Продовжимо...
Другий блок - це музей на повітрі... В даному розділі розміщені автомобілі, які чекають на реставрацію і також цікаві автомобілі відвідувачів музею...
Музей ретро автомобілів «Фаетон», м. Запоріжжя
Модератор: Модератори
- Dhananc Nikol
- Модератор
- Дякував (ла): 19559 разів
- Подякували: 7026 разів
- Вік: 40
Re: Музей ретро автомобілів «Фаетон», м. Запоріжжя
Продовжимо...
Другий блок - це музей на повітрі... В даному розділі розміщені автомобілі, які чекають на реставрацію і також цікаві автомобілі відвідувачів музею...
- Dhananc Nikol
- Модератор
І на останок хочу поділитись власними спостереженнями... Оглядаючи подвір'я музею Ми з хлопцями зустріли три невідомі нам автомобілі і до останнього не визначившись з їх маркою Ми вирішили не перейматись та кинути цю не вдячну справу... Приїхавши додому мені всеодно це питання не виходило з голови і я вирішив довести діло до кінця... Що з цього вийшло, прошу до уваги...
1. Першим автомобілем якого я опізнав це був Packard 1600, 1938 року випуску!!!
2. Другим був Ford Т, 1909-1927
3. Третім, спочатку я подумав - Сітроен (передок схожий), але потім роздивившись я чесно кажучи здивувався побачивши таке "чудо-юдо" в такому поважному місці!!! Бо виявляється - це САМ ПАН СКЛЄПАВ: стопаки та руль - ГАЗ 24, криша та двері ГАЗ-21, зад та перед самопал!!! Думаю, що цей хлам узяли на запчастини...
Отже, скоро музей поповниться знаковими моделями... Чекаємо на презентацію...
Респект нашому Сержику за допомогу у розгадуванні зазначених авто!!! Вдвох діло швидше та веселіше пішло!!! Дякую за увагу!!!
1. Першим автомобілем якого я опізнав це був Packard 1600, 1938 року випуску!!!
2. Другим був Ford Т, 1909-1927
3. Третім, спочатку я подумав - Сітроен (передок схожий), але потім роздивившись я чесно кажучи здивувався побачивши таке "чудо-юдо" в такому поважному місці!!! Бо виявляється - це САМ ПАН СКЛЄПАВ: стопаки та руль - ГАЗ 24, криша та двері ГАЗ-21, зад та перед самопал!!! Думаю, що цей хлам узяли на запчастини...
Отже, скоро музей поповниться знаковими моделями... Чекаємо на презентацію...
Респект нашому Сержику за допомогу у розгадуванні зазначених авто!!! Вдвох діло швидше та веселіше пішло!!! Дякую за увагу!!!
- Dhananc Nikol
- Модератор
Служу Львівському КлЮбу!!!Yura писав:Заради такого варто витратити час та кошти. Дякую, друже , дуже цікаво
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16796 разів
- Подякували: 20128 разів
- Вік: 46
- SERG
- клЮбник
- Дякував (ла): 2104 рази
- Подякували: 4908 разів
- Вік: 56