Я не спец по саратову-особливо по ранніх моделях бо ніколи їх не мав і пізніше за ними не ганявся. Мої перші моделі з"явились десь в 77-78 роках /виключення а10 москвич якого мені подарили десь в 75 чи 76р../ Але моя версія така:
-самі ранні це артикульні /коли ще не придумали нумерацію/.Тому на них повинні бути зкомунячені із оригінальної моделі- точені диски...
-далі йдуть чорні номерні днища /скоріш за все малі партії, можливо орієнтовані на експорт,бо чорне то кажися звичайна гальваніка-чорний хром/. Тут можливо і комплектація як залишками точених так і створеними під нумерацію новими і реальнішими дисками.
-паралельно і основні партії для внутрішнього ринку - стандартні хром номерні днища. Колеса як із залишків точених так і нові.
-паралельно із за бюрократії виникає плутанина з набивкою номерів: ще не всі знають яке має бути, не все затвердили на верхах--а план потрібно виконувати. ОТК дає добро,клєпають все що згадали,або з бодуна переплутали, піпел хаває аж свистить,бо в союзі зароджується нове хоббі, ажіотаж грандіозний, бабло тече рікою, налєво також виносять, добавляють різні варіанти винесених декалей щоб продати на 1 рубль дороще
![smiley :)](./images/smilies/smiley.gif)
-попит величезний--всі задоволені...
![Pardon :pardon:](./images/smilies/pardon.gif)