ЗАГАЛЬНІ ПИТАННЯ та ОБГОВОРЕННЯ
Модератори: mykola78adm, Модератори
- Yura
- Модератор
- Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
- Дякував (ла): 16267 разів
- Подякували: 22710 разів
- Вік: 55
Re: ЗАГАЛЬНІ ПИТАННЯ та ОБГОВОРЕННЯ
Так чого спорити. Де факто - по фото можна побачити (по певним ознакам) - конструктор чи ні.
А от коли модель в руках - тоді дісно можна побачити всі нюанси, а це і підтертий хром на усіках решітки, це і по самій решітці, котра сіла на своє місце чи ні., бамперах і т.д.
Але ще не забувайте той факт що крім всіх описаних ознак ще існувала різниця у методі кріплення зажима, під сідушками, котрі імітували проресореність моделі. От цього момента ніхто не демонструє. Днище ззовні так, а з середини ні.
Ви думаєте скуповують номерні днища без МЮ. Та не заради цих 2-х видимих факторів. Звичайно ні, просто готуються свіжі екземпляри для продажу уже з дотримання цього факту. І вже скоро ми побачимо моделі, на яких буде стояти ранній зажим і вони будуть продаватись як моделі 80-х. І на цей факт будуть акцентувати увагу
А от коли модель в руках - тоді дісно можна побачити всі нюанси, а це і підтертий хром на усіках решітки, це і по самій решітці, котра сіла на своє місце чи ні., бамперах і т.д.
Але ще не забувайте той факт що крім всіх описаних ознак ще існувала різниця у методі кріплення зажима, під сідушками, котрі імітували проресореність моделі. От цього момента ніхто не демонструє. Днище ззовні так, а з середини ні.
Ви думаєте скуповують номерні днища без МЮ. Та не заради цих 2-х видимих факторів. Звичайно ні, просто готуються свіжі екземпляри для продажу уже з дотримання цього факту. І вже скоро ми побачимо моделі, на яких буде стояти ранній зажим і вони будуть продаватись як моделі 80-х. І на цей факт будуть акцентувати увагу
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
- biolog
- клЮбник
- Дякував (ла): 1860 разів
- Подякували: 694 рази
- Вік: 36
Пластикові ресори не можуть бути на днищі з мейд ін. Так само, як і не можуть бути з останнім кріпленням капота.Yura писав:... ще існувала різниця у методі кріплення зажима, під сідушками, котрі імітували проресореність моделі. От цього момента ніхто не демонструє. Днище ззовні так, а з середини ні.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 20284 рази
- Вік: 57
- biolog
- клЮбник
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
а які піджимки-ресори були на з ЮССР ??biolog писав:Пластикові ресори не можуть бути на днищі з мейд ін. Так само, як і не можуть бути з останнім кріпленням капота.
- biolog
- клЮбник
Дві металеві проволоки. Хіба ні?ЯРОСЛАВ писав:а які піджимки-ресори були на з ЮССР ??biolog писав:Пластикові ресори не можуть бути на днищі з мейд ін. Так само, як і не можуть бути з останнім кріпленням капота.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Не пам"ятаю- давно нічого не розкурьочував. А тепер лишній раз навіть болтика неохота розкручувати..
ЮССР у мене немає а постномер тільки один 408.
От згадую що коли був школярем-то у деяких моделях під ресори підпихав згорнуті клаптики паперу, бо піджими коліс із часом прогинались і колеса "тікали" під "крила"-модель сідала на "пузо".Мабуть таки ресори були пластиковими.
От згадую що коли був школярем-то у деяких моделях під ресори підпихав згорнуті клаптики паперу, бо піджими коліс із часом прогинались і колеса "тікали" під "крила"-модель сідала на "пузо".Мабуть таки ресори були пластиковими.
- biolog
- клЮбник
На пластмасових днищах 408/412 - так.ЯРОСЛАВ писав:Не пам"ятаю- давно нічого не розкурьочував. А тепер лишній раз навіть болтика неохота розкручувати..
А на металевих з мейдом - проволока.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Не втримався і таки заглянув: з метал днищами без ЮССР- пластикові прижими вісьок коліс, а металднища з ЮССР-немаю,тому дякую за інформацію,але хто має ---зробіть фоти..biolog писав:А на металевих з мейдом - проволока.
Ще одна фотка від продавця з прибалтики /знаю і гарантую порядність/: капот -три зажими,панель без козирка...
Вважаю-що це питання ми розкрили повністю???
- Вкладення
-
- M-426-3-2.jpeg
- (1.56 Кіб) Завантажено 301 раз
- biolog
- клЮбник
На 100%ЯРОСЛАВ писав: Ще одна фотка від продавця з прибалтики /знаю і гарантую порядність/: капот -три зажими,панель без козирка...
Вважаю-що це питання ми розкрили повністю???
- Yura
- Модератор
- Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
- Дякував (ла): 16267 разів
- Подякували: 22710 разів
- Вік: 55
Ось фото днища Москвич-433 (А5) з ЮССР (метал)ЯРОСЛАВ писав:Не втримався і таки заглянув: з метал днищами без ЮССР- пластикові прижими вісьок коліс, а металднища з ЮССР-немаю,тому дякую за інформацію,але хто має ---зробіть фоти..biolog писав:А на металевих з мейдом - проволока.
Москвич-412 (постномер) - пластик
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Такий капот продався із ажіотажем на аукро /фото звідти/
"Мішка" та "плита" в часовому проміжку не повинні пересікатися. Тоді що це-заводський варіант , не серійний випуск, окреме замовлення на старих запасах ???
"Мішка" та "плита" в часовому проміжку не повинні пересікатися. Тоді що це-заводський варіант , не серійний випуск, окреме замовлення на старих запасах ???
- biolog
- клЮбник
- Сергей Иванов
- Друг клЮбу
- Подякували: 43 рази
Обнаружил на просторах интернета вот такую фотку из каталога продукции... Интересно, что за странные модели под номером 1 и 2?
- Вкладення
-
- Electronica2.jpg
- (124.33 Кіб) Завантажено 228 разів
Коллекционер со стажем. Интересуют в первую очередь модели автомобилей до 1945 года. Но, как говориться, ничто человеческое мне не чуждо:)
Моя визитка: www.lmccforum.lviv.ua/viewtopic.php?f=6&t=1396
Моя визитка: www.lmccforum.lviv.ua/viewtopic.php?f=6&t=1396