Выставка в Нюрнберге Toy Fair 2015

Модератор: Модератори

Petrovych

Re: Выставка в Нюрнберге Toy Fair 2015

Повідомлення Petrovych »

А де стенди Сlassicbus, Ultra, SSM, Dip :?
Dhananc Nikol
Модератор
Модератор
Дякував (ла): 19427 разів
Подякували: 7000 разів
Вік: 40

Повідомлення Dhananc Nikol »

Petrovych писав:А де стенди Сlassicbus, Ultra, SSM, Dip
Схоже, що цих виробників не було на виставці!!! :?

Ось подивіться, знайшов карту розташування місць з назвами виробників моделей, які були присутні на виставці!!! Сlassicbus, Ultra, SSM та Dip там немає!!! :bibka: https://yadi.sk/i/qniez02-eQhWt
Dhananc Nikol
Модератор
Модератор

G&A Models писав:Dhananc Nikol написав:
Стенд - Solido

Martini Renntransporter - це модель фірми Schuco в масштабі 1/18. Ця модель вийшла в світ ще минулого року. Бачив на живо - дуже серйозна модель
Так, друже, я теж звернув на це увагу!!! :beer: :friends: Як відомо Schuco і Solido є представниками SIMBA DICKIE GROUP!!! Схоже, що моделі виставлялись в одному стенді і фотограф коли сортував зроблені ним фото, помилково додав цю вантажівку до виробника Solido!!! Але в мене тоді питання: що робить ця модель на виставці, яка випущена десь в 2012 році, а то і раніше? Адже здебільшого виробники представляють новинки, а не вже випущені моделі!!!
Дмитрий 911
Друг клЮбу
Друг клЮбу
Дякував (ла): 421 раз
Подякували: 545 разів
Вік: 34

Повідомлення Дмитрий 911 »

Dhananc Nikol писав:
G&A Models писав:Dhananc Nikol написав:
Стенд - Solido

Martini Renntransporter - це модель фірми Schuco в масштабі 1/18. Ця модель вийшла в світ ще минулого року. Бачив на живо - дуже серйозна модель
Так, друже, я теж звернув на це увагу!!! :beer: :friends: Як відомо Schuco і Solido є представниками SIMBA DICKIE GROUP!!! Схоже, що моделі виставлялись в одному стенді і фотограф коли сортував зроблені ним фото, помилково додав цю вантажівку до виробника Solido!!! Але в мене тоді питання: що робить ця модель на виставці, яка випущена десь в 2012 році, а то і раніше? Адже здебільшого виробники представляють новинки, а не вже випущені моделі!!!
Наряду с новинками для привлечения внимания к своему стенду, маркетологи представляющие интересы того или иного производителя, за частую выкладывают и популярные модели прошлых лет, которые по прежнему находятся в производстве :beer: Так к примеру на фотках в данной теме мелькало навалом моделей 12-14 годов наряду с новинками текущего года :beer:
Зображення
Зображення
Моя Візитівка
Мої Новинки

Imagine, all the people living life in peace
Kabanius
Друг клЮбу
Друг клЮбу
Подякували: 1415 разів
Вік: 52

Повідомлення Kabanius »

Якщо судити по фото - 18-го масштабу занадто багато... :-/
На первий погляд, цікаві DS-ки від RIO. Але не бачу, як детализовани. Якщо суміш класичного дайкаста з сучасними елементами або "травленкою" по типу Bang / Best / Brumm - це буде гарно. :happy:
А у Schuco 43-го масштабу майже не бачу, окрім спорткарів. Це така тенденція, або мало фото?
"Когда я вижу вас разом,
Очень разные люди,
Я верую в светлый разум
И в то, что он добрым будет.
(с) А. Макаревич

Моя "візитка";
Історія SEAT у моделях
G&A Models
Site Admin
Site Admin
Дякував (ла): 1018 разів
Подякували: 1839 разів
Вік: 56

Повідомлення G&A Models »

Шановні колеги давайте просто уточним декілька маленьких деталей.

Перш за все два слова про саму виставку. Думаю правильніше буде назвати це не виставка, а виставка-продаж або торгова ярмарка. Як правило учасниками виставки є виробники або розповсюджувачі товарів для дітей, тобто іграшок, ігр і тп. За звичай експозиція розділена тематично, наприклад:

Лялькі та мягкі іграшки
Іграшки та товари для новонароджених
Деревяні іграшки (дуже популярна тема на сьогодні)
Комплекти для творчості (ліпки, малювання і тп) та майстрування (конструктори і тп)
Книжки, канц товари
Дитяча електроніка та програмне забезпечення як навчальне так і ігрове
Настільні ігри
Карнавальні остюми та все для активного відпочинку (включая качелі та все решта для ігрових майданчиків)
І звичайно саме цікаве для нас:
Хоббі - моделі залізниць, автомобілей, кіти, і тп

Як правило все що цікавить нас займає найменшу площу. Говорю це вам із свого особистого досвіду, бо неоднаразово відвідував British Toy Fair котре проходить в Лондоні щорічно в кінці січня. Безумовно що International Toy Fair Nürnberg є визнана як ярмарка номер 1 у світовому масштабі, хоч преорітетом є ринок Європи.

А тепер власне про те що цікаво нам!
Кожен виробник представляє свою продукцію заплановану на 2015 рік. Тому ви і зможете побачити там моделі старі, котрі вийшли в світ 2-3, а то і 5 років тому, а також і новинки плановані на цей рік. Велика різниця є ось в чому - якщо прототип показаний на стенді, то є шанс до 90% що він реально вийде в світ до кінця року. Спитаєте чому? Відповім - бо відвідувачі не тільки дивляться, але і купують, роблять офіційні замовлення. А тепер не розпускайте слюні - продажа тільки ОПТОВА! Так що якщо ви туда і попали то нічого купити не зможете. Не знаю як у німців, а у нас таким приватним відвідувачам і каталоги не дають, в ліпшому випадку Price List (фотокопія на А4). Так що тепер я думаю що ви розумієте чому ви бачите і старі і нові моделі на полицях. Як правило більшість учасників старається показати лінійкі повністю, так що якщо ви дечого не бачите на фото то претензії до фотографа.
Спеціально звернув увагу на той факт що дійсно фірма Solido є представлена в експозиції SIMBA DICKIE GROUP. В деякій мірі дивно бо не дивлячись на той факт що власником Solido є SIMBA DICKIE GROUP в більшості випадків Solido мала свій окремий стенд де були представлені моделі Verem. Наприклад в Британії Minichamps завжди є представлений фірмою Amerang - офіційним дистрибютором. Але це все занудні економічні питання - хто володіє ким та хто на кого працює. Нас цікавлять моделі , а не позакулісна політика!
І на закінчення відповім на питання задане Петровичем. Позволю повторитись і сказати ще раз - виставка орієнтована на Європейький ринок. Тож РСТ у всіх можливих своїх брендах показала там моделі пост радянського простору, це раз. Подруге- наскільки мені відомо, з особистого досвіду, моделі авто епохи СРСР то це обмежений, правільніше - вузькоспеціалізований ринок. І третє - за участь у виставці треба платити, або мати офіційних представників котрі між іншим і покажуть твої моделі. Можливо ці виробники і були представлені там, але на полицях місевих гуртівень
NTF_2015.jpg

NTF_2015_2.jpg
Dhananc Nikol
Модератор
Модератор

Хлопці, дякую за змістовну дискусію!!! :beer: :friends: Фото моделі Martini Renntransporter переніс до розділу виробника Schuco!!! :bibka:
Yura
Модератор
Модератор
Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
Дякував (ла): 16000 разів
Подякували: 22566 разів
Вік: 55

Повідомлення Yura »

Якщо вже відверто сказати - мене особисто цьогорічна виставка зовсім не вразила. Дуже сухо.
Звичайно, не кожен виробник відкриє всі свої карти, йдуть закулісні баталії - бізнес та конкуренція. Хоча все в цьому світі вже поділено та вирішено без нас.
Але повернемось до сухості ярмарки. Одним з напрямків моє колекції є ретро авто 1930-1945 року. І ось, візьмем наприклад Мініч - що ми бачимо новенького з обраного напрямку - 1-2 моделі.
А це було минулого року -
буклет 2013.jpg
Мало того що ціни пішли дуже вгору та й чомусь ставка починає робитись на 18 масштаб.
Прикро звичайно це, фінансово важко та й зовсім не весело.
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу

Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Відповісти

Повернутись до “Музеї, виставки, автофестивалі та історичні раллі”