Львівська майстерня
Модератори: mykola78adm, Модератори
Правила форуму
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
В цьому форумі повідомлення типу "Вау!", "Круто", "Абалдєть" і т.п. будуть модеруватися на прохання авторів тем. Для вираження свого захвату цілком достатньо поставити "Дякую" <палець вверх> під повідомленням автора. Майстер оцінить Вашу увагу.
Всі запитання виду "Де взяв ?", "Скільки коштує ?" - ВИКЛЮЧНО через систему приватних повідомлень. Такі повідомлення будуть видалятися без попередження, а їх автор ризикує отримати "нагороду" у вигляді попередження.
Шануймося !
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16488 разів
- Подякували: 19836 разів
- Вік: 46
- Yura
- Модератор
- Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
- Дякував (ла): 16000 разів
- Подякували: 22566 разів
- Вік: 55
Re: Львівська майстерня
Залишається тільки слюнькі ковтати Вітаю Мирославе та респект Михайлу .
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
-
- клЮбник
- Подякували: 163 рази
Спеціально кинув фотки сюди щоб жила Львівська Майстерня! Велика подяка Вовану за збір кіта від моделстрой.Дуже достойна робота! Нагороджую Вовчика званням Львівський Майстер!!!!
- Yura
- Модератор
- Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
- Дякував (ла): 16000 разів
- Подякували: 22566 разів
- Вік: 55
Файна штука та респект Майстру
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
- Dhananc Nikol
- Модератор
- Дякував (ла): 19427 разів
- Подякували: 7000 разів
- Вік: 40
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2360 разів
- Подякували: 4818 разів
- Вік: 44
Дякую за оцінку, дуже приємно
Кіт від "Моделстрой" досить деталізований та складний але все таки вдалося його побороти, тільки саме цікаве(двигун та компресор) в цій моделі заховані за ставнями, але чи наважиться Миросьо їх відкрити то вже інше питання
Кіт від "Моделстрой" досить деталізований та складний але все таки вдалося його побороти, тільки саме цікаве(двигун та компресор) в цій моделі заховані за ставнями, але чи наважиться Миросьо їх відкрити то вже інше питання
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv