Велике і голосне - ДЯКУЮ всім!
...Зеника, не стосується..., бо
...жартую, ...Зеника, також стосується
Модератор: mykola78adm
А, на-на.Vollodia писав: ...Зеника, не стосується..., бона хібане треба було, таке робити...
Видиш, а я казав треба було таки ПРАВДУ брати.Vollodia писав:СИЛА[/b]..., таки в ПРАВДІ .
Щось нас не туди повело, то все через те що ми на тому "Трабанті" не покаталисьVollodia писав:То не то во , а вежа Успенської церкви ... (ти подивися, що в пацана в синій куртці з капюшоном робиться на тій фотці )
...а чо, в низ могли би і з'їхати.z_fanat писав: ...то все через те що ми на тому "Трабанті" не покатались
Ага, особливо якщо враховувати екссстремальний підйом і спуск по сходамVollodia писав:...а чо, в низ могли би і з'їхати.z_fanat писав: ...то все через те що ми на тому "Трабанті" не покатались
ПРАВДА то ще в них сорт пива, де Хутін намальованийVollodia писав:... та то, є так... ... а зразу казав , що він мені щось не подобається...
...А ПРАВДА, то, то всьо заведеніє, так називається, могло б бути забагато...
А ти вже флєшку в сервант поставив?Vollodia писав:Приємно, було познайомитись з гостями, а також поспілкуватись і приємно провести час з одноклЮбниками !
Нє , ну що то є правда, я спорити не буду. ...але ми вже з тобою порішали, що добре пиво - хутіном не назвешz_fanat писав:ПРАВДА то ще в них сорт пива, де Хутін намальований
Авжеж!z_fanat писав:А ти вже флєшку в сервант поставив?
А пакєт?Vollodia писав:Авжеж!z_fanat писав:А ти вже флєшку в сервант поставив?