Львівська майстерня
Модератори: mykola78adm, Модератори
Правила форуму
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
-
- клЮбник
- Подякували: 163 рази
Re: Львівська майстерня
Дякую Юра за відгук!!! Я мав на увазі фото інших ракурсів півпричіпа якого додав я
Востаннє редагувалось 08 вересня 2016 10:47 користувачем Мирослав, всього редагувалось 1 раз.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19392 рази
- Вік: 57
Бомбезнійші роботи спецтранспорту СРСР-
Мирослав- ще розкажи трохи про саму "майстерню/майстра-
Мирослав- ще розкажи трохи про саму "майстерню/майстра-
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Вітаю Миросьо із новою конверсійкою- дуже гарна спец-буда-
Тіко мені здається що сама буда вийшла трохи довшою із за ширшої лівої бокової дверки, в наслідок чого рами позаду не видно.
А ще можна було прибамбурити реально присутній у всіх такого роду будках - комин від буржуйки.
Хоча це дєло робилося кустарно і можуть бути різноманітні варіанти у тому числі такий як на моделі.
Тіко мені здається що сама буда вийшла трохи довшою із за ширшої лівої бокової дверки, в наслідок чого рами позаду не видно.
А ще можна було прибамбурити реально присутній у всіх такого роду будках - комин від буржуйки.
Хоча це дєло робилося кустарно і можуть бути різноманітні варіанти у тому числі такий як на моделі.
-
- клЮбник
Дякую Славцьо за відгук.Додаю фото такої ж аварійки тільки з іншого ракурсу,маю надію що після перегляду зміниш свою думку.Хоча спочатку на кресленні будки довжина була коротшою,пізніше прийшлося видовжувати.Рурок з заду теж на таких аварійках не було бо в середині стояв двигун (пам'ятаєш як уЛьвові зварюють трамвайні рейси)то при заведеному двигуні там просто не всидиш а про топку і мови не має,бо роботяга кульпарківською закінчить
- Yura
- Модератор
- Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
- Дякував (ла): 16000 разів
- Подякували: 22566 разів
- Вік: 55
Шикарна робота. Респект Мирославе
А це серійна машина чи "колгосп"? Якщо серійна - то яка її правильна назва? Дякую
А це серійна машина чи "колгосп"? Якщо серійна - то яка її правильна назва? Дякую
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
-
- клЮбник
Однозначно колгосп Юра.Просто сподобався цей монстряка і вирішив мати таку модель.Правда вирішив прописати його до колгоспу Українського В анонсі діпа буде пожежна цистерна,для мене вона зовсім не цікава.Цей момент теж вплинув на народження цієї моделі.По назві якась там АЦ
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Dhananc Nikol
- Модератор
- Дякував (ла): 19427 разів
- Подякували: 7000 разів
- Вік: 40
-
- клЮбник
Всім доброго дня.Хочу показати ще одну роботу Львівського Майстра Михайла!Зліпили до купи Діп з МБК.ГАЗ 51 взірця 46 року з деревяною кабіною.