DeA "Автолегенды СССР" - огляди, коментарі, обговорення...

Модератори: mykola78adm, Модератори

Закрито
Yura
Модератор
Модератор
Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
Дякував (ла): 16267 разів
Подякували: 22710 разів
Вік: 55

Re: DeA "Автолегенды СССР" - огляди, коментарі, обговорення.

Повідомлення Yura »

canada писав:Уже недолго осталось....
"Закроют обязательно! Всё к этому идет. Только вот ничего нового связанного с автомобилями СССР или России в ДеА не готовят. А это значит в ближайшие год-полтора мы точно ничего не получим взамен, а дальше "бабушка на двое сказала".
"2014 год живем спокойно. А дальше АНС точно прикроют. А АЛ ещё помучается немного.... но боюсь, что будет то, что я предсказывал ещё год назад - вместо наших машин будут машины соцстран (читай повтор румынской и польской серии). Причем это не будут "вкрапления", это будет чистый переход на модели только соцстран."
ПЕЧАЛЬКА.jpg
(24.04 Кіб) Завантажено 181 раз
З дрогої сторони все правильно - все має своє логічне закінчення, хоча шкода
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу

Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
Іван
Друг клЮбу
Друг клЮбу
Подякували: 1930 разів
Вік: 50

Повідомлення Іван »

Yura писав: З дрогої сторони все правильно - все має своє логічне закінчення, хоча шкода
А чого шкода Юра? Як на мене ця серія вже себе ізжила, продовжують підтримувати на плаву успішний комерційний проект, а цікавих моделей дуже мало, усі останні прототипи - цікаво побачити на фото, але ставити на полку - ні. Це моя особиста думка - але знаю, що багато народу купують вже дуже вибірково, або взагалі не купують.
canada
Друг клЮбу
Друг клЮбу
Подякували: 3736 разів
Вік: 47

Повідомлення canada »

Іван писав:
Yura писав: З дрогої сторони все правильно - все має своє логічне закінчення, хоча шкода
А чого шкода Юра? Як на мене ця серія вже себе ізжила, продовжують підтримувати на плаву успішний комерційний проект, а цікавих моделей дуже мало, усі останні прототипи - цікаво побачити на фото, але ставити на полку - ні. Це моя особиста думка - але знаю, що багато народу купують вже дуже вибірково, або взагалі не купують.
Несоглашусь..Не серия себя изжила,а серию исжили.....Если интересуетесь историей Автопрома СССР,то знаете что много чего осталось за кадром.....Так что жаль...
Yura
Модератор
Модератор

Повідомлення Yura »

Іван писав:
Багато хороших моделей отримали, про які навіть і не могли і мріяти ще 4 роки тому. Наприклад - СМЗ, ЛУАЗи, ЗАЗи....
Багато моделей (експериментальні я в рахунок не беру), чомусь тупо не зробили. Наприклад - Славуту, Дану, ЗАЗ-1102 "Таври" (ранній варіант), 4 варіанти ЗіЛів ЕА (санітарні) та кучу модифікацій членовозів, Москвічі, Вази........

За такі гроші я б їх брав би не задумуючись.
Як казав на УАФі один товаріщ - зав"язуйте з журналкою і буде вам ДІП. Але викинувши 50 грн. в неділю отримували чергову хотілку. В місяць виходило 210 гр. Щоб купити ДІП потрібно 4 місяці копити гроші на 1 модельку.
Ось тому і Пєчалька.
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу

Іван
Друг клЮбу
Друг клЮбу
Подякували: 1930 разів
Вік: 50

Повідомлення Іван »

canada писав: Несоглашусь..Не серия себя изжила,а серию исжили.....Если интересуетесь историей Автопрома СССР,то знаете что много чего осталось за кадром.....Так что жаль...
То що багато цікавих моделей не роблять - згоден на 100%, але є надія що щось буде в АНС, та не за горами можливі і нові серії - бізнес не стоїть на місці ...
Yura писав:[
Багато хороших моделей отримали, про які навіть і не могли і мріяти ще 4 роки тому. Наприклад - СМЗ, ЛУАЗи, ЗАЗи....
Багато моделей (експериментальні я в рахунок не беру), чомусь тупо не зробили. Наприклад - Славуту, Дану, ЗАЗ-1102 "Таври" (ранній варіант), 4 варіанти ЗіЛів ЕА (санітарні) та кучу модифікацій членовозів, Москвічі, Вази........

За такі гроші я б їх брав би не задумуючись.
Як казав на УАФі один товаріщ - зав"язуйте з журналкою і буде вам ДІП. Але викинувши 50 грн. в неділю отримували чергову хотілку. В місяць виходило 210 гр. Щоб купити ДІП потрібно 4 місяці копити гроші на 1 модельку.
Ось тому і Пєчалька.
Юра я не зменшую вклад АЛ в колекціонування, по перше дійсно отримали раніше тільки мріяні моделі (для мене в першу чергу це старий радянський автопром - Победа, 21 Волга, Зим та інші), а по друге - не було б АЛ - скоріше всього не було б нашого спілкування - яке дорожче любих моделей.
А з приводу - ДІП та АЛ - так в них асортимент дуже різний, скоріше аналоги ДІПА будуть у НАП чи АИСТ.
canada
Друг клЮбу
Друг клЮбу

Повідомлення canada »

Іван писав:
canada писав: Несоглашусь..Не серия себя изжила,а серию исжили.....Если интересуетесь историей Автопрома СССР,то знаете что много чего осталось за кадром.....Так что жаль...
То що багато цікавих моделей не роблять - згоден на 100%, але є надія що щось буде в АНС, та не за горами можливі і нові серії - бізнес не стоїть на місці ...
По секрету :secret: скажу что в ближайшем будущем модели в АНС и АЛ пересекатся небудут,разные весовые категории ;) .
Будущее зависит напрямую от владельца РСТ, Переса....
Автомобильных серий связаных с СССР/Россией в бл.будущем пока нет....
canada
Друг клЮбу
Друг клЮбу

Повідомлення canada »

139 Автокам-2160 Рейнджер, белый
140 НАТИ-2 легковой, фаэтон, рыжий
mykola78adm
Site Admin
Site Admin
Дякував (ла): 16796 разів
Подякували: 20128 разів
Вік: 46

Повідомлення mykola78adm »

А перед Новим Роком росіяни мали змогу придбати ось таке чудо (звіт з рс-форум від Blackdog ) :
Купил сегодня модель "Пони" в одной из точек досрочной торговли журнальными сериями. С официальной точки зрения, она выходит в год лошади, 1 января 2014 года, что весьма символично. В целом производит хорошее впечатление как по общему замыслу, так и по проработке деталей. При этом внешние зеркала производитель модели решил не делать. Задние фонари - непрзрачный окрашенный пластик. За 300 рублей больше никто никогда модель уникального советского автомобиля не выпустит.

На что обращать внимание при выборе

1. Ровность установки фар. На очень многих экземплярах они установлены явно криво (глядят то вбок, то вверх, то вниз).
2. Аккуратность покраски и чистота окна.
3. Комплектность, т.е. наличие всех деталей.

Удачного выбора, товарищи!

Уточнение: задние фонари, как оказалось, всё же из прозрачного пластика. Но это можно разглядеть лишь при хорошем освещении, так как фонари выглядят темными из-за того, что наклеены на черное основание. Сделал дополнительное фото повышенной яркости, где фонари видны в лучше, чем в реальности.
Вкладення
IMG_8946_Blackdog.jpg
IMG_8944_Blackdog.jpg
IMG_8941_Blackdog.jpg
IMG_8940_Blackdog.jpg
IMG_8939_Blackdog.jpg
IMG_8937_Blackdog.jpg
IMG_8936_Blackdog.jpg
IMG_8935_Blackdog.jpg
IMG_8934_Blackdog.jpg
IMG_8933_Blackdog.jpg
IMG_8931_Blackdog.jpg
IMG_8930_Blackdog.jpg
IMG_8929_Blackdog.jpg
IMG_8928_Blackdog.jpg
IMG_8927_Blackdog.jpg
IMG_8926_Blackdog.jpg
IMG_8925_Blackdog.jpg
IMG_8924_Blackdog.jpg
IMG_8923_Blackdog.jpg
Yura
Модератор
Модератор

Повідомлення Yura »

З виходом у нас №103 ИЖ-Москвич-27151 порівняємо з саратовським Москвичем - пікапом
SDC13654.JPG
SDC13658.JPG
ANT202.JPG
SDC13651.JPG
SDC13643.JPG

Yura
Модератор
Модератор

Re: DeA "Автомобиль на службе" - огляди, коментарі, обговоре

Повідомлення Yura »

Радує поява в списку Москвич-2734
NNbfwXucULE.jpg
(68.38 Кіб) Завантажено 279 разів

Yura
Модератор
Модератор

Повідомлення Yura »

В зв"язку з виходом під № 104 ГАЗ-31029, наведу порівняння з Universal Hobbies з бондівської серії
ГАЗ 31029 DeA (АЛ №104) & ГАЗ 31029 (Universal Hobbies).jpg
(37.69 Кіб) Завантажено 269 разів
SDC13603.JPG
SDC13604.JPG
SDC13610.JPG
SDC13621.JPG
SDC13627.JPG
SDC13634.JPG

mykola78adm
Site Admin
Site Admin

А в Росії вийшов черговий , 129-й, випуск журналу. Звіт з рс-форум від Blackdog.
Модель в цілому не найкраща, але й не найгірша. Просто рядовий випуск :)
После аппетитного, такого живого и элегантного "Пони" из предыдущего выпуска, представительский кабриолет смотрится бледновато (сильно сверкает сплошной хром облицовки, задние фонари не из прозрачных деталей, а просто окрашенный хром и т.п.). Маленький "Пони", вероятно, скушал бюджет на детализацию громадного ЗиЛа Сэкономили даже на шильдиках - на задних крыльях их нет. Есть только на крышке багажника, но этот шильдик почти не заметен - по сути сливается с ярко блестящей краской кузова. Кстати, по окрасу кузова модель не совпадает с тем оттенком, который мы видим на фото реальных кабриолетов и соответствующих трехмерных рисунках. Нет сходства и с цветом парадного ЗиЛ-41044 из "Автомобиля на службе". Еще один момент: на блистере название кабриолета - с буквой Б (117Б), а на обложке - с буквой В. Вот такая азбука

На что обращать внимание при выборе

1. Комплектность, т.е. наличие всех деталей.
2. Чистота всех элементов (могут быть пятна клея).
3. Ровность установки "дворников" и зеркал.
Вкладення
IMG_9277_Blackdog.jpg
IMG_9276_Blackdog.jpg
IMG_9266_Blackdog.jpg
IMG_9255_Blackdog.jpg
IMG_9251_Blackdog.jpg
IMG_9248_Blackdog.jpg
IMG_9246_Bkackdog.jpg
IMG_9243_Blackdog.jpg
IMG_9241_blackdog.jpg
IMG_9240_Blackdog.jpg
IMG_9238_Blackdog.jpg
IMG_9237_Blackdog.jpg
IMG_9236_Blackdog.jpg
IMG_9235_Blackdog.jpg
IMG_9227_Blackdog.jpg
IMG_9226_Blackdog.jpg
IMG_9225_blackdog.jpg
IMG_9223_Blackdog.jpg
IMG_9220a_Blackdog.jpg
IMG_9219_big_Blackdog.jpg
Yura
Модератор
Модератор

Повідомлення Yura »

ЗиЛ-117В АЛ & VVM
1.jpg
(24.08 Кіб) Завантажено 254 разів
2.jpg
(27.63 Кіб) Завантажено 254 разів
3.jpg
(49.01 Кіб) Завантажено 254 разів
4.jpg
(30.47 Кіб) Завантажено 254 разів
5.jpg
(40 Кіб) Завантажено 254 разів
6.jpg
(25.3 Кіб) Завантажено 254 разів
7.jpg
(37.13 Кіб) Завантажено 254 разів
8.jpg
(48.86 Кіб) Завантажено 254 разів

mykola78adm
Site Admin
Site Admin

До речі... "Гагарінський" звичайно виглядає багатше і деталізованіше... але "морда ліца" мені більше чомусь подобається автолегендовського ЗіЛа :pardon: Її би ще трошки затонувати - і :good:
mykola78adm
Site Admin
Site Admin

І таке враження, що VVM-овський.... вужчий спереду ? :? Від чого сам передок виглядає якимось зашироким (по висоті). Автолегендовський дивиться більш представницько.
Закрито

Повернутись до “Журнальні серії авто і мото СРСР та пострадянського періоду”