vovan.06 писав:Ото Бодя молодєц!
Заждітьbaramelik писав:От ти Бодька круто то замутив
![Stoped :stop:](./images/smilies/stop.gif)
Щодо вітрини - СУПЕР!!! Приємно чути!
![Happy :happy:](./images/smilies/huuura.gif)
![Yes (y)](./images/smilies/yes.gif)
![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
![Friends :friends:](./images/smilies/friends.gif)
![hihi hihi](./images/smilies/cheesy.gif)
Модератор: Модератори
vovan.06 писав:Ото Бодя молодєц!
Заждітьbaramelik писав:От ти Бодька круто то замутив
як варіант підійде,Bodya XJ40 писав:Хіба що можу скинути через e-mail.AndriYan писав:За старання звичайно - дякую,
але ну Бодя - шо ти Чудиш ? і як інші учасники можуть скористатися тим фото з телефона ?
Я мав наувазі щоб ти(або інші учасники) поділилися своїми напрацьовками по цим біркам, і з них вибрати кращі, щоб на вітрині бірки були однаковими, і це гарно виглядало, якщо вони у всіх будуть різні - то трохи буде схоже на базар.
Бодя - тре загрузити свій файл на якийсь файлообмінник, і дати ссилку сюди щоб інші могли скачати.
Поправте якщо щось не так.
Походу так,КУМ-67 писав:Чи я правильно зрозумів: ці бейджики будуть просто лежати поруч з моделями?
якщо моделі в боксах - достатньо стікера на підставціBodya XJ40 писав:То як, хтось бачить ще якийсь інший варіант в оформленні етикеток?
По-моему - самый классный вариант !vovan.06 писав:Друканути можна на Південному, знаю точку. Мій варіант виглядає так: друк на цупкому картонні як на візитки, чорний фон, текст білий, згинати пополам так як на картонках автолегенд. Просто класти біля моделі не дуже добре бо буде погано видно.
я у ВіктОрові і не сумнівавсяvovan.06 писав:Доречі бачив вітрину, ну шо можна сказати. Мега!!!!!!
100%vladimir писав:По-моему - самый классный вариант !vovan.06 писав:Друканути можна на Південному, знаю точку. Мій варіант виглядає так: друк на цупкому картонні як на візитки, чорний фон, текст білий, згинати пополам так як на картонках автолегенд. Просто класти біля моделі не дуже добре бо буде погано видно.![]()
![]()