додув до такого питання. Це не є обов'язковий пункт, але бажаний.
І пам'ятай, що інтерв'ю пишемо ми двоє. Я, як типу "журналіст" з набором шаблонних питань і Ти. Бо хто краще Тебе знає Тебе самого?
Тому, не стидайся доповняти анкету питаннями, які стосуються власне Твоєї історії.

Успіхів Тобі, шановний клЮбнику. І сміливіше, не соромся!

Пи. Пи. Си. у випадку аншлагу, публікації будуть виходити щотижня-щодва, щоби тримати градус інтриги.[/spoiler]
Відповісти

Повернутись до “Наш клЮб”