А-3 Москвич-426
Модератори: mykola78adm, Модератори
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Подякували: 19388 разів
- Вік: 57
А-3 Москвич-426
А3 Москвич 426
1974 - начало выпуска.
1974 -1975- вероятность комплектации модели дном с надписью "АРТ С-СО-51 Ц- 3р 50к"
1975 -1977- существование черных донышек.
1975 - наличие "петель" над задним стеклом.
1975 - замена "точенных колес" на стандартизированные.
1982 -1983 - появление на дне дополнительной надписи "made in USSR".
1986 -1987 - смена формы решетки радиатора (в варианте с квадратными фонарями- исчезновение полосы в центре решетки, в обоих вариантах с круглыми фонарями- исчезновение "решетки" на самих фонарях), отмена подкрашивания эмблемы на решетке радиатора, изменение форм заднего и переднего бамперов.
1986 -1987 - изчезновения каталожного номера с дна модели.
-----------------------------------
ТАМПОВАНІ МОДЕЛІ:
-АЕРОФЛОТ
-РАЛЛІ-СЕРВІС
-Олімпійська з МІШКОЮ
-Олімпійська з БАШТАМИ на дверях./біла серія/.
ранні випуски цієї серії мали коротші башти.
--------------
джерело:http://scalehobby.org/index.php/topic,98.0.html
1974 - начало выпуска.
1974 -1975- вероятность комплектации модели дном с надписью "АРТ С-СО-51 Ц- 3р 50к"
1975 -1977- существование черных донышек.
1975 - наличие "петель" над задним стеклом.
1975 - замена "точенных колес" на стандартизированные.
1982 -1983 - появление на дне дополнительной надписи "made in USSR".
1986 -1987 - смена формы решетки радиатора (в варианте с квадратными фонарями- исчезновение полосы в центре решетки, в обоих вариантах с круглыми фонарями- исчезновение "решетки" на самих фонарях), отмена подкрашивания эмблемы на решетке радиатора, изменение форм заднего и переднего бамперов.
1986 -1987 - изчезновения каталожного номера с дна модели.
-----------------------------------
ТАМПОВАНІ МОДЕЛІ:
-АЕРОФЛОТ
-РАЛЛІ-СЕРВІС
-Олімпійська з МІШКОЮ
-Олімпійська з БАШТАМИ на дверях./біла серія/.
ранні випуски цієї серії мали коротші башти.
--------------
джерело:http://scalehobby.org/index.php/topic,98.0.html
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
- Yura
- Модератор
- Звідки: смт. Клевань - м. Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області
- Дякував (ла): 16000 разів
- Подякували: 22566 разів
- Вік: 55
Re: А-3 Москвич-426
Ось я такого маю А3 (коробка не рідна)
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
Моя візитка: viewtopic.php?f=6&t=12&p=269#p269;
Новинки: viewtopic.php?f=7&t=39;
- Іван
- Друг клЮбу
- Подякували: 1921 раз
- Вік: 50
Гарні моделі, та дуже гарна синя коробочка ,ЯРОСЛАВ писав:по коробочках ще буду розбиратися..
але до неї не підходить жодна твоя модель - ці мальовані коробки - 76 рік - тобто модель повинна бути кріпленням капоту - пластина чи три зажима.
Юра - гарний колір та стан моделіYura писав:Ось я такого маю А3 (коробка не рідна)
- Іван
- Друг клЮбу
Ще один - біла олімпійська серія, капот на три зажими - тобто 77 рік - ще одна особливість тамповки - "коротка" башня на дверях - ознака ранньої моделі цієї серії.
- Yura
- Модератор
Іване - ВЕЩЬ Хоча моделька і має маленький скол, але написи збереглися чудово.
Цій же моделі вже 35 років, .
Ваня - респект
Ваня - респект
Маю бажання купити ще ДІПа - куплю по адекватній ціні. Маю бажання купити пропущені випуски Автолегенд - не можу знайти. Отак і живу
- Іван
- Друг клЮбу
Дякую Юра, але можу сказати, що мені просто пощастило - обидві ці моделі придбав десь пару років назад у складі купи хламу та знищених моделей, ці якимось дивом вижили.Yura писав:Іване - ВЕЩЬ Хоча моделька і має маленький скол, але написи збереглися чудово.
Ваня - респект
- Yura
- Модератор
Поки писав - ще один шедевр Ваня показав. А за башні (довга, коротка) не знав. Дякую Ваня.
Як так розумію олімпійської коробочки до неї немає? Дякую
Ваня якщо можеш і маєш цікаву інфу по номерному Саратову - викладуй, будемо разом формувати перший пост та розбиратися в "саратовських дєбрях". Дякую
п.с. Славцю, друже формуй перший пост, а то такі моменти, як висота башні наприклад, пропустяться і забудуться.
Ваня якщо можеш і маєш цікаву інфу по номерному Саратову - викладуй, будемо разом формувати перший пост та розбиратися в "саратовських дєбрях". Дякую
п.с. Славцю, друже формуй перший пост, а то такі моменти, як висота башні наприклад, пропустяться і забудуться.
- Іван
- Друг клЮбу
Юра сам не знав про "коротку" башню - доки на одному з відомих форумів не виложив ці фото - та не почув це від справжніх спеців по саратову.Yura писав:Поки писав - ще один шедевр Ваня показав. А за башні (довга, коротка) не знав. Дякую Ваня.
Ця модель була без коробки.
Щодо інформації - то те що знаю вказую в описи при представленні моделі. Можливо треба створити тему присвячену тампованим моделям, бо тип башні - це особливість саме тамповки, а не самої моделі.
- Yura
- Модератор
А чого б ні. Ну нехай Ярослав появиться тут, тоді і вирішим остаточно.niker писав:Юра сам не знав про "коротку" башню - доки на одному з відомих форумів не виложив ці фото - та не почув це від справжніх спеців по саратову.Yura писав:Поки писав - ще один шедевр Ваня показав. А за башні (довга, коротка) не знав. Дякую Ваня.
Ця модель була без коробки.
Щодо інформації - то те що знаю вказую в описи при представленні моделі. Можливо треба створити тему присвячену тампованим моделям, бо тип башні - це особливість саме тамповки, а не самої моделі.
Теж саме по коробках - білі олімпійські моделі (з "башнями" йшли в олімпійських коробках), а от різнокольрові з "Мішкою" - в райдужних.
Дякую Вань за відповідь
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
Юра: в олімпійських червонобілих коробочках йшли моделі як олімпійські з башнями так і олімпійські з мішками.
На мою думку ці коробочки /біло-червоні з символікою/ випускали партією спеціально до олімпіади .
Після проведення ігор- такі моделі могли пакувати в стандартні райдужні коробки, штампуючи на них свій арт з дорощою ціною.
Що до декальовано-тампованих варіантів-пропоную їх показувати у вже створених профільних темах:
просто перший пост буде постійно редагуватися із додаванням свіжої інформації. Мені здається --так буде зручніше, а ніж створювати нові теми.
На мою думку ці коробочки /біло-червоні з символікою/ випускали партією спеціально до олімпіади .
Після проведення ігор- такі моделі могли пакувати в стандартні райдужні коробки, штампуючи на них свій арт з дорощою ціною.
Що до декальовано-тампованих варіантів-пропоную їх показувати у вже створених профільних темах:
просто перший пост буде постійно редагуватися із додаванням свіжої інформації. Мені здається --так буде зручніше, а ніж створювати нові теми.
- Yura
- Модератор
Про теми погоджуюсь, але перший пост я пропоную розбити на наступні підтеми:ЯРОСЛАВ писав:Юра: в олімпійських червонобілих коробочках йшли моделі як олімпійські з башнями так і олімпійські з мішками.
- еволюція моделі
- коробки
- гости + ціна.
Кожне твердження бажано підтверджувати фоткою, щоб форумчани розуміли (хто не збирає або не цікавиться Саратовом) про що йдеться
За коробки буду спорити - у біло-червоних коробочках із заводу йшли тільки білі моделі (ВАЗ, ГАЗ, Москвіч) із зображенням знаку олімпіади (башнями), а різнокольорові моделі з Мішками комплектувалися тільки рожевими. Що вже робилося за воротами заводу - один Бог знає.
Якщо олімпійську білу модель продають в рожевій коробці - коробка не від цієї моделі, хоча по роках може попадати.
Білі моделі + біло-червоні коробки робили тільки під ігри і випускали їх у 1979-1980 році. Після Олімпіади ніхто цієї серії в такому вигляді не повторював і не продавав. В магазинах просто розпродувалось те, що було завезено до Олімпіади.
Потрібно докази - буду шукати. Танталовський форум закритий, я туди не влізу, але десь я це твердження, людини яка працювала в той момент на фабриці, бачив. Буду шукати
- ЯРОСЛАВ
- Писар клЮбу
1Юрік-підтеми будуть--але пізніше /в процесі/ коли профільні теми "наводняться" відповідною інформацією від наших колег. ПОКИ активність дуже мала і ми в основному обговорюємо те що знаємо і те що маємо / а знаємо і маємо ми дуже мало- /
Також хотілося би обговорювати на прикладі власних моделей а не кидати все підряд /до того ж неперевірене/ із інтернету. Виключенням можуть бути раритетні рідкісні моделі та їхні "фішки" із 100% аутентичністю та довірою до власника....
2Пропоную інформацію що до артів та іншого покласти на Івана- він у цьому найкраще розбирається. Згодом я все буду потрохи вносити у перші пости профтем.
3 все що не буде стосуватися профільного обговорення - з часом видалю,або перенесу в тему -обговорення: в тому числі і наші "розсуждЄнія".
4 Про коробки допишу пізніше...
Також хотілося би обговорювати на прикладі власних моделей а не кидати все підряд /до того ж неперевірене/ із інтернету. Виключенням можуть бути раритетні рідкісні моделі та їхні "фішки" із 100% аутентичністю та довірою до власника....
2Пропоную інформацію що до артів та іншого покласти на Івана- він у цьому найкраще розбирається. Згодом я все буду потрохи вносити у перші пости профтем.
3 все що не буде стосуватися профільного обговорення - з часом видалю,або перенесу в тему -обговорення: в тому числі і наші "розсуждЄнія".
4 Про коробки допишу пізніше...