Мої вітання шановному товариству нашого КлЮбу!
Пишу повідомити, що 25-26 травня 2019 року у Львові на Авторинку Кривчиці відбудеться 8-й ярмарок ретро-техніки та запчастин, іншими словами - ретро-базар. Зважаючи на те, що наша вітрина в даний час знаходиться і використовується для виставки в Ретро Гаражі, то, якщо будемо робити виставку на ярмарці, доведеться на місці домовитись за столики для експозиції, бо напрягати Віктора і Андрія я не бачу ні потреби, ні можливості. Якщо в когось виникнуть якісь ідеї, зауваження, питання, пропозиції стосовно нашої участі в ретро-базарі, будь ласка пишіть, кажіть, будемо обговорювати і узгоджувати. В крайньому випадку ми можемо туди приїхати як прості відвідувачі
З повагою, Богдан
8-й авто-мото-ретро-базар у Львові
Модератор: Модератори
-
- клЮбник
- Дякував (ла): 1824 рази
- Подякували: 2185 разів
- Вік: 31
8-й авто-мото-ретро-базар у Львові
Do what you love and love what you do
Then you'll find yourself and somebody else like you!
-
- клЮбник
Re: 8-й авто-мото-ретро-базар у Львові
З радістю вітаю Вас, шановне товариство!
Повідомляю, що наш КлЮб запрошено на ретро-базар у Кривчицях в якості учасника заходу. Тож, якщо хтось бажає взяти участь в даному заході, чи просто бути присутнім на ньому, прошу зголошуйтесь. Особисто я можу зробити малу виставку моделей на фетрових килимках формату А3 кожен, оскільки з вітриною морочитись на пару годин одного дня змісту не бачу. Якщо в когось виникнуть ще якісь ідеї чи пропозиції - пишіть, кажіть! Дякую!
З повагою, Богдан
Повідомляю, що наш КлЮб запрошено на ретро-базар у Кривчицях в якості учасника заходу. Тож, якщо хтось бажає взяти участь в даному заході, чи просто бути присутнім на ньому, прошу зголошуйтесь. Особисто я можу зробити малу виставку моделей на фетрових килимках формату А3 кожен, оскільки з вітриною морочитись на пару годин одного дня змісту не бачу. Якщо в когось виникнуть ще якісь ідеї чи пропозиції - пишіть, кажіть! Дякую!
З повагою, Богдан
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19388 разів
- Вік: 57
Про проблеми з добиранням на Кривчиці всі знають,тому найкраще дослухатись до пропозиції головуючого: зібратись десь біля нього в центрі,замовити на всіх таксі / при потребі бус/ і добратись туди. Назад теж можна домовитись із тим же воділою на таку то годину щоб нас забрав з тих "кулічок"...
Чекаємо приїзду наших лягушок-путішествЄнніків...
Чекаємо приїзду наших лягушок-путішествЄнніків...
-
- клЮбник
Ще одне: хто ще з КлЮбу планує бути присутнім на ретро-базарі?
- vladimir
- Головуючий клЮбу
- Подякували: 9582 рази
- Вік: 69
Всем привет! Я Планирую поехать в субботу к 12 часам. Предлагаю желающим встретиться возле меня в 11-00. Буду звать такси. Можно взять на борт троих !
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16488 разів
- Подякували: 19836 разів
- Вік: 46
можу вас підвезти по дорозі до батьків, десь приблизно в той час буду їхатиvladimir писав:Я Планирую поехать в субботу к 12 часам. Предлагаю желающим встретиться возле меня в 11-00. Буду звать такси. Можно взять на борт троих !
-
- клЮбник
Я там планую бути ще до 11 години, оскільки на мені виставка моделей на килимках, тож буду Вас зустрічати вже на Кривчицях!