Leopolis Grand Prix 2018
Модератор: Модератори
-
- клЮбник
- Дякував (ла): 1824 рази
- Подякували: 2185 разів
- Вік: 31
Leopolis Grand Prix 2018
Мої вітання, шановні колеги!
Під час обговорення на сьогоднішньому клЮбному Реалі нами було вирішено ВЗЯТИ УЧАСТЬ на фестивалі ретро-автомобілів Leopolis Grand Prix 2018!
Отже, зважаючи на ціль нашої участі у фестивалі (суто виставкова і промоційна!), ми НЕ ПЛАТИМО ЗА УЧАСТЬ! Однак, є пару питань, які варто вирішити протягом найближчого часу:
1. Палатка - якщо хтось має або знає когось, хто може її позичити на день - будь ласка, дайте знати. Я також буду взнавати по своїх каналах, якщо щось буде - відразу напишу!
2. Місце розташування нашої експозиції на фестивалі - питання, яке вирішувати буду я. Ставати на вулиці Торговій, як і минулого року, - без толку, оскільки зазвичай туди люди йдуть щось купити, а ми - "Бац! Нічого не продаємо." "А як так? А чого це?" Тож це питанням я буду узгоджувати протягом наступних днів. ДУмаю ставати будемо десь в такому місці, де буде культурне дозвілля - музика, конкурси, розіграші.
3. Доставка вітрини. Наша вітрина зараз на Кривчицях (авторинок) і буде там аж до п'ятниці - в ній зараз експозиція моделей Гоцмана. Якраз в четвер-п'ятницю її випорожнять і її можна буде забрати звідти до Парку культури. Тож я прошу Віктора бути готовим до цього, якщо можна.
4. Кількість бажаючих взяти участь у виставці. Вимоги мінімальні, по 2-4 моделі з кожного в ретро-тематиці (від найперших паровиків і до автомобілів ~ 1980-х), НЕ БІЛЬШЕ! Я там зможу принести біля 10-ти, та й то буду брати суто американців. Совєтів візьму щоб знимкувати на фоні справжніх
Наразі це все, що ми маємо. Якщо в когось виникають якісь ідеї, питання, зауваження, пропозиції - пишіть. Дякую за увагу, підтримку, розуміння і співпрацю
З повагою, Богдан
Під час обговорення на сьогоднішньому клЮбному Реалі нами було вирішено ВЗЯТИ УЧАСТЬ на фестивалі ретро-автомобілів Leopolis Grand Prix 2018!
Отже, зважаючи на ціль нашої участі у фестивалі (суто виставкова і промоційна!), ми НЕ ПЛАТИМО ЗА УЧАСТЬ! Однак, є пару питань, які варто вирішити протягом найближчого часу:
1. Палатка - якщо хтось має або знає когось, хто може її позичити на день - будь ласка, дайте знати. Я також буду взнавати по своїх каналах, якщо щось буде - відразу напишу!
2. Місце розташування нашої експозиції на фестивалі - питання, яке вирішувати буду я. Ставати на вулиці Торговій, як і минулого року, - без толку, оскільки зазвичай туди люди йдуть щось купити, а ми - "Бац! Нічого не продаємо." "А як так? А чого це?" Тож це питанням я буду узгоджувати протягом наступних днів. ДУмаю ставати будемо десь в такому місці, де буде культурне дозвілля - музика, конкурси, розіграші.
3. Доставка вітрини. Наша вітрина зараз на Кривчицях (авторинок) і буде там аж до п'ятниці - в ній зараз експозиція моделей Гоцмана. Якраз в четвер-п'ятницю її випорожнять і її можна буде забрати звідти до Парку культури. Тож я прошу Віктора бути готовим до цього, якщо можна.
4. Кількість бажаючих взяти участь у виставці. Вимоги мінімальні, по 2-4 моделі з кожного в ретро-тематиці (від найперших паровиків і до автомобілів ~ 1980-х), НЕ БІЛЬШЕ! Я там зможу принести біля 10-ти, та й то буду брати суто американців. Совєтів візьму щоб знимкувати на фоні справжніх
Наразі це все, що ми маємо. Якщо в когось виникають якісь ідеї, питання, зауваження, пропозиції - пишіть. Дякую за увагу, підтримку, розуміння і співпрацю
З повагою, Богдан
Do what you love and love what you do
Then you'll find yourself and somebody else like you!
-
- клЮбник
- Подякували: 118 разів
- Вік: 47
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2359 разів
- Подякували: 4818 разів
- Вік: 44
Re: Leopolis Grand Prix 2018
Підтримую участь в заході та принесу кілька моделей від себе. Нажаль з палаткою не допоможу. Спробую допомогти фізично з доставкою вітрини, але прошу тільки попередньо попередити мене бо по ідеї маю бути вільний але до пятниці все ще може змінитися тому я на звязку. Виставляємося тільки один день у суботу. Яка ситуація з нашими візитками, ще є?
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16487 разів
- Подякували: 19831 раз
- Вік: 46
Пачка візиток в мене є.
Фізично, швидше всього, прийняти участь не зможу.
Візитки передам на днях Володі Сіверсу. Прапор також в мене - нада ?
Фізично, швидше всього, прийняти участь не зможу.
Візитки передам на днях Володі Сіверсу. Прапор також в мене - нада ?
-
- клЮбник
Само собоюmykola78 писав:нада ?
-
- клЮбник
- Подякували: 118 разів
- Вік: 47
- baramelik
- Модератор
- Дякував (ла): 4141 раз
- Подякували: 3161 раз
- Вік: 48
- Контактна інформація:
В суботу буду. Кілька моделей візьму. Тільки неясно що де і куда, але це, думаю, поправиме
З повагою, Володя.
Клікабельний список моделей у візитці ● Львівський клЮб у facebook ● КлЮбний блог ● Мій єДрайв
Клікабельний список моделей у візитці ● Львівський клЮб у facebook ● КлЮбний блог ● Мій єДрайв
-
- клЮбник
Між іншим, вітрину після Леополісу я ще домовився Андрію Гладуну надати аж до закінчення експозиції його музею велотехніки. Це десь до другої половини червня. То нічого?
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Це нічого страшного, але як би він виділив свій транспорт для доставки туди і назад в якості компенсації за оренду, то було б взагалі суперськи, але мені невідомо які були безпосередні домовленості взагалі тому і висловлюю таку пропозицію.
А взагалі якшо прибацати до тої вітрини кулка і ровер то треба буде тільки знайти одного спортсмена який би міг її тягати туди сюди, типу вело рікші
пи.си. Жарт
А взагалі якшо прибацати до тої вітрини кулка і ровер то треба буде тільки знайти одного спортсмена який би міг її тягати туди сюди, типу вело рікші
пи.си. Жарт
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
Да! Принесу в субботу...vovan.06 писав:Яка ситуація з нашими візитками, ще є?
- vladimir
- Головуючий клЮбу
- Подякували: 9582 рази
- Вік: 69
Всем привет ! Знамя КлЮба уже и меня. Также Микола передал часть визиток. Подтверждаю свое участие в экспозиции. Выставлю тематически " Испано-Сюизы".
-
- клЮбник
Я взагалі-то питав його, чи знає він когось хто б міг позичити нам палатку на Леополіс. Але мова до діла ще не дійшла Гадаю, ще спробую поштурмувати. На крайній варіант буду домовлятись з пацанами із ЗАЗ-Козака.vovan.06 писав:Це нічого страшного, але як би він виділив свій транспорт для доставки туди і назад в якості компенсації за оренду, то було б взагалі суперськи, але мені невідомо які були безпосередні домовленості взагалі тому і висловлюю таку пропозицію.
- 1igor7
- Модератор
- Дякував (ла): 6562 рази
- Подякували: 3868 разів
- Вік: 55
Богдане, а палатка що собою має представляти (розміри, від сонця, від дощу...)?Bodya XJ40 писав:Я взагалі-то питав його, чи знає він когось хто б міг позичити нам палатку на Леополіс. Але мова до діла ще не дійшла Гадаю, ще спробую поштурмувати. На крайній варіант буду домовлятись з пацанами із ЗАЗ-Козака.vovan.06 писав:Це нічого страшного, але як би він виділив свій транспорт для доставки туди і назад в якості компенсації за оренду, то було б взагалі суперськи, але мені невідомо які були безпосередні домовленості взагалі тому і висловлюю таку пропозицію.
-
- клЮбник
Її головна функція - захист від прямих променів сонця і дощу. Розмір, думаю, 3х3, якраз для того, щоб відвідувачі могли оглядати експозицію зі всіх ракурсів, бо минулого року ми брали 2х2 - дивились на моделі лише з однієї сторони.1igor7 писав:Богдане, а палатка що собою має представляти (розміри, від сонця, від дощу...)?
Щоправда, якщо на ці дні не буде дощу, то можна розмістити вітрину в такому місці, де є захист самих дерев від сонця, бо якщо дощ, то там полюбе нікого не буде.
В крайньому випадку можна обмежитись прозорою плівкою, яку можна придбати в магазині будматеріалів.
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Богдане а з пропусками зможеш щось поррішати
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv