G&A Models писав:Виходячи з твоєі інфи ми можемо простими словами сказати що М5 це заводський тюнінг подібно як AMG в Мерцедеса. Тобто це є просто версія стандартноі 5 яка зовнішньо трошки відрізняється за рахунок прибамбах. Чи правильно я виклав свою думку?
Тепер, коли Ми знаємо все про рестайл,
можемо поговорити і про "просто версія стандартноі 5-ки"!
На перший погляд не бімеровода - це просто стандартна п'ятірка Е39 з наворотами ззовні.
І Андрій по своєму правий, бо ззвоні для нього практично нічого і не змінилось.
Правий і Володимир, коли каже, що BMW E39 та BMW M5 E39 - це принципово різні автомобілі!
Вискажу власну суб'єктивну думку!
Не дивлячись навіть на дорестайл чи рестайл цих версій, вони дійсно принципово різні в поведінці!
Зацитую свого товариша: "Моя машина як жива і реагує на будь-які зміни!". В нього рестайлова версія BMW E39 з трилітровим дизельним двигуном M57 (найкращий двигун, який випускала BMW за всі часи, мільйонник) та ще й чіпована до майже трьохсот кінський сил. Ви скажете: "О так це ж майже BMW M5 E39, бо вона має потужний двигун!". Ні це не так, навіть якщо Ви поставите на цю ж модель оригінальний двигун з BMW M5. Інженери BMW розробляючи свої шедеври (приблизно до 2003 року, решта, то вже пародія на BMW) продумували і пропрацьовували все до найдрібніших деталей. Наприклад, кліренс BMW M5 відносно стандартної BMW E39 занижений на 23 мм. Інші надійніші гальма, міцніша підвіска, більш інформативне ("гостріше") кермо, інша аеродинаміка, інша вихлопна система, а саме головне інші налаштування "мізків". Так, головне у BMW M5 E39 та і у цивільної версії - це електроніка, яка відповідає за всі системи автомобіля і його "темперамент". Згадайте слова мого товариша, BMW E39 дійсно як живий організм. І я це на собі відчув. Електроніка налаштовує все під конкретного водія. Якщо Ти гонщик і полюбляєш боком входити у повороти, будь-ласка, автомобіль все за тебе зробить! Якщо Ти полюбляеш тиху і спокійну їзду, теж будь-ласка, автомобіль все Тобі організує. Тепер знаючи все вищезазначене, скажу так: BMW M5 E39 - це більш трековий (гоночний) автомобіль, аніж на кожен день, бо з такою потужністю (400 к.с.) мало хто справиться на звичайних дорогах та ще й без порушень ПДР, та і витрати пального в 21-30 л аби просто повозити власну дупу не кожен потягне. Тобто, BMW E39 та BMW M5 E39, окрім вищезгаданих відмінностей різні також і за філософією їх використання.
п.с. сподіваюсь я зміг доступно висловити власну суб'єктивну думку...
І в підтверження моїх слів просто фото (вид ззаду): вгорі BMW E39, знизу BMW M5 E39 (просто подивіться на ширину резини BMW M5 E39 і її вихлопну систему, і все стане зрозумілим для чого вона створювалася)