???Bodya XJ40 писав:Я ж перед тим писав, що одні автомобілі будуть експонуватись в суботу, а інші - в неділю
еее.... це коммент то до чого ?
Модератор: Модератори
???Bodya XJ40 писав:Я ж перед тим писав, що одні автомобілі будуть експонуватись в суботу, а інші - в неділю
чорний дивиться якось цікавішеvovan.06 писав:Наваяв вибирайте, мені довподоби чорний.
Це щодо списку моделей. Я якраз це публіканув одночасно з Вованом, тому так вийшлоmykola78 писав:???Bodya XJ40 писав:Я ж перед тим писав, що одні автомобілі будуть експонуватись в суботу, а інші - в неділю
еее.... це коммент то до чого ?
взагалі-то я орієнтувався на суботу і виключно на суботуBodya XJ40 писав:Це щодо списку моделей.
Але оренда палатки на 2 дні! В неділю буде Конкурс Елеганції, так само важлива подія, як і перегони. Люди будуть!mykola78 писав:взагалі-то я орієнтувався на суботу і виключно на суботу
ну тут сорі, але мене фізично не буде у ЛьвовіBodya XJ40 писав:Але оренда палатки на 2 дні! В неділю буде Конкурс Елеганції, так само важлива подія, як і перегони. Люди будуть!
Нічого страшного! Будете в суботу. Ми за Вас відзвітуємось в неділю!) Ну я - точно!mykola78 писав:ну тут сорі, але мене фізично не буде у Львові
Ну Ви даєте! Звісно, що так. Ми ж - учасники фестивалю!vovan.06 писав: Бодя а для нас будуть якісь перепустки, чи як? Цікавить цей момент адже вхід там платний тому напевно мають бути якісь ідентифікатори для учасників, якщо так то яку кількість нам дадуть і тд.тп.?
Пітання чісто спортівного інтєреса
Айяйяй Бо я вчора сказав, що нас 5-ро. Забув про БарамелікаКУМ-67 писав:Думаю краще 7 - зайвими не будуть