Щодо цьогорічного ювілею клЮбу, постало питання відносно пам'ятки. Сувенір, чи інша матеріальна чи нематеріальна річ.
Хто що би хтів ( і на що здатен). Генеруємо ідеї. При генерації прохання враховувати, що її (ідею) ще потрібно втілити у життя.
Вже пропонувались і марки і майки і ЛАЗ і все разом і баба в пляцку... Прохання висловитись.
Робим автобус
А хто візьме на себе організацію цього процесу - йому будуть вдячні всі ( і він не буде платити за бухло на корпоративі )
Оскільки не платити за бухло визвася я, то розпишу бізднесс-план на бліжайшу пьй'ятілєтку
1. Визначаємо кількість учасників. Термін - до 1 червня 2020
2. Замовлення донорів
3. Творчий процес, танці з бубном, граблями і т.д. ...(ми зараз тут)
→ розробка фототравління
→ розробка і тестування віконних молдінгів
→ пошук матеріалів та технологій для пофарбування пластикового ковпака
→ виготовлення фототравління
→ хромування
→ препарація донорів
→ пофарбування
→ розробка дизайну декалей, примірка..
→ друк декалей
→ поклейка декалей
→ виготовлення та поклейка молдингів з плівки
→ фінальна зборка
→ ше там шось, точно шось буде не так...
→ роздача "Слоників"...
Славцю, ти що сьогодні такий вередливий? Ореста Буфана на один з Реалів запросив Зеньо Сихівський. Тому саму вичерпну інфу може дати він. Як на мене порядний чоловік.
1igor7 писав:Ореста Буфана на один з Реалів запросив Зеньо Сихівський.
Не Зеньо-а Андрій Процик по "кличці Elek1". Прізвища я не запитував-почув вперше тому запитав. А самого Ореста я персонально з Андрієм зустрічав під "Супутником" і записував данні у свої шпаргалки...
Ikarus писав:В мене виникло запитання на предмет боксу,а там буде якась писулька,типу ЛАЗ-695 клЮбний проект на десятирччя,або № такий-то,форумський,чи може буде iнстальована у бокс медалька?А може просто буклет з порядковим номером,щось таке буде?
планується.
Взагалі планується все, але оскільки є потенційний страх оверліміту, зараз не можу озвучити що саме.
Писулька, чи меморіальна дошка - буде точно, номер моделі - однозначно.
Добрый день.
Ко всем которые принимают или хотят или планируют принять участие в этом проЖЭкте.
Убедительная просьба набраться терпения и подождать пока ЛАЗы будут собраны,выставлен счёт,оплачен счёт,отгружено оплаченное,потом будет готовится к отправке и отправлено.
Потом мы ждём пока приедет.
Если сочтут необходимым модераторы это сообщение отредактируют на свой вкус и цвет.
Всем удачного дня.
Не копите баллы покупая дороже... Копите деньги покупая дешевле! Новинки НАПа в наличии НЕКСТы и прочее,цены вкусные,обращайтесь!
Панове доброго вечора, писав у вібер, напишу ще тут. Треба вашоі допомоги. Суть така, що для вирішення деяких нагальних проблем, необхідно терміново зібрати 2,5К гривень. Перший внесок вже пішов на закупку, фарби травло та інше. Хто може - закиньте на картку 100+ грн.
Номер картки 5167 9855 6195 1856 є в закріпленому повідомленні. Також можливо закидати на клЮбну картку.
Андрій (richmerlin) 100
Богдан (biolog) 100
Зеник (Зеник-VW) 200
Ігор (1igor7) 200
Володя (ZeVS) 200
Валера (Valeriy-KVE) 200
Андрій (ELEK-1) 200
Володя (herman) 500
Славко (ЯРОСЛАВ) -200
Ілля (div_20) -500
Олег (OlegDan) - 200
Ігор (КУМ-67) -200