V.M.Studio Lviv
Модератори: mykola78adm, Модератори
Правила форуму
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
- Yura
- Модератор
- Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
- Дякував (ла): 16000 разів
- Подякували: 22566 разів
- Вік: 55
Re: V.M.Studio Lviv
Гарні роботи. Вітаю Майстре
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19407 разів
- Вік: 57
- Dhananc Nikol
- Модератор
- Дякував (ла): 19430 разів
- Подякували: 7003 рази
- Вік: 40
- Великий Зеник
- NeoZenyk
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 567 разів
- Вік: 47
- G&A Models
- Site Admin
- Дякував (ла): 1019 разів
- Подякували: 1839 разів
- Вік: 56
В загальному як завжди 5+!!! Але буду обєктивним - гідравліка в Мультику.... ВТК не пройшла
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2363 рази
- Подякували: 4828 разів
- Вік: 44
З цього місця попрошу детальнішеG&A Models писав:гідравліка в Мультику.... ВТК не пройшла
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- laspi
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 2840 разів
- Подякували: 395 разів
- Вік: 46
Я також не спец по гідравлиці мультікарів (тільки гірничо-шахтної ) , але на мій погляд робота гарна
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
RE: Андрій прокоментуй будь ласка, це важливоG&A Models писав:Але буду обєктивним - гідравліка в Мультику.... ВТК не пройшла
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- G&A Models
- Site Admin
Володя. Вечером зпоблю графічне поясненняvovan.06 писав:RE: Андрій прокоментуй будь ласка, це важливоG&A Models писав:Але буду обєктивним - гідравліка в Мультику.... ВТК не пройшла
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Чекаю, бо завжди можна помилитися, коли робиш модель концентруєшся на чомусь іншому наприклад загальний план та сприйняття а дрібнички вже не помічаєш а от свіжий погляд одразу може помітити недопрацювання які зовсім не бачив в процесі.
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- G&A Models
- Site Admin
Володя привіт.
Перш за все це моя особиста думка і не більше, тож без образ.
Дивимось на малюнок і бачимо що деталь 1А на оригіналі є закріплена на осьовому шарнірі, тобто це дає змогу свобідно рухатись поршню по відношенню до "руки підйомника". А в мініатюрі деталь 1В є жорстко закріплена з "рукою" підйомника (тобто в цій точці руху немає)
Перш за все це моя особиста думка і не більше, тож без образ.
Дивимось на малюнок і бачимо що деталь 1А на оригіналі є закріплена на осьовому шарнірі, тобто це дає змогу свобідно рухатись поршню по відношенню до "руки підйомника". А в мініатюрі деталь 1В є жорстко закріплена з "рукою" підйомника (тобто в цій точці руху немає)
Завдяки цій мертвій точці на моделі, коли ми відтворюємо рух, деталь поршня прогинається як це добре видно на слідуючому малюнку. Так розумію що для деталі було використано мідний дріт. В загальному матеріал добрий, але особисто я на власному досвіді впевнився в тому що малювати мідь або латунь не я так просто. Ні малювати просто але коли деталь рухома то фарба мє здатність тріскати та відвалюватись. Я в свій час бавився з телескопічною антеною. Краще брати матеріал котрий не потрібно маювати - алюміній або стальний хромований дріт. І ще, особисто я би в такій коцтруції робив отвір в циліндрі гідравліки знацно більший діаметру поршня, в такому разі при жосткому фіксажі пошня можна оминути його прогин
і на закінчення деталь -2 , на мій погляд відсутня пропорційність віднносно оригіналу - винесено дуже далеко до заду
З повагою Андрій
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Дякую Андрію за змістовний коментар, погоджуся з усіма зауваженнями крім одного
Шток вільно рухається на осьовому шарнірі, на цьому фото краще видно.
Виправлю все обіцяю
Рух, є!G&A Models писав:А в мініатюрі деталь 1В є жорстко закріплена з "рукою" підйомника (тобто в цій точці руху немає)
Шток вільно рухається на осьовому шарнірі, на цьому фото краще видно.
Виправлю все обіцяю
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Для архіву додам АТ-Т від AVD
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv