"Ретро Гараж" 2018.
Модератор: Модератори
- 1igor7
- Модератор
- Дякував (ла): 6870 разів
- Подякували: 3970 разів
- Вік: 55
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 20284 рази
- Вік: 57
Re: "Ретро Гараж" 2018.
Жибись знав- Юра теж член нашого клЮбу-хоча на офіційні реали не приходив.1igor7 писав:Наш таш Бодька, КРАСЮК!!!
Так що обидва КРАСЮКИ- а Бодю взагалі пора оформляти на офіційну роботу в ретро Гараж...
- vladimir
- Головуючий клЮбу
- Подякували: 9601 раз
- Вік: 69
- richmerlin
- Модератор
- Дякував (ла): 1035 разів
- Подякували: 5392 рази
- Вік: 39
Дуже чекаю, я хочу там побувати уже давно, та тепер з тим вірусом, до Лемберга вже не навідувався десь з рік, сподіваюсь що то вже на кінець вляжеться. Хотілося б хоч на ювілей попасти)vladimir писав:Я сегодня побывал и все посмотрел ! Фотоотчет впереди !!!
Візитка - American Highway viewtopic.php?f=6&t=1952
- vladimir
- Головуючий клЮбу
- vladimir
- Головуючий клЮбу
- vladimir
- Головуючий клЮбу
-
- клЮбник
- Дякував (ла): 1824 рази
- Подякували: 2189 разів
- Вік: 31
Do what you love and love what you do
Then you'll find yourself and somebody else like you!
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16796 разів
- Подякували: 20128 разів
- Вік: 46
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
-
- клЮбник
Я навпаки казав, шо вона не моя Мабуть, вирішили, що лише ця, а інші - так От сиджу і думаю собі
До речі, в нас в музеї місяць тому стався такий казус з Фордом!!! Таке саме в мене було з білим Меркюрі на день річниці Ретро гаражу, коли я його заганяв
До речі, в нас в музеї місяць тому стався такий казус з Фордом!!! Таке саме в мене було з білим Меркюрі на день річниці Ретро гаражу, коли я його заганяв
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- mykola78adm
- Site Admin
- Дякував (ла): 16796 разів
- Подякували: 20128 разів
- Вік: 46
по ходу їздити ти не навчився - до Ягуара тебе допускати не можнаBodya XJ40 писав:Таке саме в мене було з білим Меркюрі на день річниці Ретро гаражу, коли я його заганяв
-
- клЮбник
Ні-ні! Причиною є те, що це трамвайний ангар, в якому досі стоять рейки, між якими досі є оглядові ями, яких не засипали. Їх застелили дошками, накрили клійонкою, засипали галькою. В результаті, в деяких місцях від вологи ці дошки пропріли і протрухлявіли, і після чого стали слабкими. Коли я заганяв Меркюрі, він теж так став, добре, що було чоловік з десять, то ми його витягли руками за бампер. Яму застелили шматком ковроліну до пори, до часу.
Цього разу за кермом Форда був Тарас, він мені ще в обід подзвонив і сказав, що хтось хоче взяти Форда в оренду для фотосесії. Я йому тут же сказав про стан дошок, і він поїхав, купив і нарізав 20 брусків (їх видно біля Форда). Коли він пробував виїхати так, дошка тріснула і колесо опинилось в ямі. Далі Тарас видзвонив ще кількох пацанів з майстерні на Цитаделі. Вони прийшли, подивились, і тут в пригоді стали дошки, про які я не забув сказати і Тарас їх взяв. Почали ставити одну дошку впоперек машини, другу на неї і під бампер та методом підважування почали піднімати Форда. Піднявши, поклали під бампер одну дошку, потім другу, далі третю, пізніше дошки ми почали заміняти брусками, потім я навіть поставив кусок шпали. Все звелось дло того, що машина майже стала в нормальне положення, довелось навіть спустити колесо, щоб під нього влізла дошка. Зробивши цю операцію з "порятунку", машину викотили надвір, де її підкачали колесо, я її витер і надали фотографам для роботи. Під час роботи мені навіть довелось на ній знову поїздити, виїжджав з ангару Ретро Гаража, об'їхав комплекс навколо і заїхав ззаду в другий ангар для фотосесії. Там вони знову її знімали. Після того як вони завершили, я знову сів за кермо, виїхав з ангару, знову об'їхав і припаркував машину перед Ретро Гаражем. Емоції просто зашкалювали в цей день!!! А ось так я припаркував надворі Меркюрі, в день річниці Ретро Гаражу майже рік тому.
Цього разу за кермом Форда був Тарас, він мені ще в обід подзвонив і сказав, що хтось хоче взяти Форда в оренду для фотосесії. Я йому тут же сказав про стан дошок, і він поїхав, купив і нарізав 20 брусків (їх видно біля Форда). Коли він пробував виїхати так, дошка тріснула і колесо опинилось в ямі. Далі Тарас видзвонив ще кількох пацанів з майстерні на Цитаделі. Вони прийшли, подивились, і тут в пригоді стали дошки, про які я не забув сказати і Тарас їх взяв. Почали ставити одну дошку впоперек машини, другу на неї і під бампер та методом підважування почали піднімати Форда. Піднявши, поклали під бампер одну дошку, потім другу, далі третю, пізніше дошки ми почали заміняти брусками, потім я навіть поставив кусок шпали. Все звелось дло того, що машина майже стала в нормальне положення, довелось навіть спустити колесо, щоб під нього влізла дошка. Зробивши цю операцію з "порятунку", машину викотили надвір, де її підкачали колесо, я її витер і надали фотографам для роботи. Під час роботи мені навіть довелось на ній знову поїздити, виїжджав з ангару Ретро Гаража, об'їхав комплекс навколо і заїхав ззаду в другий ангар для фотосесії. Там вони знову її знімали. Після того як вони завершили, я знову сів за кермо, виїхав з ангару, знову об'їхав і припаркував машину перед Ретро Гаражем. Емоції просто зашкалювали в цей день!!! А ось так я припаркував надворі Меркюрі, в день річниці Ретро Гаражу майже рік тому.
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу