"Аквапарківців" у нас в клубі немає.VIKTOR77 писав:Чувачок барижнічає на ринку біля аквапарку, як він сказав йому главне побільше бабла.
Тобто він збрехав, приплівши Львівський клуб??
Модератори: mykola78adm, Модератори
"Аквапарківців" у нас в клубі немає.VIKTOR77 писав:Чувачок барижнічає на ринку біля аквапарку, як він сказав йому главне побільше бабла.
Був я на тому ринку, під час останього мого приїзду до Львова. Був разом з глибоко поважгим Головуючим. Але щось ми там цього Бариги не бачилиVIKTOR77 писав:Чувачок барижнічає на ринку біля аквапарку, як він сказав йому главне побільше бабла.
Продається як "раритет" і жодного слова про "пиляння та фарбування". Однак зроблено не погано, шкодА що вибрано із раннього випуску.kushnirgv писав:Консерва
"Консерва" виявилась бажаною : при шести слюноіспускаємих продалась самому "голодному" за 2555 гривнюк.ЯРОСЛАВ писав:Продається як "раритет" і жодного слова про "пиляння та фарбування". Однак зроблено не погано, шкодА що вибрано із раннього випуску.kushnirgv писав:Консерва
стан на 4 для такої моделі, на чуму не схоже, взагалі середньа вартість такої моделі з коробкою приблизно 100$, тобто в 10 разів менш ніж заявлена в лотіЯРОСЛАВ писав:Якщо не згадувати "устрашаючу" ціну то непокоїть стан "віспи" по всьому кузову, горбатий капот /чи не крутить його від "чуми" і підозріла світла без червоного мазка на значку-решітка.
ну як на мене вона коштує трохи дорожче ніж 100 зелених, бо там помилкове чорне дно, але аж ніяк не 1000 зелених.Іван писав:взагалі середньа вартість такої моделі з коробкою приблизно 100$, тобто в 10 разів менш ніж заявлена в лотіЯРОСЛАВ писав:Якщо не згадувати "устрашаючу" ціну
Стан досить не поганий, "прищики" це нормальне явище для москвичів 70тих років, знайти модель без них дуже важко, і ціна буде відповідна, та й "прищі" це ще не чума, під ними нормальний корпус і якщо зняти "прищаву" оригінальну фарбу, то модель можна перефарбувати.ЯРОСЛАВ писав:Якщо не згадувати "устрашаючу" ціну то непокоїть стан "віспи" по всьому кузову,
Абсолютно точно, перефарбовувати не рекомендується, весь смак в оригіналі.ЯРОСЛАВ писав:Ну перефарбовувати мабуть категорично непотрібно-тут весь "цімус" в оригіналі пофарбування.