Завод "Вега" м.Умань
Модератори: mykola78adm, Модератори
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 20284 рази
- Вік: 57
Re: Завод "Вега" м.Умань
Геннадій-
Добавлю ще один варіант тента і коробочка без технадписів. У ній була модель 8 варіанту.
Добавлю ще один варіант тента і коробочка без технадписів. У ній була модель 8 варіанту.
- kushnirgv
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 246 разів
- Подякували: 414 разів
- Вік: 58
Ярослав, а переходной тент на какой модификации был?ЯРОСЛАВ писав:Добавлю ще один варіант тента
Про такую коробку я еще не написал. Это коробка №2 - с проекциями, но не наклеенной этикеткой. Использовалась для упаковки машин Варианта 8 когда изменились цены, а новой упаковки еще не было - подчищали складские запасы. Прицеп для Варианта 8 так же паковался в коробку такого вида. При чем сам автомобиль мог быть в такой коробке и в коробке последнего вида, а прицеп только в такой коробке без опознавательных надписей.ЯРОСЛАВ писав:коробочка без технадписів
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Генадій- на жаль не знаю: колись купляв окремо для автопоїзда, вийшло що попались мені установочний і перехідний, а на моделі 5 варіанту із магазину був стандартний третій варіант.kushnirgv писав: а переходной тент на какой модификации был?
Хочу добавити що мій установочний /той що рижий/ із матеріалу не такого як стандартні: вроді як тверда "капроно пластмаса" можливо навіть покривались якимось лаком /із внутрі блистить гарно а із зовні залишились лише дрібні залишки-плями/.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Генадій- скоріш за все так і є.
У мене виникло питання по першій коробочці тільки треба всім проаналізувати дати якщо вони там позалишалися.
Як видно є з малюнком авто на білому фоні і на сірому.
По датах у мене виходить ось що:
- модель з причіпом-білий фон-...1987р від причіпа як раніше писав залишився тільки клапан.
-модель фургон-білий фон-дата вигоріла,залишилось ОТК..
-модель цистерна-білий фон- ОКТ... року не видно.
Як раніше писав ці моделі я купляв особисто і вони підпадають під кінець87-початок 88 років.
-модель причепа-білий фон--МАЙ 1988
-модель з причіпом-сірий фон--ЯНВ 198 скоріш за все 9 рік.
Тобто якщо коробки із білим фоном були першими а із сірим випускались пізніше---це має бути окремий варіант.
Якщо випускались паралельно-тоді як варіанти А/Б.
У мене виникло питання по першій коробочці тільки треба всім проаналізувати дати якщо вони там позалишалися.
Як видно є з малюнком авто на білому фоні і на сірому.
По датах у мене виходить ось що:
- модель з причіпом-білий фон-...1987р від причіпа як раніше писав залишився тільки клапан.
-модель фургон-білий фон-дата вигоріла,залишилось ОТК..
-модель цистерна-білий фон- ОКТ... року не видно.
Як раніше писав ці моделі я купляв особисто і вони підпадають під кінець87-початок 88 років.
-модель причепа-білий фон--МАЙ 1988
-модель з причіпом-сірий фон--ЯНВ 198 скоріш за все 9 рік.
Тобто якщо коробки із білим фоном були першими а із сірим випускались пізніше---це має бути окремий варіант.
Якщо випускались паралельно-тоді як варіанти А/Б.
- kushnirgv
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 246 разів
- Подякували: 414 разів
- Вік: 58
Да, Ярослав, коробки на автопоезд поздние были с серой допечаткой. Вероятнее всего выпускались в конце 88-го - начале 89-го. На цистернах и тентованых такого цветоделения не обнаружил.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Аналогично,хотя нас двоих в обсуждениях пока недостаточно. Пока дописываю в хронологию два ранних варианта коробочекkushnirgv писав: На цистернах и тентованых такого цветоделения не обнаружил.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Генадій: по темі для мене залишається поки відкритим 4 питання:
1.Індивідуальні коробочки до причепа. По ідеї мають бути аналогічні у парі із безтентовиком.
2.Чи завжди співпадали дати виробництва /штампи на коробках / у сцепках: модель+ причіп?? Тобто цікавить чи могли бути в комплекті коробочки із різними штампами дат ?
3.Хронологія по моделі з цистерною /модель +коробка+ кольори самої цистерни+ можливі варіанти відмінностей по цистерні/.
4.Гамма заводських кольорів моделей. Поки в темі є фото всіх відомих, але можливо були і інші варіанти.
1.Індивідуальні коробочки до причепа. По ідеї мають бути аналогічні у парі із безтентовиком.
2.Чи завжди співпадали дати виробництва /штампи на коробках / у сцепках: модель+ причіп?? Тобто цікавить чи могли бути в комплекті коробочки із різними штампами дат ?
3.Хронологія по моделі з цистерною /модель +коробка+ кольори самої цистерни+ можливі варіанти відмінностей по цистерні/.
4.Гамма заводських кольорів моделей. Поки в темі є фото всіх відомих, але можливо були і інші варіанти.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Сама рання коробочка із датою июль 1986 для моделей із установочної партії.
Технадписи написані вручну. /фото з ФУК/.
Технадписи написані вручну. /фото з ФУК/.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2372 рази
- Подякували: 4834 рази
- Вік: 44
Це мої екземпляри що з чого вже не пригадую закину, хай буде в темі.
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv