Модератор: Модератори
Да , все правильно ! Может быть удалось бы еще привлечь кого-нибудь выставить свои модели на смену !Bodya XJ40 писав:Я мав на увазі те, щоб наша виставка тривала далі; щоб ми могли й надалі міняти нашу експозицію різними моделями, щоб нас бачили не лише на фестивалях, але й в музеях, щоб був рух. А забрати своє до себе - це святе, будь ласка!![]()
Славку, спека так само шкідлива для моделей!ЯРОСЛАВ писав:Не думаю що в ангарі "ташкент".
хммм... я надіявся крім кількох букв фарбою знайти згадку про насBodya XJ40 писав:І, на додачу, знайдіть відмінності.
а в мене склалось враження, що учасників від клЮбу більше просто використовують... ніж пропагуютьBodya XJ40 писав:Ще раз наголошу, що НАША ВИСТАВКА В РЕТРО-ГАРАЖІ Є РЕКЛАМОЮ ДЛЯ НАС
Сам ніяк не зберусь в Гараж, хоча живу у ЛьвовіЮрцю писав:Якось не зберуся до Львова, то дуже цікавить питання. Як там МИ і Гараж? Чи присутні ще в частині експозиції?
Бачив в шафі поличку зі своїми моделями..
Вони ще там, чи треба десь шукати?
Тут у нас самих питань більше ніж відповідей (поки що)...Юрцю писав:Я чув, що готується до демонстрації спадок одного з видатних львівських колекціонерів.