Побажання, відгуки та зауваження
Модератор: mykola78adm
- Dhananc Nikol
- Модератор
- Дякував (ла): 19430 разів
- Подякували: 7003 рази
- Вік: 40
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16488 разів
- Подякували: 19836 разів
- Вік: 46
Re: Побажання, відгуки та зауваження
В пориві натхнення і окрилений вчорашнім успіхом, зробив сьогодні ще одну річ.
Тепер головна сторінка (Список форумів) виглядає так :
Підкреслені рядки є одразу посиланням. Зараз це посилання на останнє повідомлення в темі відповідного розділу (форуму). Практична цінність цієї фішки невелика... але виглядає красивше
До речі, є три режими цього посилання:
1. Його можна налаштувати на перший пост "найсвіжішої" теми
2. Можна налаштувати на останній пост найсвіжішої теми (як воно зараз і є)
3. Можна зробити як переадресацію на перше непрочитане повідомлення останьої теми розділу (тобто якщо там буде декілька тем з непрочитаними повідомленнями - переадресує в "найсвіжішу"). Якщо непрочитахих повідомлень в роділі нема - переадресує просто на останню сторінку "найсвіжішої" теми. Цей режим я ще в повній мірі не тестував - не було непрочитаних повідомлень
Хто як думає - який режим виставити ?
Тепер головна сторінка (Список форумів) виглядає так :
Підкреслені рядки є одразу посиланням. Зараз це посилання на останнє повідомлення в темі відповідного розділу (форуму). Практична цінність цієї фішки невелика... але виглядає красивше
До речі, є три режими цього посилання:
1. Його можна налаштувати на перший пост "найсвіжішої" теми
2. Можна налаштувати на останній пост найсвіжішої теми (як воно зараз і є)
3. Можна зробити як переадресацію на перше непрочитане повідомлення останьої теми розділу (тобто якщо там буде декілька тем з непрочитаними повідомленнями - переадресує в "найсвіжішу"). Якщо непрочитахих повідомлень в роділі нема - переадресує просто на останню сторінку "найсвіжішої" теми. Цей режим я ще в повній мірі не тестував - не було непрочитаних повідомлень
Хто як думає - який режим виставити ?
- Дмитрий 911
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 421 раз
- Подякували: 545 разів
- Вік: 34
Якщо на ФУКу мені нововедення з іконками в кожному повідомленні категорично НЕ сподобалось, то це нововведення з більш гарним шрифтом, мені категорично сподобалось
А щодо питання, як краще виводити теми, то я за: "2. Можна налаштувати на останній пост найсвіжішої теми (як воно зараз і є)"
Й раз пішла такая драка, то хочу під шумок спитатися, а можливо, щоб кожен користувач форуму міг його оформлення під себе налаштувати (фон, шрифт відображаємого тексту та таке інше).
Ну наприклад: чорний фон та золотого кольору прописний шрифт, чи рожевий з біленькими літерами, чи зелений з жовтенькими та таке інше ?
А щодо питання, як краще виводити теми, то я за: "2. Можна налаштувати на останній пост найсвіжішої теми (як воно зараз і є)"
Й раз пішла такая драка, то хочу під шумок спитатися, а можливо, щоб кожен користувач форуму міг його оформлення під себе налаштувати (фон, шрифт відображаємого тексту та таке інше).
Ну наприклад: чорний фон та золотого кольору прописний шрифт, чи рожевий з біленькими літерами, чи зелений з жовтенькими та таке інше ?
- Vollodia
- клЮбник
- Дякував (ла): 117 разів
- Подякували: 163 рази
- Вік: 50
Круто ! (уявив собі)Дмитрий 911 писав:... чорний фон та золотого кольору прописний шрифт, чи рожевий з біленькими літерами, чи зелений з жовтенькими та таке інше ?
- Дмитрий 911
- Друг клЮбу
Ну це я для прикладу привів самі радикальні стилі оформлення: Рок, Барбі та ГрінпісVollodia писав:Круто ! (уявив собі)Дмитрий 911 писав:... чорний фон та золотого кольору прописний шрифт, чи рожевий з біленькими літерами, чи зелений з жовтенькими та таке інше ?
- Vollodia
- клЮбник
Микола, раз ти вже так розігнався , то може попробуй зробити таку опцію, щоб можна було цитувати "виділеними фрагментами"( во сказанув),так як є на ФУЦі, досить зручна опія, я так думаю
А взагалі - молодець ! Дякую!
- Vollodia
- клЮбник
...то якийсь не рок, похоронне бюро..Дмитрий 911 писав:... чорний фон та золотого кольору прописний шрифт...
- mykola78adm
- Site Admin
Твою думку я зрозумів...і вже думав над цим. Треба трохи попрацювати - там не все так просто. Є моди "Швидкої відповіді" (які включають і цю функцію) і деякі я вже пробував встановлювати, але виникали деякі питання і проблемки. Якщо знайду їх вирішення - буде діло. Може спробую відокремити окремі функції цих модів, якщо получиться.Vollodia писав:Микола, раз ти вже так розігнався , то може попробуй зробити таку опцію, щоб можна було цитувати "виділеними фрагментами"( во сказанув),так як є на ФУЦі, досить зручна опія, я так думаю
- mykola78adm
- Site Admin
Стиль форуму встановлюється глобальними настройками єдиним для всього форуму. Така вже особливість площадки phpBBДмитрий 911 писав:
- Дмитрий 911
- Друг клЮбу
Найновіші 5 повідомлень в шапці, це як раз, те що треба, а то якщо розділ на пряму не цікавить, то в нього й не заходиш, а так збільшеться кількість унікальних відвідин багатьох тем Дякую за це нововвведення
- mykola78adm
- Site Admin
Ага...вже засікли нововведення Добавив ше розбивку на сторінки - тепер можна бачити не тільки 5 останніх тем, а переходячи по сторінках - ... в принципі усі темиДмитрий 911 писав:Найновіші 5 повідомлень в шапці, це як раз, те що треба, а то якщо розділ на пряму не цікавить, то в нього й не заходиш, а так збільшеться кількість унікальних відвідин багатьох тем Дякую за це нововвведення
- Дмитрий 911
- Друг клЮбу
А я спочатку й не помітив, що розбивки по сторінках не було Зараз все дуже здорово, дякуюmykola78 писав:Ага...вже засікли нововведення Добавив ше розбивку на сторінки - тепер можна бачити не тільки 5 останніх тем, а переходячи по сторінках - ... в принципі усі темиДмитрий 911 писав:Найновіші 5 повідомлень в шапці, це як раз, те що треба, а то якщо розділ на пряму не цікавить, то в нього й не заходиш, а так збільшеться кількість унікальних відвідин багатьох тем Дякую за це нововвведення
- mykola78adm
- Site Admin
Ще трошки "поковирявся"....
Тепер всі зовнішні і внутрішні ссилки, а також зображення - відкриваються в новому вікні браузера. Нннада ?
Тепер всі зовнішні і внутрішні ссилки, а також зображення - відкриваються в новому вікні браузера. Нннада ?