SERG писав:Перепрошую що із невеличкім запізненням (Естонію ще ніхто не відміняв) хочу поділитись новиною....45-РЕАЛ був визначним і для мене особисто...Нарешті я обзавівся фотіком
Посприяв мені в цьому НАШ колега по захопленню Юра, який своєю наполегливістю "дістав" мене і я під тиском і погрозами моїм вусам змушений був вибрати фотокамеру. Перша світлина була зроблена в магазині і на ній ВИ побачите знайомі ВАМ три персонажі акції "похід в магазин"
DSCN0002.JPG
А як наче з такими ледарями поступати
Ось прислухався до моїх слів після першого мого приїзду на реал ще восени минулого року та придбав компа, в честь, заміть по збігу, твого 45-ти річчя та ювелейного 45 реалу придбали фототокамеру. Але тут потрібно бути чесним - тиснув і погрожував вусам то я, мене активно підтримував Микола джан, але свій посильний внесок в купівлю фотокамери внесли всі члени Політбюро Львівського КлЮбу. Так що друже тут не тільки моя заслуга.
Чекаємо класнючих фоток твоєї друже прекрасної колекції, тим більше відпуска на носі.
Ну ось трохи відпочинемо і будемо займатися третім важливим питанням - будем вусатого підженювати. Я розумію що дана тема закрита для обговорення, але потрібно такому доброму вусатому чоловіку шукати дуже добру не вусату жіночку. Ну щоб все було як у людей
Без образ і наїздів на мене