Реал в Карпатах 2013 (Гірські Хроніки)

Назва каже сама за себе - це ми і наші клЮбні походеньки ))

Модератори: mykola78adm, Модератори

mykola78adm
Site Admin
Site Admin
Дякував (ла): 16488 разів
Подякували: 19836 разів
Вік: 46

Re: Реал в Карпатах

Повідомлення mykola78adm »

ЯРОСЛАВ писав:До Сколє і назад з гітарами та тлумками можна і лЄктричкою доїхати за п"Єть грн і не поїти до смерті шофера буса на цілих 100 грн... :)
"Економіка должна бить економной" :givi: :dso67:
Ти і лЄктричкою нігде не їдеш - так шо не булькай :givi: :dso67:
Yura
Модератор
Модератор
Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
Дякував (ла): 16000 разів
Подякували: 22566 разів
Вік: 55

Повідомлення Yura »

mykola78 писав:... і взагалі, Юра. Ти то всьо скажи (напиши) нашому Вусатому Дачнику :-) :givi:
Disco, disco, partіzanу :D ... просто зараз слухаю - :bomb: 8-)
А ти думаєш мовчав чи мовчу :bravo: .
Наш ВДПЖ, тобто Вусато :givi: - дачно - пасічний Жених :kiss: дядя Сійожа вчора, коли я з їм розмовляв по Скайпу :secret: , був в не гуморі :@ та глибоких філосовських роздумах :? . Довго зі мною (на диво) він не розмовляв, тому я його :bravo: послав на базар купувати спортивний костюм та кросовкі або берці та камуфляж.
Чим це все закінчиться - сьогодні почую або побачу
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу

Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Yura
Модератор
Модератор

Повідомлення Yura »

ЯРОСЛАВ писав:До Сколє і назад з гітарами та тлумками можна і лЄктричкою доїхати за п"Єть грн і не поїти до смерті шофера буса на цілих 100 грн... :)
"Економіка должна бить економной" :givi: :dso67:
Значить домовились - ми з коханими бусіком, а ти зі своєю Старушкою доганяєш нас з клунками лЄктричкою :dso67: :P
Микола терміново внеси "пільговиків" до списку :read:
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу

mykola78adm
Site Admin
Site Admin

Та без питань ! :D А в цілях більшої економії Славка ми можемо розмістити в сауні - її ж в прайсі нема :pardon:
vladimir
Головуючий клЮбу
Головуючий клЮбу
Подякували: 9582 рази
Вік: 69

Повідомлення vladimir »

mykola78 писав:АХТУНГ !!!

Я підтвердив, що нам хватить бусіка, але на понеділок-вівторок тра буде заплатити аванс... ну хоча-би 50%. По шуріку думаєм і на вечір понеділка або ранок вівторка скидуємся і віддаєм аванса за фіру бус
Згоден! Де і коли зустрічаємось? :beer: :beer: :beer:
vladimir
Головуючий клЮбу
Головуючий клЮбу

Повідомлення vladimir »

Yura писав:Не хочу нікого образити і наперед прошу вибачень, єсли шо не так - але щось Львівська громада останнім часом починає підкачувати.
На форумі дуже низька активність, за вживанням піци всі хочуть кудись їхати, відпочити, поспілкуватись разом з сім"ями, як тільки організувались до поїздки - всі по кущах.
Це ж вихідні такі вдалі, дні сонячно-літні стоять та й бульбу копати рано - Мужики де Ви??????????????????
От віддати за модельку - 300-500 і більше гривень не шкода, а вивезти себе коханого та свою кохану на природу - зась.
Львівяни, друзі не розчаровуйте мене - спортивний костюм + кросівки + :beer: і гайда на виїздний реал.
Я Богдану Біологу звонив - в нього не виходить, хоче з"їздити до Батьків та перевезти речі, комп та колекцію до Луцька
Самий старий та головуючий їде! Мало того -бере дочку та її хлопця! Рівняйтеся на мене!!! :D :D :D :beer: :beer: :beer:
Yura
Модератор
Модератор

Повідомлення Yura »

vladimir писав:
Yura писав:Не хочу нікого образити і наперед прошу вибачень, єсли шо не так - але щось Львівська громада останнім часом починає підкачувати.
На форумі дуже низька активність, за вживанням піци всі хочуть кудись їхати, відпочити, поспілкуватись разом з сім"ями, як тільки організувались до поїздки - всі по кущах.
Це ж вихідні такі вдалі, дні сонячно-літні стоять та й бульбу копати рано - Мужики де Ви??????????????????
От віддати за модельку - 300-500 і більше гривень не шкода, а вивезти себе коханого та свою кохану на природу - зась.
Львівяни, друзі не розчаровуйте мене - спортивний костюм + кросівки + :beer: і гайда на виїздний реал.
Я Богдану Біологу звонив - в нього не виходить, хоче з"їздити до Батьків та перевезти речі, комп та колекцію до Луцька
Самий старий та головуючий їде! Мало того -бере дочку та її хлопця! Рівняйтеся на мене!!! :D :D :D :beer: :beer: :beer:
Підтримую пане Головуючий :friends: :beer: - розворушіть те сонне львівське модельне товариство :download:

Dhananc Nikol
Модератор
Модератор
Дякував (ла): 19427 разів
Подякували: 7000 разів
Вік: 40

Повідомлення Dhananc Nikol »

А ти думаєш мовчав чи мовчу :bravo: .
Наш ВДПЖ, тобто Вусато :givi: - дачно - пасічний Жених :kiss: дядя Сійожа вчора, коли я з їм розмовляв по Скайпу :secret: , був в не гуморі :@ та глибоких філосовських роздумах :? . Довго зі мною (на диво) він не розмовляв, тому я його :bravo: послав на базар купувати спортивний костюм та кросовкі або берці та камуфляж.
Чим це все закінчиться - сьогодні почую або побачу[/quote]
Юра, ти про берці та камуфляж серйозно? :D Дивіться, а то прийде весь у броніжилеті, поголений на лисо і в камуфляжі під "Командо", і буде Вам від Дяді Сейозі!!! :shoot: :commando: :-)
КУМ-67
Просто... Кум
Просто... Кум
Дякував (ла): 5247 разів
Подякували: 1415 разів
Вік: 57

Повідомлення КУМ-67 »

Миколо, кіко маю скинути тобі на картку (але в понеділок) або дійсно зустрінемось в неділю і все "обсмокчемо"
Кожен має право на власну хибну думку... Я теж.
Yura
Модератор
Модератор

Повідомлення Yura »

КУМ-67 писав:Миколо, кіко маю скинути тобі на картку (але в понеділок) або дійсно зустрінемось в неділю і все "обсмокчемо"
Те саме цікавить - скільки потрібно кинути?

mykola78adm
Site Admin
Site Admin

Ну давайте так... Володя, Ігоре - здибемся в неділю і скинемся на аванс по транспорту (шоб не бавитись з карточками). Усьо занотуємо - а на місці вже підібєм баланс.
mykola78adm
Site Admin
Site Admin

А ! І о свято ! Славко сказав по тяляфону, шоб його "тримали в умі" - він згоден їхати в багажніку за пЄть рублів :D
vladimir
Головуючий клЮбу
Головуючий клЮбу

Повідомлення vladimir »

mykola78 писав:Ну давайте так... Володя, Ігоре - здибемся в неділю і скинемся на аванс по транспорту (шоб не бавитись з карточками). Усьо занотуємо - а на місці вже підібєм баланс.
Вот и славно!!!! Я на зв,язку -планую в неділю весь день бути вдома -так що , як задзвоните , так і прийду! (і туди , куди скажете)! :beer: :beer: :beer:
Yura
Модератор
Модератор

Повідомлення Yura »

mykola78 писав:А ! І о свято ! Славко сказав по тяляфону, шоб його "тримали в умі" - він згоден їхати в багажніку за пЄть рублів :D
От друзі :friends: бачите - розворушили трохи сонне царство.
Славцю - респект :beer:

Відповісти

Повернутись до “Наш клЮб”