Побажання, відгуки та зауваження
Модератор: mykola78adm
- biolog
- клЮбник
- Дякував (ла): 1860 разів
- Подякували: 694 рази
- Вік: 36
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16488 разів
- Подякували: 19836 разів
- Вік: 46
Re: Побажання, відгуки та зауваження
Треба провести "ревізію" прав доступу користувачів... Після введення мода "Спасібок" я цього не робив - просто скарг і зауважень не булоbiolog писав:Дякую Микола!
А шо це за фішка така?
- mykola78adm
- Site Admin
Вітаю, хлопаки.
Сьогодні ненароком Коля-Джян заставив мої мОзги (те, шо від них лишилося ) - трошки попрацювати. Було задане конкретне питання - як зробити так, щоб назва моделі в повідомленні одразу була би й посиланням на якусь конретну тему чи ресурс....
Задача в принципі проста - в повідомленні є частина тексту, яка є одразу посиланням на якийсь ресурс/тему/повідомлення....
Ннннада..... зроблено
Як це виглядає. Копіємо собі спочатку посилання на потрібний ресурс/тему/повідомлення. Тепер пишемо повідомлення. Є такий BBCode - URL.
Натискаємо на нього і отримаємо слідуюче діалогове вікно. Спочатку вводимо текст - як ми хочемо обізвати своє посилання (тут вам в поміч тіко Ваша фантазія ) і натискаємо Ок
Далі вставляємо раніше скопійоване посилання, яким Ви хочете поділитися з народом і знову тиснемо Ок.
В результаті отримаємо так званий тег
До речі назву посилання можна далі форматувати - зробити жирнішим, визначити йому колір....
В результаті всіх цих маніпуляцій після відправки повідомлення на форум ми отримаємо
При натиканні на слово "ТанчеГ" нас переадресує на задекларовану Вами тему/повідомлення/ресурс
Ось якось так. Кому стане в пригоді - я радий.
пи.си. до речі.... результати таких маніпуляцій можна зараз побачити в моєму підписі
Сьогодні ненароком Коля-Джян заставив мої мОзги (те, шо від них лишилося ) - трошки попрацювати. Було задане конкретне питання - як зробити так, щоб назва моделі в повідомленні одразу була би й посиланням на якусь конретну тему чи ресурс....
Задача в принципі проста - в повідомленні є частина тексту, яка є одразу посиланням на якийсь ресурс/тему/повідомлення....
Ннннада..... зроблено
Як це виглядає. Копіємо собі спочатку посилання на потрібний ресурс/тему/повідомлення. Тепер пишемо повідомлення. Є такий BBCode - URL.
Натискаємо на нього і отримаємо слідуюче діалогове вікно. Спочатку вводимо текст - як ми хочемо обізвати своє посилання (тут вам в поміч тіко Ваша фантазія ) і натискаємо Ок
Далі вставляємо раніше скопійоване посилання, яким Ви хочете поділитися з народом і знову тиснемо Ок.
В результаті отримаємо так званий тег
До речі назву посилання можна далі форматувати - зробити жирнішим, визначити йому колір....
В результаті всіх цих маніпуляцій після відправки повідомлення на форум ми отримаємо
При натиканні на слово "ТанчеГ" нас переадресує на задекларовану Вами тему/повідомлення/ресурс
Ось якось так. Кому стане в пригоді - я радий.
пи.си. до речі.... результати таких маніпуляцій можна зараз побачити в моєму підписі
- Dhananc Nikol
- Модератор
- Дякував (ла): 19430 разів
- Подякували: 7003 рази
- Вік: 40
Дякую Тобі, друже, за дуже необхідну функцію на нашому Форумі!!! Результати можна побачити у першому пості моєї Візитівки!!! Поки що робота триває, але згодом всі хто і поняття не мав про модельний ряд BMW, зможе з легкістю в них орієнтуватися!!!
- Дмитрий 911
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 421 раз
- Подякували: 545 разів
- Вік: 34
Щось в мене не так працює ця штука з URLками, як то описанно вище В мене віконця не вспливають (ось я підпис собі переробляв), а замість того, клацаю на кнопку URL, та мені, там де курсор, виходить таке: , ну а далі я вручну дописував "=", щоб отримати таке: [url=][/url], а далі по інструкції шаманив: BBCode
- mykola78adm
- Site Admin
гммм..... ще раз почистив кеш форуму Хто ще пробував, і не получилося ?
Дмитро - спробуй кукі ще в браузері в себе почистити. Може де в тебе закешувало старий шаблон.
Дмитро - спробуй кукі ще в браузері в себе почистити. Може де в тебе закешувало старий шаблон.
- mykola78adm
- Site Admin
Ще на головній сторінці під Списком форумів є такий пункт : Видалити встановлені форумом файли cookie
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19407 разів
- Вік: 57
наприклад у цій темі
http://lmccforum.lviv.ua/viewtopic.php?f=29&t=62
фото перших постів Зеника - не відкриваються.Пише: "фото временно недоступно".
А останні пости ГАЗ-69 ПМГ-видно...
- Великий Зеник
- NeoZenyk
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 567 разів
- Вік: 47
Фото не відображаються тому що вони були залиті на файлообмінник forumimage.ru з яким зараз виникли проблеми.ЯРОСЛАВ писав:наприклад у цій темі
Коли з"явиться час постараюсь перезалити фото (правда не факт, що ще є всі в наявності)
- mykola78adm
- Site Admin
Славко - це не проблеми нашого форуму. Як відмітив Зеник - ці фото були залиті через старий файлообмінник ФУКу, і зараз в цього файлообмінника якісь великі трабли. Або вони спєцом "почистили" всі фотки ФУКу, після того, як він переїхав на інший хостЯРОСЛАВ писав:наприклад у цій темі
Николай, а нельзя ли как-то акцентировать даты очередных встреч на главной странице ?
Типа такого...
Типа такого...
- mykola78adm
- Site Admin
- mykola78adm
- Site Admin
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19407 разів
- Вік: 57
Зеньо-як ти міг користуватися якимсь неперевіреним, старим, далеким і незрозумілим з траблами і вірусами файлообмінником?? А фотки перезалий із своєї папки з фото колекції...z_fanat писав:Фото не відображаються тому що вони були залиті на файлообмінник forumimage.ru з яким зараз виникли проблеми.ЯРОСЛАВ писав:наприклад у цій темі
Коли з"явиться час постараюсь перезалити фото (правда не факт, що ще є всі в наявності)
це типу як було на УАФ-але потім щезла кнопка коректування...mykola78 писав:Зробив - оцінюйте Є зауваження - пишіть.
Пропоную дописати :"...на чергову 58 зустріч... та вказати час і адресу збору.../для новачків і гостей клЮбу./.
Потім будеш міняти лише числа і місяць а у проф. темі вже не треба буде нагадувати...