Реал в Карпатах 2013 (Гірські Хроніки)
Модератори: mykola78adm, Модератори
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16488 разів
- Подякували: 19836 разів
- Вік: 46
Re: Реал в Карпатах
Маємо наразі бажаючих :
mykola78 & Co - 3 чоловіка
Володимир Сіверс & Co - 3 чоловіка
Кум67 - 1 чоловіка
Юра + Дорогенька - 2 чоловіка
Сергій-ЛАЗ - 1 чоловіка (?)
Андрюха80 - 1 чоловіка (?)
Вован & Co - 4 чоловіка (?)
Завтра буде інформація по автобусу (може нам і буса вистачить ), а Ігорко скаже про койко-місця і ільо буде вартувати. Зрештою... діти можуть і з дорослими спати - економія місць. А нє - то ше пару палаток візьмемо. Ми шо - не мужики ! Можемо пиво гликати і на чистому повітрі
mykola78 & Co - 3 чоловіка
Володимир Сіверс & Co - 3 чоловіка
Кум67 - 1 чоловіка
Юра + Дорогенька - 2 чоловіка
Сергій-ЛАЗ - 1 чоловіка (?)
Андрюха80 - 1 чоловіка (?)
Вован & Co - 4 чоловіка (?)
Завтра буде інформація по автобусу (може нам і буса вистачить ), а Ігорко скаже про койко-місця і ільо буде вартувати. Зрештою... діти можуть і з дорослими спати - економія місць. А нє - то ше пару палаток візьмемо. Ми шо - не мужики ! Можемо пиво гликати і на чистому повітрі
-
- клЮбник
- Подякували: 293 рази
- Вік: 44
- mykola78adm
- Site Admin
andriuha80 писав:70% що буду, пиши "2" - я зі своєю радістю (я не про машину, я про дружину)
- mykola78adm
- Site Admin
Маю інформацію від Ігора про поселення. Розмістив в першому пості теми, шо то є.
Від себе хочу добавити : загальна к-сть ліжок в садибі - 14 штук. Хто з малими дітьми - можете собі розрахувати, скільки вам треба ліжок. Якшо вам вистачає і двох - платите тільки за два. Одним словом - жінок і дітей ми по-любому розмістимо, а хлопаки собі дадуть раду (то якшо нас буде більше, ніж подушок ).
Якшо я шось попутав чи не так зрозумів - то гадаю, що Ігорко мене поправить або доповнить.
По варіантах автобус/бусік я чекаю інформацію від Сергія. Ну а там, в залежності від того, скільки нас буде - будемо вибирати чим їхати.
Від себе хочу добавити : загальна к-сть ліжок в садибі - 14 штук. Хто з малими дітьми - можете собі розрахувати, скільки вам треба ліжок. Якшо вам вистачає і двох - платите тільки за два. Одним словом - жінок і дітей ми по-любому розмістимо, а хлопаки собі дадуть раду (то якшо нас буде більше, ніж подушок ).
Якшо я шось попутав чи не так зрозумів - то гадаю, що Ігорко мене поправить або доповнить.
По варіантах автобус/бусік я чекаю інформацію від Сергія. Ну а там, в залежності від того, скільки нас буде - будемо вибирати чим їхати.
- КУМ-67
- Просто... Кум
- Дякував (ла): 5247 разів
- Подякували: 1415 разів
- Вік: 57
Миколо, усе вірно, додавати мені поки нічого
Кожен має право на власну хибну думку... Я теж.
- mykola78adm
- Site Admin
Привіт всім !
Маю інформацію по транспорту :
Якшо нас будЕ багато і треба брати автобус - то це 3200 грн
Якщо до 20 чоловік - то нам вистачить і бусіка (Iveco) - 1700 грн
+ шофер буде ночувати з нами (ше 100 грн + накормити його )
Судячи по гіперактивності наших колег - нам мабуть вистачить і бусіка Визначитись треба сьогодні-завтра. Хто не встиг - той опіздал
Маю інформацію по транспорту :
Якшо нас будЕ багато і треба брати автобус - то це 3200 грн
Якщо до 20 чоловік - то нам вистачить і бусіка (Iveco) - 1700 грн
+ шофер буде ночувати з нами (ше 100 грн + накормити його )
Судячи по гіперактивності наших колег - нам мабуть вистачить і бусіка Визначитись треба сьогодні-завтра. Хто не встиг - той опіздал
- vovan.06
- КлЮбний Майстер
- Дякував (ла): 2360 разів
- Подякували: 4818 разів
- Вік: 44
Нажаль нас небуде , виникли як завжди непередбачувані справи . Дуже шкода, бо всі були налаштовані на поїздку.
[font=Times New Roman]Хочеш зробити добре, зроби сам! - Зроби все, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є![/font]
V.M.Studio Lviv
V.M.Studio Lviv
- vladimir
- Головуючий клЮбу
- Подякували: 9582 рази
- Вік: 69
Дуже жаль! Вова . а може ще якось? " Не так уж часто мы собираемся" !!!!
Миколо! В такому розкладі виходить , що дорога + житло на одну особу складе до 350 грн -я вірно зрозумів? Влаштовує повністю!
Миколо! В такому розкладі виходить , що дорога + житло на одну особу складе до 350 грн -я вірно зрозумів? Влаштовує повністю!
- mykola78adm
- Site Admin
В принципі - так. Та гадаю, що може ше хтось приєднається.vladimir писав:Дуже жаль! Вова . а може ще якось? " Не так уж часто мы собираемся" !!!!
Одним словом - нам вистачить бусіка і садиби однозначно !
- Yura
- Модератор
- Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
- Дякував (ла): 16000 разів
- Подякували: 22566 разів
- Вік: 55
Не хочу нікого образити і наперед прошу вибачень, єсли шо не так - але щось Львівська громада останнім часом починає підкачувати.
На форумі дуже низька активність, за вживанням піци всі хочуть кудись їхати, відпочити, поспілкуватись разом з сім"ями, як тільки організувались до поїздки - всі по кущах.
Це ж вихідні такі вдалі, дні сонячно-літні стоять та й бульбу копати рано - Мужики де Ви??????????????????
От віддати за модельку - 300-500 і більше гривень не шкода, а вивезти себе коханого та свою кохану на природу - зась.
Львівяни, друзі не розчаровуйте мене - спортивний костюм + кросівки + і гайда на виїздний реал.
Я Богдану Біологу звонив - в нього не виходить, хоче з"їздити до Батьків та перевезти речі, комп та колекцію до Луцька
На форумі дуже низька активність, за вживанням піци всі хочуть кудись їхати, відпочити, поспілкуватись разом з сім"ями, як тільки організувались до поїздки - всі по кущах.
Це ж вихідні такі вдалі, дні сонячно-літні стоять та й бульбу копати рано - Мужики де Ви??????????????????
От віддати за модельку - 300-500 і більше гривень не шкода, а вивезти себе коханого та свою кохану на природу - зась.
Львівяни, друзі не розчаровуйте мене - спортивний костюм + кросівки + і гайда на виїздний реал.
Я Богдану Біологу звонив - в нього не виходить, хоче з"їздити до Батьків та перевезти речі, комп та колекцію до Луцька
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
- mykola78adm
- Site Admin
Юра, ти сам частково і відповів У багатьох є схожі питання і проблеми, Гнати когось під "примусом" - не варто. Хто має можливість і бажання - той зголоситься.Я Богдану Біологу звонив - в нього не виходить, хоче з"їздити до Батьків та перевезти речі, комп та колекцію до Луцька
- mykola78adm
- Site Admin
... і взагалі, Юра. Ти то всьо скажи (напиши) нашому Вусатому Дачнику
Disco, disco, partіzanу ... просто зараз слухаю -
Disco, disco, partіzanу ... просто зараз слухаю -
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19395 разів
[quote="Yura"] а вивезти свою кохану на природу - зась.
Оця цитата найбільше сподобалась...
Оця цитата найбільше сподобалась...
- mykola78adm
- Site Admin
АХТУНГ !!!
Я підтвердив, що нам хватить бусіка, але на понеділок-вівторок тра буде заплатити аванс... ну хоча-би 50%. По шуріку думаєм і на вечір понеділка або ранок вівторка скидуємся і віддаєм аванса зафіру бус
Я підтвердив, що нам хватить бусіка, але на понеділок-вівторок тра буде заплатити аванс... ну хоча-би 50%. По шуріку думаєм і на вечір понеділка або ранок вівторка скидуємся і віддаєм аванса за
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19395 разів
До Сколє і назад з гітарами та тлумками можна і лЄктричкою доїхати за п"Єть грн і не поїти до смерті шофера буса на цілих 100 грн...
"Економіка должна бить економной"
"Економіка должна бить економной"