V.M.Studio Lviv
Модератори: mykola78adm, Модератори
Правила форуму
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
- Левон
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 697 разів
- Подякували: 660 разів
- Вік: 44
Re: V.M.Studio Lviv
Отлично смотрится техничка.
Не копите баллы покупая дороже...
Копите деньги покупая дешевле!
Новинки НАПа в наличии НЕКСТы и прочее,цены вкусные,обращайтесь!
Копите деньги покупая дешевле!
Новинки НАПа в наличии НЕКСТы и прочее,цены вкусные,обращайтесь!
- Юрцю
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 122 рази
- Подякували: 99 разів
- Вік: 57
Володимире, робота на вищому рівні!
Відчувається рівень майстерності та технологічності.
Питання про Альфу. Через арки передніх колес видно небо. Двигун вкрали? Хто був носієм - Ехем? Чи це власне виробництво? Бо такі круті склоочісники не ставлять в журналках.
Відчувається рівень майстерності та технологічності.
Питання про Альфу. Через арки передніх колес видно небо. Двигун вкрали? Хто був носієм - Ехем? Чи це власне виробництво? Бо такі круті склоочісники не ставлять в журналках.
"Задовольняючи свої бажання, ми навіки втрачаємо їх"
(Класик)
(Класик)
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2360 разів
- Подякували: 4818 разів
Дякую Юра, це була модель ну дуже схожа на рімейк, а хто виробник я не знаю, модель так виконана що дійсно небо в підмоторному просторі присутнє але це тільки коли дивитися під таким ракурсом. Двірники, новий салон (від ВАЗ2101ДеА), ковролін, дзеркала, руль, оптика та скло це все добавлено мною, та й по геометрії кузов спиляно не мало.
Кілька фото ще від мене, перші фото це коли вона до мене поступила.
Кілька фото ще від мене, перші фото це коли вона до мене поступила.
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- Юрцю
- Друг клЮбу
Оце! Ще те було страшко! Майстерна робота, Володимире. Модель наче знову народилася. Очам відпала.
Виконуючи Ваше "побажання", додам: килимки з кормом виглядають святково, та мабуть були б доречнішими в Деляє, або Бугатті. А ж ця модель, то є Junior. То для батяра а не якось ґоґуся-митуся.
І ще, я б зробив "бороду" від торпедо до підлоги, як на серійних. Як же без музики...
Виконуючи Ваше "побажання", додам: килимки з кормом виглядають святково, та мабуть були б доречнішими в Деляє, або Бугатті. А ж ця модель, то є Junior. То для батяра а не якось ґоґуся-митуся.
І ще, я б зробив "бороду" від торпедо до підлоги, як на серійних. Як же без музики...
(Класик)
(Класик)
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Юрцю писав:То для батяра а не якось ґоґуся-митуся.
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19392 рази
А що там днище зовсім "лисе"??
Гарна конверсія з доробками получилась Ну і цікавіше показувати так як у цьому випадку: яке було і що із цього відродилось!
Гарна конверсія з доробками получилась Ну і цікавіше показувати так як у цьому випадку: яке було і що із цього відродилось!
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Ні Славік, воно не лисе а дуже схоже на днище наших рімейків типу як TOYOTA2000 але з окремою деталькою вихлопної труби і закручується на два саморіза.ЯРОСЛАВ писав:А що там днище зовсім "лисе"??
Фото днища нажаль не маю але знайшов хто виробник
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
-
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 770 разів
- Подякували: 601 раз
- Вік: 46
Юбилейная Копейка это -
Не зная ни сна и ни отдыха,
При лунном и солнечном свете,
Мы делаем деньги из воздуха,
Чтоб снова спустить их на ветер.
Моя Визитка
Тема : Тачки с жувачки Для обсуждения постов в этой теме добро пожаловать в мою визитку
Мой блог - тут можно оставить комментарии непосредственно под их содержанием.
При лунном и солнечном свете,
Мы делаем деньги из воздуха,
Чтоб снова спустить их на ветер.
Моя Визитка
Тема : Тачки с жувачки Для обсуждения постов в этой теме добро пожаловать в мою визитку
Мой блог - тут можно оставить комментарии непосредственно под их содержанием.
- Юрцю
- Друг клЮбу
Так, Володимире, саме Progetto K.
Дякую за просвітлення. Але ж яка у них бридка пластмасса і відливка з "напливами" та стиками. Маю одну Феррарі і руки сверблять зайнятися нею. Те що вийшло у Вас з Альфою надихає мене.
Дякую за просвітлення. Але ж яка у них бридка пластмасса і відливка з "напливами" та стиками. Маю одну Феррарі і руки сверблять зайнятися нею. Те що вийшло у Вас з Альфою надихає мене.
(Класик)
(Класик)
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Вітання усім!
От і настав час розширення теми, тому пропоную до вашої уваги чергову парочку медичних санітарів.
Донори як завжди ДеА, ідея була просто доробити по мінімуму але прийшлося робити з повним перефарбуванням з додаванням усіляких дристочок
От і настав час розширення теми, тому пропоную до вашої уваги чергову парочку медичних санітарів.
Донори як завжди ДеА, ідея була просто доробити по мінімуму але прийшлося робити з повним перефарбуванням з додаванням усіляких дристочок
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- 1igor7
- Модератор
- Дякував (ла): 6582 рази
- Подякували: 3869 разів
- Вік: 55
- laspi
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 2840 разів
- Подякували: 395 разів
- Вік: 46