Всім привіт
Мудило в спортивних штанцях. А я тєбє говоріл, што когда-нібудь етот дєнь настанєт, ето будєт, а ти нє вєріла.
Люда. Якщо б знать, можно було б на тачці под’єхать. Я ***ла, його так тащіть!
© Лесь Подерев'янський. До х... масла
Не зважаючи на всі викрутаси і перипетії, проєкт наближається до свого фінішу. Логічного фінішу, без паніки...
Кілька готових моделей вже є зібрано, ще кілька чекають зборки, і зовсім трошки чекають мене, щоб я їм дещо декуди приклеїв перед збіркою.
Так, так, панове, Майстер пригрів
змію конкурента і довгими осінніми вечорами в майстерні іноді
чути огидливе пердіння ми разом працуєм над автобусами. Ну типу я працую, Міхалич командує
Тепер про неприємне.
Вартість одного екземпляру на вихлопі стала 2500 грн. Багато це чи мало, сказати однозначно важко.
Просто обожнюю хвалитись, але ми (на мою скромну думку) зробили багато, щоб стандартна напівпластикова болванка від Ultra стала схожа на те, що буде стояти у вас на поличці (у декого в коробці на антресолях, не будем палити ім'я). Думаю, ви будете вдоволені. Колись я можливо напишу цікаве чтиво в стилі Гемінґвея з картинками і блекджеком, бо за цих півтора року багато чого навчилося і зробилося.
Студійні фото готової продукції я поки не виставляю. Зроблю це з початком дозбору коштів.
Тепер про хвилююче
В нас було два варіанти відправки готових моделей. Перший, роздавати кожну по мірі готовності, та другий - роздати всі в один день, приурочивши походу до цього якусь тематичну пиятику. Ми з Майстром вибрали другий.
А шо? Маємо право! Поясню чому. Перший варіант, не зважаючи на свою зручність для "творчого колективу" містить в собі елементи соціальної несправедливості. Хто першим має отримати модель? І чому він а не інший? Також, Вован наполягає (а я з ним згоден) що після фінальної зборки кожна модель ще раз має пройти ТО, на предмет "забутих" дрісточок, або непомічених косяків. Вже як робити то робити. Другрий варіант демократичний по відношенню до локальних учасників і (можливо і дуже бажано) хтось з іногородніх "львів'ян" приїде на роздачу слоників. Помішати цьому зможуть лише тотальний локдаун, або державний переворот оголошений найвеличнішим. Відправка в інше місто буде в надійній упаковці, не бояцца.
Цікаве питання до всіх - номер моделі комусь принциповий? Зараз заброньовані 21-й Майстром, 13-й поїде в New Розділ і 01 - до Командора в музей (це примусово, він сам не в курсі
).
Ну коли вже нарешті?
Скоро! Слідкуйте за анонсами...