Це у Вас всіх шок, бо надто довго чекали
Пройшло грубо півтора року після ініціалізації проєкту, цікаво перечитати тему ще раз, з самого початку. Емоції тоді бурлили неслабі
Якщо на початку, цей проєкт сміло можна було назвати авантюрою, то саме завдяки вам всім, які повірили насамперед мені, і вклались в нього терпінням і, звичайно грошима (як же без них...) він і став
Проєктом. Я ціню довіру всіх, майже всіх знаю особисто, а кого ще ні - сподіваюсь на офлайн знайомство найближчим часом
Дякую і творчій команді, без них я би не став такого організовувати.
Майстер Вован, його взагалі убовтати було без проблем. Він любе вирішувати такі квести і саме порадившись з ним, я набрався нахабства взяти це в свої руки.
Микола (78) також був в команді з самого початку. Саме він вів всі перемовини з Левоном, завдяки якому проєкт зміг окреслитись у смислові обриси. Якби Левон не дістав автобуси, то зараз було би щось інакше. Але все є як є зараз.
Також Ігор Роздільський, 4-й учасник команди. Саме завдяки чотирьом різним по характеру людям, вдалось досягнути балансу, бо деколи мене з Вованом "заносило"
Нажаль, щоб планувати наперед такі речі, потрібно мати досвід і знати всі ризики. В процесі роботи над, виникало багато квестів, які зрештою вирішувались тривіально або з викрутасами. І тому з ціною бачте вийшло на радість злопихатєлям
"Німношко перебрали"... Ну як трошки, 500 гривень (не дай Б*г звичайно) може бути для когось критичною сумою на межі виживання, а хтось за раз залишає схожу суму в генделику. Але я думаю, що образа скоро пройде, а сувенір залишиться. Не знаю, чи можна буде потім модель "загнати" щоб відбити вкладені кошти, але модель робилась не для того.
Трошки попижже, коли все завершиться, я зберу історію до кучі та залишу тут. Думаю, через років 10, якщо форум доживе, буде цікаво перечитати це знову.
А завтра вже можна буде скидати адерси для відправки і кошти. Хто не пам'ятає свою суму доплати я повідомлю в ПП. Детальніше вже завтра.
Всіх зі святом Миколая