V.M.Studio Lviv
Модератори: mykola78adm, Модератори
Правила форуму
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
- baramelik
- Модератор
- Дякував (ла): 4141 раз
- Подякували: 3161 раз
- Вік: 48
- Контактна інформація:
Re: V.M.Studio Lviv
Купив сірий папір для фото? Маладца! Зразу і так непогані роботи стали виглядати ще дорожче
Пи.Си. у рафа ідеальні фари для буса VW LT. Не треба буде вручну шаманити... І номера треба було ТА, а не ТВ ))))
Пи.Си. у рафа ідеальні фари для буса VW LT. Не треба буде вручну шаманити... І номера треба було ТА, а не ТВ ))))
З повагою, Володя.
Клікабельний список моделей у візитці ● Львівський клЮб у facebook ● КлЮбний блог ● Мій єДрайв
Клікабельний список моделей у візитці ● Львівський клЮб у facebook ● КлЮбний блог ● Мій єДрайв
- Юрцю
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 122 рази
- Подякували: 99 разів
- Вік: 57
Якісна робота! Зроблено з душею і майстерністю. Браво.
Цікаво: номери машин то рендомні числа, чи десь підгледів?
Цікаво: номери машин то рендомні числа, чи десь підгледів?
"Задовольняючи свої бажання, ми навіки втрачаємо їх"
(Класик)
(Класик)
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2360 разів
- Подякували: 4818 разів
- Вік: 44
Це вже шаманені фари, ти памілілсяbaramelik писав: у рафа ідеальні фари для буса VW LT. Не треба буде вручну шаманити...
Ну а чим тобі ТВ не підходить? Це ж Львівська областьbaramelik писав:І номера треба було ТА, а не ТВ ))))
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Дякую Юра, вже й не пригадую яким чином їх генерував, здається кілька було оригіналів а решту вже видумував самЮрцю писав:Цікаво: номери машин то рендомні числа, чи десь підгледів?
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- baramelik
- Модератор
- Контактна інформація:
ТВ (TC, ТО, ТТ .....) - авто оформлене на фізичну особу.vovan.06 писав:Ну а чим тобі ТВ не підходить? Це ж Львівська область
ТА - державні, або на юридичну особу оформлено
З повагою, Володя.
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Ну так вони і оформлені на нашого пана дохтора, то всьо теперки його а не державне
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- baramelik
- Модератор
- Контактна інформація:
ааа он ано чьо Міхалич©
З повагою, Володя.
-
- клЮбник
- Дякував (ла): 1824 рази
- Подякували: 2185 разів
- Вік: 31
Суперові роботи! Бачив їх вживу зблизька Додати нічого - шедеври Мої вітання, Майстре!
Do what you love and love what you do
Then you'll find yourself and somebody else like you!
Then you'll find yourself and somebody else like you!
- Yura
- Модератор
- Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
- Дякував (ла): 16000 разів
- Подякували: 22566 разів
- Вік: 55
Вітаю Майстре Моделькі вийшли на славу
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
- vladimir
- Головуючий клЮбу
- Подякували: 9582 рази
- Вік: 69
Реставрация модели ВАЗ 2102 (Саратов А 11).
Одна из самых первых моих моделей , приобретена в 1977 году .В середине 1980-х подверглась нападению малолетних вандалов , утратила некоторые элементы . Воссоздана из пепла Мастером . СПАСИБО ОГРОМНОЕ , ВОЛОДЯ !!!
Одна из самых первых моих моделей , приобретена в 1977 году .В середине 1980-х подверглась нападению малолетних вандалов , утратила некоторые элементы . Воссоздана из пепла Мастером . СПАСИБО ОГРОМНОЕ , ВОЛОДЯ !!!
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19392 рази
- Вік: 57
Реанімація конкретна. Вигляд гарний хоч в порівнянні з оригіналом видніється "китайський слід"...
Ну а раз вже конверсія то майстер забув підмалювати передні поворотники / і замок капота не зремонтував/
Ну а раз вже конверсія то майстер забув підмалювати передні поворотники / і замок капота не зремонтував/
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Забув, точно забув номер вліпити і двірники довго лежала майже готова а от дозбирував майже перед реалом тому і встиг забути. А от з замком не зрозумів, що не так?ЯРОСЛАВ писав:Реанімація конкретна. Вигляд гарний хоч в порівнянні з оригіналом видніється "китайський слід"...
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- baramelik
- Модератор
- Контактна інформація:
та то він "наривається"vovan.06 писав: А от з замком не зрозумів, що не так?
З повагою, Володя.