Декальні версії моделей
Модератори: mykola78adm, Модератори
- SimasLT
- Друг клЮбу
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 296 разів
- Вік: 48
Декальні версії моделей
Я не хотів відкривати нову тему, але подумав, що варто було б зібрати моделі dекаль з моєї колекції в одне місце. Можливо комусь буде цікаво.
Dekali оригінальні, старі (приблизно середини сімдесятих) і, як на мене, цікаві. Таких моделей було небагато і я думаю, що більшість робила собі, на подарунок і т.д.
Dekali оригінальні, старі (приблизно середини сімдесятих) і, як на мене, цікаві. Таких моделей було небагато і я думаю, що більшість робила собі, на подарунок і т.д.
...
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19399 разів
- Вік: 57
Re: Privit z Litvy
А вартувало б відкрити шоб підтягнути колег по тематиці. Такі моделі- рідкість в колекціях, і з часом може хтось свої би показав.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Це специфічна тема- крім просто копійованих фото потребує знань та історичних фактів. Ну і самих моделей які я наприклад вживу ніколи не бачив..
- Іван
- Друг клЮбу
- Подякували: 1921 раз
- Вік: 50
Privit z Litvy
Підтримую Ярослава, тема дуже цікава, але дійсно інформації практично нема, і вживу я теж цього не бачив.
Декілька моделей було в старих рекламних проспектах, наприклад Москвіч-Раллі та Волга-Аерофлот.
Волга-Аерофлот мабуть найпоширеніша модель з усіх, її часто бачив на фото у різних колекціях.
- SimasLT
- Друг клЮбу
У Москвича немає жовтого кільця навколо номера.Іван писав: ↑25 січня 2023 10:01 Підтримую Ярослава, тема дуже цікава, але дійсно інформації практично нема, і вживу я теж цього не бачив.
Декілька моделей було в старих рекламних проспектах, наприклад Москвіч-Раллі та Волга-Аерофлот.
Волга-Аерофлот мабуть найпоширеніша модель з усіх, її часто бачив на фото у різних колекціях.
...
- Іван
- Друг клЮбу
- Подякували: 1921 раз
- Вік: 50
Я думаю, що були різні варіанти декалей, це тільки підтверджує не серійність ціх моделей. Також читав, що для проспектів могли окремо робити одиничні моделі, яки потім вже не повторювали.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Можливо з жовтим планувались на моделі у темних кольорах... От скільки постів - а теми так і НЕМА. Через кілька місяців у візитці і не знайдеш. Лінтяй!
- SimasLT
- Друг клЮбу
Re: Декальні версії моделей
ЯРОСЛАВ, Pysar...
Po tvoemu trebovaniju i po moei prosbe Mykola sozdal temu
Ну бачиш: в нас зовсім не складно, аби бажання було. Так як такі моделі досить рідкісні пропоную викладати побачені із продажів на аукціонах, хоча там може бути багато підробок,за одно і обговоримо причетність до аутентичності.
Po tvoemu trebovaniju i po moei prosbe Mykola sozdal temu
Ну бачиш: в нас зовсім не складно, аби бажання було. Так як такі моделі досить рідкісні пропоную викладати побачені із продажів на аукціонах, хоча там може бути багато підробок,за одно і обговоримо причетність до аутентичності.
...
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу