"Ретро Гараж" 2018.
Модератор: Модератори
-
- клЮбник
- Дякував (ла): 1824 рази
- Подякували: 2189 разів
- Вік: 31
Re: "Ретро Гараж" 2018.
Я мав на увазі те, щоб наша виставка тривала далі; щоб ми могли й надалі міняти нашу експозицію різними моделями, щоб нас бачили не лише на фестивалях, але й в музеях, щоб був рух. А забрати своє до себе - це святе, будь ласка!
Do what you love and love what you do
Then you'll find yourself and somebody else like you!
- vladimir
- Головуючий клЮбу
- Подякували: 9601 раз
- Вік: 69
Да , все правильно ! Может быть удалось бы еще привлечь кого-нибудь выставить свои модели на смену !Bodya XJ40 писав:Я мав на увазі те, щоб наша виставка тривала далі; щоб ми могли й надалі міняти нашу експозицію різними моделями, щоб нас бачили не лише на фестивалях, але й в музеях, щоб був рух. А забрати своє до себе - це святе, будь ласка!
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 20284 рази
- Вік: 57
Не забувайте про мінусові температури які згубно впливають на моделі.Не думаю що в ангарі "ташкент".
Візитки це звісно хАрАшо, але хто дуже хоче може і так записати собі данні про клЮб або зафотографувати на тЄлЄфон...
З часу відкриття поки новачків не прибавилось / о крім таємничого Міхаіла-Антона з номером телефону РФ та нами відомого меломана-лінтяя Ореста /...
Візитки це звісно хАрАшо, але хто дуже хоче може і так записати собі данні про клЮб або зафотографувати на тЄлЄфон...
З часу відкриття поки новачків не прибавилось / о крім таємничого Міхаіла-Антона з номером телефону РФ та нами відомого меломана-лінтяя Ореста /...
-
- клЮбник
Славку, спека так само шкідлива для моделей! Так, в ангарі холодно, але все-таки не так, як під відкритим небом.ЯРОСЛАВ писав:Не думаю що в ангарі "ташкент".
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 20284 рази
Ну це зрозуміло,спека і пряме сонячне проміння моделям не грозить, а от брехуни прогнозують із січня різке похолодання до мінус 10-15 градусів,а це вже суттєвий дубак навіть у середині приміщення.
-
- клЮбник
Ще раз вітаю, шановне паньство!
Отже сьогодні на виставці моделей в Ретро-гаражі стала вільною ціла одна полиця у вітрині. На неї вміщається приблизно 42 моделі легкових автомобілів (без боксів) або біля 10-ка вантажних. Отож, якщо хтось із Вас має бажання долучитись до активної діяльності нашого КлЮбу, проявити себе, здійснити внесок в розвиток КлЮбу, будь ласка, зголошуйтесь.
Ще раз наголошу, що НАША ВИСТАВКА В РЕТРО-ГАРАЖІ Є РЕКЛАМОЮ ДЛЯ НАС. Якщо вона там є, то про нас знають. Якщо її не буде, то про нас швидко забудуть.
Дякую за увагу.
Отже сьогодні на виставці моделей в Ретро-гаражі стала вільною ціла одна полиця у вітрині. На неї вміщається приблизно 42 моделі легкових автомобілів (без боксів) або біля 10-ка вантажних. Отож, якщо хтось із Вас має бажання долучитись до активної діяльності нашого КлЮбу, проявити себе, здійснити внесок в розвиток КлЮбу, будь ласка, зголошуйтесь.
Ще раз наголошу, що НАША ВИСТАВКА В РЕТРО-ГАРАЖІ Є РЕКЛАМОЮ ДЛЯ НАС. Якщо вона там є, то про нас знають. Якщо її не буде, то про нас швидко забудуть.
Дякую за увагу.
-
- клЮбник
І, на додачу, знайдіть відмінності.
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16796 разів
- Подякували: 20128 разів
- Вік: 46
хммм... я надіявся крім кількох букв фарбою знайти згадку про нас , боBodya XJ40 писав:І, на додачу, знайдіть відмінності.
а в мене склалось враження, що учасників від клЮбу більше просто використовують... ніж пропагуютьBodya XJ40 писав:Ще раз наголошу, що НАША ВИСТАВКА В РЕТРО-ГАРАЖІ Є РЕКЛАМОЮ ДЛЯ НАС
-
- клЮбник
До слова: ці букви я робив спільно з Тарасом Майбою. Я це не назву використанням, бо це було не за дякую
По-друге, книгу судять не за обкладинкою, а за внутрішнім наповненням, тож те, що ззовні, не завжди означає велику рекламу. Важливішим є те, що всередині. Бо можна бути класним ззовні, але порожнім всередині, і навпаки. Думаю, другий варіант тут більше пасує.
По-друге, книгу судять не за обкладинкою, а за внутрішнім наповненням, тож те, що ззовні, не завжди означає велику рекламу. Важливішим є те, що всередині. Бо можна бути класним ззовні, але порожнім всередині, і навпаки. Думаю, другий варіант тут більше пасує.
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2372 рази
- Подякували: 4834 рази
- Вік: 44
Короче, Андрію Гладуну пасує наша присутність? Люди приходять, цікавляться, квитки купують?
Якщо так то
Стосовно реклами, то пасує на зовні виготовити невеличкий банер з нашим логотипом думаю власники не будуть заперечувати. Зі свого боку моделі я забирати поки не буду, хіба ще донесу або трошки поміняю розташування. В дома на полці їм звісно пакраще але нафік вони взагалі потрібні якщо їх ніхто не бачить крім мене та рідких гостей дому а там їм саме місце. Мороз моделям в принципі не страшний тому нічого їм не буде гірше коли попадає сонячне проміння тоді моделям стає зовсім погано від того вітаміну D
Якщо так то
Стосовно реклами, то пасує на зовні виготовити невеличкий банер з нашим логотипом думаю власники не будуть заперечувати. Зі свого боку моделі я забирати поки не буду, хіба ще донесу або трошки поміняю розташування. В дома на полці їм звісно пакраще але нафік вони взагалі потрібні якщо їх ніхто не бачить крім мене та рідких гостей дому а там їм саме місце. Мороз моделям в принципі не страшний тому нічого їм не буде гірше коли попадає сонячне проміння тоді моделям стає зовсім погано від того вітаміну D
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- Юрцю
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 122 рази
- Подякували: 99 разів
Якось не зберуся до Львова, то дуже цікавить питання. Як там МИ і Гараж? Чи присутні ще в частині експозиції?
Бачив в шафі поличку зі своїми моделями..
Вони ще там, чи треба десь шукати?
Я чув, що готується до демонстрації спадок одного з видатних львівських колекціонерів.
Я чув, що готується до демонстрації спадок одного з видатних львівських колекціонерів.
"Задовольняючи свої бажання, ми навіки втрачаємо їх"
(Класик)
(Класик)
- 1igor7
- Модератор
- Дякував (ла): 6870 разів
- Подякували: 3970 разів
- Вік: 55
- baramelik
- Модератор
- Дякував (ла): 4227 разів
- Подякували: 3232 рази
- Вік: 48
- Контактна інформація:
Сам ніяк не зберусь в Гараж, хоча живу у ЛьвовіЮрцю писав:Якось не зберуся до Львова, то дуже цікавить питання. Як там МИ і Гараж? Чи присутні ще в частині експозиції?
За моделі не знаю, вроді в нас комунікації з Ретро Гаражем курує Богдан (BodyaXJ40), серйозний і відповідальний чоловік. Можна не хвилюватись
Тут у нас самих питань більше ніж відповідей (поки що)...Юрцю писав:Я чув, що готується до демонстрації спадок одного з видатних львівських колекціонерів.
З повагою, Володя.
Клікабельний список моделей у візитці ● Львівський клЮб у facebook ● КлЮбний блог ● Мій єДрайв
Клікабельний список моделей у візитці ● Львівський клЮб у facebook ● КлЮбний блог ● Мій єДрайв
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2372 рази
- Подякували: 4834 рази
- Вік: 44
Вітання колеги! Наша участь у Ретро Гаражі майже завершилася окрім експозиції Богдана. Свої та Юрцьові і Ігоркові моделі я на днях забрав та все акуратно запакував, вони знаходяться в мене в дома. Юра вибачай що не повідомив раніше, мав певні сімейні клопоти, при нагоді зроблю відправлення про яке завчасно тебе попереджу.
А тепер кілька слів про виставку в цілому не буду
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
-
- клЮбник
Друзі, вітаю Вас тут
Гортаючи Інтернет, надибав про нашу виставку таке:
http://www.lhm.lviv.ua/exhib/271.html
Це суто на роздуми.
Гортаючи Інтернет, надибав про нашу виставку таке:
http://www.lhm.lviv.ua/exhib/271.html
Це суто на роздуми.