Щодо цьогорічного ювілею клЮбу, постало питання відносно пам'ятки. Сувенір, чи інша матеріальна чи нематеріальна річ.
Хто що би хтів ( і на що здатен). Генеруємо ідеї. При генерації прохання враховувати, що її (ідею) ще потрібно втілити у життя.
Вже пропонувались і марки і майки і ЛАЗ і все разом і баба в пляцку... Прохання висловитись.
Робим автобус
А хто візьме на себе організацію цього процесу - йому будуть вдячні всі ( і він не буде платити за бухло на корпоративі )
Оскільки не платити за бухло визвася я, то розпишу бізднесс-план на бліжайшу пьй'ятілєтку
1. Визначаємо кількість учасників. Термін - до 1 червня 2020
2. Замовлення донорів
3. Творчий процес, танці з бубном, граблями і т.д. ...(ми зараз тут)
→ розробка фототравління
→ розробка і тестування віконних молдінгів
→ пошук матеріалів та технологій для пофарбування пластикового ковпака
→ виготовлення фототравління
→ хромування
→ препарація донорів
→ пофарбування
→ розробка дизайну декалей, примірка..
→ друк декалей
→ поклейка декалей
→ виготовлення та поклейка молдингів з плівки
→ фінальна зборка
→ ше там шось, точно шось буде не так...
→ роздача "Слоників"...
Я про свій в темі прозвітуюсь, але так як фотки у мене фєєєєє то буду чекати на кращі від професійників.
Ну і Вовка обіцяв створити окрему тему де опише про весь процес створення проекту, хто,де, коли, і скільки було випито ...
Іван писав: ↑24 грудня 2021 10:57
Юрчик треба тобі бути піонером цього флеш-мобу, показуй ! Хоч на полицю вже пристроїв?
Вже пофоткав, як міг. Телефоном тої красоти не передати. Але мушу йти Софію Юріївну зі школи заьирати та вести на свято у міську бібліотеку, а на 15.00 до Резиденції См. Миколая. Так що викладу пізніше
Поки я не придумав куди його притулити. З боксом об'ємний получається. І як сказав Шановний Майстер Михайлович - у моделі до 200 дрібних деталей, і щоб запобігти втраті - краще тримати в боксі
baramelik писав: ↑24 грудня 2021 09:52
Інструкція: просто зніміть ковпак і розріжте скотч
Який скотч, в мене не було , яле доїхав автобус нормально
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
Як казав Славік, тепер про Солонку будуть знати навіть в Америці.
Yura писав: ↑24 грудня 2021 11:05
Який скотч, в мене не було
то тільки для посилок, від гріха подалі...
ЯРОСЛАВ писав: ↑24 грудня 2021 11:02
Ну і Вовка обіцяв створити окрему тему де опише про весь процес створення проекту, хто,де, коли, і скільки було випито ...
та тут напишу, але вже по святах, бо завтра Різдво і потім пішло-поїхало....
Як кажуть,другий пiшов...
Творчiй групi велика подяка за чудову модель!До речi,це моя перша та едина форумська модель!Дуже радий,що це саме ЛАЗ зi Львова!
Моi вiтання з Рiздвом!