Одеські РЕАЛи

Відвідуєм наші Реали як наживо так і віртуально. Завжди раді гостям - Ласкаво Просимо !!!

Модератор: mykola78adm

vladimir
Головуючий клЮбу
Головуючий клЮбу
Подякували: 9612 разів
Вік: 69

Re: Одеські РЕАЛи

Повідомлення vladimir »

Дмитрий! Поздравляю с Реалом и прекраснейшей экспозицией авто!!!! :good: :good: :good: :beer:
Dhananc Nikol
Модератор
Модератор
Дякував (ла): 19606 разів
Подякували: 7026 разів
Вік: 40

Повідомлення Dhananc Nikol »

Дмитре, мої вітання з неймовірно класним РЕАЛом!!! :beer: :friends: Дуже круті експонати!!! :good: :bravo: Півтораківський Поршик та Ламба просто щось неймовірне!!! :-O :bomb: Які враження від Півторака?
Дмитрий 911
Друг клЮбу
Друг клЮбу
Дякував (ла): 421 раз
Подякували: 545 разів
Вік: 34

Повідомлення Дмитрий 911 »

vladimir писав:Дмитрий! Поздравляю с Реалом и прекраснейшей экспозицией авто!!!! :good: :good: :good: :beer:
Большое спасибо Владимир за высокую оценку наших моделей, мне очень приятно :friends: :beer:
Зображення
Зображення
Моя Візитівка
Мої Новинки

Imagine, all the people living life in peace
Дмитрий 911
Друг клЮбу
Друг клЮбу

Dhananc Nikol писав:Дмитре, мої вітання з неймовірно класним РЕАЛом!!! :beer: :friends: Дуже круті експонати!!! :good: :bravo: Півтораківський Поршик та Ламба просто щось неймовірне!!! :-O :bomb: Які враження від Півторака?
Дякую друже за такий теплий відгук стосовно наших посиденьок, та моделей :thankyou:
Стосовно Півтораку, ми з хлопцями дійшли до висновку (після того, як покрутили його, та інші присутні моделі), що модель (далі по пунктах):

Позитив

1) Дуже якіснтно зібранна, та окрашенна;
2) Обода на колесних дисках із металу - в живу дуже круто виглядають;
3) Дуже гарно виглядає травлення;
4) Задні фари - то шедевр просто, бо там половина намальованна краскою, але так професійно, що на перший погляд, як скло :bow:

Не позитив (просто не можу вжити слово негатив, з оглядом, що модель старша 10 років)

1) Салон дуже простий (декалька приборки, та фіксатори для ременів безпеки, ось й все що там проробленно);
2) Дуже простий бокс в моделі, як ті на Радіаторі продають по 25 грн

В порівнянні з таким самим Поршеком (тільки купе) від ЛукСмарта, виявилося, що Півторак трохи більший за ЛукСмарт (а хто краще вимірював ЕМС чи MR-Models тут не берусь судити). В своїй візітівці я обіцяв привести фотопорівняння ЕМС проти Луксмарт, але ми просто забули про той Луксмарт, коли поприходили посилки в один день звідусіль :-$ Так що я постараюсь зробити це пізніше, та фото викласти СЮДИ :beer:

Резюміруя, можу сказати, що модель трималась "бодречьком" напроти Мейкапа та ББР але всеж таки Пивторак по проще буде за цих хлопців, щодо Мінічампса - то ЕМС крутіший за нього в три рази (y) Зважаючи на вік моделі, вона просто неймовірно-шедевральна, це просто витвір мистецтва й я її чекав щоб подивитись, більш за всі інші :good: :beer:

Оцінка ЕМС була проведенна з огляду на суб'єктивні враження, та за на явності одної конкретної моделі, певен що РЕТРОкари накштал Мерсів, Кадилаків, Дюсенбергів та ін. у Півторака проробленні краще. Цей висновок стосовно РЕТРОкарів зробив з оглядом на враження Артура (власника наявної на реалі моделі Порше від ЕМС), який мав радість потримати декілька ретриків від ЕМС у руках та був від них взахваті.
Зображення
Зображення
Моя Візитівка
Мої Новинки

Dhananc Nikol
Модератор
Модератор

Друже, дякую за цікаву і інформативну відповідь!!! :beer: :friends: З нетерпінням чекатиму порівняльних фото!!! :happy: :good:
Дмитрий 911
Друг клЮбу
Друг клЮбу

Достав я піратьскі фото чужого скарбу, пробачте що мало, але чим багаті :beer:

Отже фото порівняння (радше парне фото, але то нюанси) Порше від ЛукСмарт (італійська зборка, НЕ китай) з Порше від ЕМС (Україна) :beer:
Вкладення
20140210_225424 1.jpg
20140210_225356 1.jpg
Зображення
Зображення
Моя Візитівка
Мої Новинки

ЯРОСЛАВ
Писар клЮбу
Писар клЮбу
Подякували: 20391 раз
Вік: 57

Повідомлення ЯРОСЛАВ »

Враховуючи олімпійські ігри-перемогу віддаю Українській!! :)
Вона симпатичніше вигляда. :good:
Дмитрий 911
Друг клЮбу
Друг клЮбу

ЯРОСЛАВ писав:Враховуючи олімпійські ігри-перемогу віддаю Українській!! :)
Вона симпатичніше вигляда. :good:
Мені більше Лукс всеж таки подобається (деталювання краще, особливо по салону), але враховуючи що ЕМС на років 5 раніше зробленний за ЛукСмарт, та його родословну, то ЕМС безумовний шедевр :beer:
Зображення
Зображення
Моя Візитівка
Мої Новинки

Yura
Модератор
Модератор
Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
Дякував (ла): 16343 рази
Подякували: 22731 раз
Вік: 55

Повідомлення Yura »

Оцінювати мені особисто важко :? , напрямок не мій. Тай по 2-х таких піратських фотках не дуже розгонишся для порівняння.
Але скажу так - 2 шедевральні моделькі від Майстрів з великої букви.
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу

Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Dhananc Nikol
Модератор
Модератор

Дмитре, дякую за фотопорівняння!!! :beer: Ще раз із задоволенням переглянув масштабні витвори мистецтва!!! :-O :bravo: :good: Мені здається, що в Півтораківській моделі "душі" трохи більше, а у ЛукСмарта - передових технологій!!! :givi: Якось не звично бачити Півтораківську модель у дешевому боксі, хоча і дерев'яна підставка теж не фонтан!!! (n) А з іншої сторони, такі моделі гріх тримати у боксах - тільки на поличку!!! :bibka:
Дмитрий 911
Друг клЮбу
Друг клЮбу

Yura писав:Оцінювати мені особисто важко :? , напрямок не мій. Тай по 2-х таких піратських фотках не дуже розгонишся для порівняння.
Дякую Юро, погоджуюсь з тобою, так воно і є, бо обидві моделі несуть щось своє, та у будь якому разі люди що їх робили, це майстри своєї справи :beer: Я іноді жалкую що ЕМС не зробив жодної Феррарі, й мені не світить його собі придбати ;(
Зображення
Зображення
Моя Візитівка
Мої Новинки

Дмитрий 911
Друг клЮбу
Друг клЮбу

Dhananc Nikol писав:Дмитре, дякую за фотопорівняння!!! :beer: Ще раз із задоволенням переглянув масштабні витвори мистецтва!!! :-O :bravo: :good: Мені здається, що в Півтораківській моделі "душі" трохи більше, а у ЛукСмарта - передових технологій!!! :givi: Якось не звично бачити Півтораківську модель у дешевому боксі, хоча і дерев'яна підставка теж не фонтан!!! (n) А з іншої сторони, такі моделі гріх тримати у боксах - тільки на поличку!!! :bibka:
Чомусь Півторак майже всі свої Порше прикрутив в такі бокси, але є один й на дереві (маю надію скоро показати його тут у цій темі) :beer: Миколо ти правий, не можна їх у боксах парити, тож вони як приїхали в Одесу, так відкрутились від підставок й стоять у вітрині :beer:
Зображення
Зображення
Моя Візитівка
Мої Новинки

Yura
Модератор
Модератор

Повідомлення Yura »

Дмитрий 911 писав:
Yura писав:Оцінювати мені особисто важко :? , напрямок не мій. Тай по 2-х таких піратських фотках не дуже розгонишся для порівняння.
Дякую Юро, погоджуюсь з тобою, так воно і є, бо обидві моделі несуть щось своє, та у будь якому разі люди що їх робили, це майстри своєї справи :beer: Я іноді жалкую що ЕМС не зробив жодної Феррарі, й мені не світить його собі придбати ;(
Дмитре - а листа Півтораку з пропозицією виготовити ту чи іншу модель Феррарі не пробував написати http://emc-models.com.ua/ru/home.html.
Зацікав, переконай, підтягни своїх друзів зі всього світу - і буде вам щастя. Я просто впевнений
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу

Дмитрий 911
Друг клЮбу
Друг клЮбу

Yura писав:
Дмитрий 911 писав:
Дмитре - а листа Півтораку з пропозицією виготовити ту чи іншу модель Феррарі не пробував написати http://emc-models.com.ua/ru/home.html.
Зацікав, переконай, підтягни своїх друзів зі всього світу - і буде вам щастя. Я просто впевнений
Я хотів, собі зробити Ferrari 410 SuperAmerica Ghia Coupe (1956) замовивши її у ЕМС (Модель як раз в їх стилі), проте знаючі люди сказали, що на сьогодні ЕМС замовленнями менше ніж 100 екземплярів, не займається ;( А стільки народу мені не набрати ;(
Вкладення
ferrari-410-superamerica-ghia-1956-dizayn-ghia.jpg
Зображення
Зображення
Моя Візитівка
Мої Новинки

Yura
Модератор
Модератор

Повідомлення Yura »

Дмитрий 911 писав:
Yura писав:
Дмитрий 911 писав:
Я хотів, собі зробити Ferrari 410 SuperAmerica Ghia Coupe (1956) замовивши її у ЕМС (Модель як раз в їх стилі), проте знаючі люди сказали, що на сьогодні ЕМС замовленнями менше ніж 100 екземплярів, не займається ;( А стільки народу мені не набрати ;(
Та не слухай ти знатоків, спробуй сконтактуватись сам і переконайся. Знаєш скільки "знающих" людей на цьому світ є :secret: .

Відповісти

Повернутись до “Зустрічі колекціонерів”