"Фестиваль «Leopolis Grand Prix» або «Великі Призи Львова» — це відновлення історичних автомобільних перегонів трасою «Львівський трикутник» (вул. Вітовського, пл. І Франка, вул. Стрийська, Гвардійська), а також рівнинних перегонів поза Львовом. Його внесено до офіційної програми світових ретро-фестивалів. У програму фестивалю входять не тільки перегони, а й багато різноманітних акцій: виставки-презентації класичних автомобілів, ретро-парад центральними вулицями міста, покази спеціалізованих колекцій мод на автомобільну тематику." (Wiki)
В червні цього року відбулася значна подія для всіх, хто цікавиться авто та їх історією. І ця подія - фестиваль «Leopolis Grand Prix». Саме цьому гарному святу я й хочу присвятити цю тему.
21-го червня в центрі міста відбулася виставка ретроавтомобілей. І свято таки вдалось !!! Сонечко, жива музика (оркестр), холодне пиво та квас, багато красивих дівчат
і не менш красивих авто
. За браком часу не було можливості роздивитися все в деталях, але невеличкий фотозвіт я таки підготував
.
Отже - поїхали !