V.M.Studio Lviv
Модератори: mykola78adm, Модератори
Правила форуму
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
- Yura
- Модератор
- Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
- Дякував (ла): 16000 разів
- Подякували: 22566 разів
- Вік: 55
Re: V.M.Studio Lviv
Супер тягач. Вітаю Вовчик
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
- laspi
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 2840 разів
- Подякували: 395 разів
- Вік: 46
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2360 разів
- Подякували: 4818 разів
- Вік: 44
Дякую усім за лайки!
Дивлячись на фото, так і бачиться в стилі абгадінга з потертостями, царапинами, іржою, пилом та брудом але нажаль я цього не вмію робити
Дивлячись на фото, так і бачиться в стилі абгадінга з потертостями, царапинами, іржою, пилом та брудом але нажаль я цього не вмію робити
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- baramelik
- Модератор
- Дякував (ла): 4141 раз
- Подякували: 3161 раз
- Вік: 48
- Контактна інформація:
маю надію, що це тимчасове явищеvovan.06 писав:нажаль я цього не вмію робити
https://bit.ly/2zeqybQ
З повагою, Володя.
Клікабельний список моделей у візитці ● Львівський клЮб у facebook ● КлЮбний блог ● Мій єДрайв
Клікабельний список моделей у візитці ● Львівський клЮб у facebook ● КлЮбний блог ● Мій єДрайв
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Всьо може бути, тре Левона запросити на майстер клас
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Гаразд з ти абгадіннгом, це потім а зараз пропоную до уваги чергову санітарку ROCAR TV12 Ambulanta
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- Левон
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 697 разів
- Подякували: 660 разів
Надо как-нибудьvovan.06 писав:Всьо може бути, тре Левона запросити на майстер клас
Не копите баллы покупая дороже...
Копите деньги покупая дешевле!
Новинки НАПа в наличии НЕКСТы и прочее,цены вкусные,обращайтесь!
Копите деньги покупая дешевле!
Новинки НАПа в наличии НЕКСТы и прочее,цены вкусные,обращайтесь!
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Всьо пойняв, готую запаси для тостівЛевон писав:Надо как-нибудь
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- Юрцю
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 122 рази
- Подякували: 99 разів
- Вік: 57
Весь вечір передивлявся цю тему, Володимире і маю сказати: Я знімаю капелюха перед кожною роботою. Сам по-троху складаю кіти та конверсував декілька "автолегенд", тому знаю скільки труда, уваги, терпіння вимагає кожна модель.
Якісна покраска, прискіпливе ставлення до деталей, винахідливість, клієнтоорієнтованість є характерними рисами V.M.stidio Lviv.
Що вирізняє студійну роботу від масового продукту? - повага до деталей.
І хоча хлопці критикують деякі роботи Володимира, та прошу бути поблажливими - він один, людина-оркемтр, ні.- Людина-Майстер!. А коли гарну роботу огорнули файною упаковкою, то таке надбання стає святом для замовника.
Дякую, Володимире, за сторінки справжнього задоволення.
Так, "як художник художнику" маю купу особистих питань: а як це,? А де це?, А що с цим?.... Залишу для особистих контактів.
Якісна покраска, прискіпливе ставлення до деталей, винахідливість, клієнтоорієнтованість є характерними рисами V.M.stidio Lviv.
Що вирізняє студійну роботу від масового продукту? - повага до деталей.
І хоча хлопці критикують деякі роботи Володимира, та прошу бути поблажливими - він один, людина-оркемтр, ні.- Людина-Майстер!. А коли гарну роботу огорнули файною упаковкою, то таке надбання стає святом для замовника.
Дякую, Володимире, за сторінки справжнього задоволення.
Так, "як художник художнику" маю купу особистих питань: а як це,? А де це?, А що с цим?.... Залишу для особистих контактів.
"Задовольняючи свої бажання, ми навіки втрачаємо їх"
(Класик)
(Класик)
- Dhananc Nikol
- Модератор
- Дякував (ла): 19427 разів
- Подякували: 7000 разів
- Вік: 40
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Дякую Юрцю за увагу до моєї творчості, завжди радий допомогтиЮрцю писав:Весь вечір передивлявся цю тему.....
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
А це хочу запитати в усіх, де та критика? Чому я про неї не чую? Прошу не встидатися і прямо казати де є проблеми, над чим треба працювати адже вам краще видно збоку ніж мені, просто коли зосереджений на моделі в цілому то елементарно не помітити чогось банально простого, тому дуже прошу висловлюватися в цій темі або в ПП як кому до вподоби, мені це важливо. Дякую Юрцю за відвертістьЮрцю писав:І хоча хлопці критикують деякі роботи Володимира
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16488 разів
- Подякували: 19836 разів
- Вік: 46
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
mykola78 писав:Ланос
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv