Львівські Реали - в пошуках нового місця зустрічі
Модератор: mykola78adm
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16488 разів
- Подякували: 19836 разів
- Вік: 46
Львівські Реали - в пошуках нового місця зустрічі
Шановні колеги !
Маємо певну проблему Наша постійна точка, Газ Стейшн, припиняє своє існування за адресою Джерельна, 20. Вони закриваються і більше там працювати не будуть. Чи будуть вони десь в іншому місці під таким брендом - наразі невідомо.
Ми залишились без приміщення Тому чекаємо на слушні думки та пропозиції щодо нової точки проведення Львівських Реалів.
Маємо певну проблему Наша постійна точка, Газ Стейшн, припиняє своє існування за адресою Джерельна, 20. Вони закриваються і більше там працювати не будуть. Чи будуть вони десь в іншому місці під таким брендом - наразі невідомо.
Ми залишились без приміщення Тому чекаємо на слушні думки та пропозиції щодо нової точки проведення Львівських Реалів.
- Доцик
- клЮбник
- Подякували: 74 рази
- Вік: 45
Re: Львівські Реали - в пошуках нового місця зустрічі
Не знаю, наскільки слушною буде моя пропозиція, але зверніть увагу на Хінкальню на Мазепи: доволі просторо, з двох сторін парковка, літній майданчик, окреме світле приміщення, аби мати можливість виставити моделі подалі від сторонніх кучерявих рук, гарне транспортне сполучення і головне - вони раді будь-якій рекламі (можливо і самі пофоткають та виставлять у ФБ на своїй сторінці, а це й нам додаткова реклама). Звичайно, це не центр і не розмір Газ Стейшн, але як варіант нехай буде... я так думаю
P.S. Пиво в них холодне і смачне
- mykola78adm
- Site Admin
Доцик, дякую. Треба буде якось до них підїхати, подивитись, попитатись...
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2360 разів
- Подякували: 4818 разів
- Вік: 44
Біля мене знаходиться кафе"Затишок" вул. В.Великого 34 біля готелю "Гетьман". Працюють усі дні і в неділю з самого ранку, людей у вихідні майже нема, є кілька залів, кухня та алкоголь для продовження політбюро по доступній ціні не треба далеко ходити, парковка, доїзд вроді зручний з усіх кінців міста. З власником поки не розмовляв але на днях запитаю, думаю за нашу рекламу у ФБ та на форумі погодиться.
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- mykola78adm
- Site Admin
-
- клЮбник
- Дякував (ла): 1824 рази
- Подякували: 2185 разів
- Вік: 31
В мене є думки стосовно Палацу спорту Україна і Палацу Мистецтв. Перший варіант - власником є профспілки, там дуже хитро, невідомо яку касу вони захочуть за дві години (можливо як за весь день). Другий варіант - власник, Спілка художників України, там більш простіше. Мені тато має сказати щодо тих варіантів. З них більше шансів має другий, бо там в мого батька є добрий знайомий, тож стосовно фінансів можна буде якось домовитись про нормальну суму. Там можна збиратись на першому поверсі, біля сходів - місця повно!
Наразі такі варіанти.
Наразі такі варіанти.
Do what you love and love what you do
Then you'll find yourself and somebody else like you!
Then you'll find yourself and somebody else like you!
- Великий Зеник
- NeoZenyk
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 567 разів
- Вік: 47
Хінкальня ця тепер на місці колишньої піцерії біля Вопака?Доцик писав:Не знаю, наскільки слушною буде моя пропозиція, але зверніть увагу на Хінкальню на Мазепи: доволі просторо, з двох сторін парковка, літній майданчик, окреме світле приміщення, аби мати можливість виставити моделі подалі від сторонніх кучерявих рук, гарне транспортне сполучення і головне - вони раді будь-якій рекламі (можливо і самі пофоткають та виставлять у ФБ на своїй сторінці, а це й нам додаткова реклама). Звичайно, це не центр і не розмір Газ Стейшн, але як варіант нехай буде... я так думаю
Якщо у Вас була б можливість поспілкуватися з ними на рахунок умов проведення реалів, думаю всі клюбники були б дуже вдячні.
-
- клЮбник
- Подякували: 293 рази
Є варіант в фойе спорткомплексу СКА на Кн. Ольги - Куликівській.
Говорив з начальником бази - він дав добро, казав "тільки щоб бруду не понаносили".
Але пива там немає
https://www.google.com.ua/maps/place/%D ... d24.008473
Говорив з начальником бази - він дав добро, казав "тільки щоб бруду не понаносили".
Але пива там немає
https://www.google.com.ua/maps/place/%D ... d24.008473
- SERG
- клЮбник
- Дякував (ла): 2097 разів
- Подякували: 4908 разів
- Вік: 56
Варіанті Доцика и Вована гарні.. треба прозондувати що до чого и підїхати побалакати.. що вони на те скажуит.. а у Вавана з варіантом "поїсти" це доьре
-
- клЮбник
- Подякували: 118 разів
- Вік: 47
Доцик і Вован зі своїми пропозиціями по лайках йдуть на рівні. наблюдаєм .
- Доцик
- клЮбник
Як завжди, завал на роботі, але спробую знайти час і туди навідатись.z_fanat писав: Хінкальня ця тепер на місці колишньої піцерії біля Вопака?
Якщо у Вас була б можливість поспілкуватися з ними на рахунок умов проведення реалів, думаю всі клюбники були б дуже вдячні.
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
Розмовляв з власником кафе "Затишок" спочатку трохи сумнівався але потім погодився, лише треба буде за пару днів взнати чи немає часом в цей день якогось бенкету чи весілля яке нам буде заважати Дядько трошки спицифічний але якщо будемо себе чемно поводити то всьо має бути гут, в основному я його зацікавив незначною виручкою з продажу пива, кави та обіду засідань нашого політбюро.
Такшо по ходу одне місце вже є
Такшо по ходу одне місце вже є
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- Доцик
- клЮбник
Також ходив до Хінкальні - директора сьогодні не було, але взяв його номер. Так що визначаймося. В Хінкальні ніби зацікавлені, але знову ж таки треба говорити з директором. Якщо треба, зроблю фото приміщення, але вже не сьогодні.
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
АпДоцик писав:Так що визначаймося
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19399 разів
- Вік: 57
Я за варіант Вована Пряме сполучення "Солонка-готель "Гетьман"+ на пів години швидше добиратись...