Щодо цьогорічного ювілею клЮбу, постало питання відносно пам'ятки. Сувенір, чи інша матеріальна чи нематеріальна річ.
Хто що би хтів ( і на що здатен). Генеруємо ідеї. При генерації прохання враховувати, що її (ідею) ще потрібно втілити у життя.
Вже пропонувались і марки і майки і ЛАЗ і все разом і баба в пляцку... Прохання висловитись.
Робим автобус
А хто візьме на себе організацію цього процесу - йому будуть вдячні всі ( і він не буде платити за бухло на корпоративі )
Оскільки не платити за бухло визвася я, то розпишу бізднесс-план на бліжайшу пьй'ятілєтку
1. Визначаємо кількість учасників. Термін - до 1 червня 2020
2. Замовлення донорів
3. Творчий процес, танці з бубном, граблями і т.д. ...(ми зараз тут)
→ розробка фототравління
→ розробка і тестування віконних молдінгів
→ пошук матеріалів та технологій для пофарбування пластикового ковпака
→ виготовлення фототравління
→ хромування
→ препарація донорів
→ пофарбування
→ розробка дизайну декалей, примірка..
→ друк декалей
→ поклейка декалей
→ виготовлення та поклейка молдингів з плівки
→ фінальна зборка
→ ше там шось, точно шось буде не так...
→ роздача "Слоників"...
baramelik писав: та бокса для майбутнього сувеніра
щодо боксів... можу дати штук 7 своїх (+/- 1 чи 2... треба дивитись) ССМ-овських від грузовиків, думаю автобус чьотко туди зайде. ну а решта треба буде тоді шукати (хрєнь недешева)
під автобус потрібні 26.3x10.8x10.9 см - це практично ідеальний варіант, меншого розміру - точно замалі, більшого - нема смислу
такі бокси вартують в районі 200-250 грн (нові)
mykola78 писав:під автобус потрібні 26.3x10.8x10.9 см - це практично ідеальний варіант, меншого розміру - точно замалі, більшого - нема смислу
такі бокси вартують в районі 200-250 грн (нові)
Можливо комусь бокс не потрібно, а комусь потрібно (мені) то бокси вже закупити за окрему плату не включаючи їх у бюджет?
richmerlin, даєш свій бокс - мінус по вартості... мабуть
але мають бути таки однотипні... а то ше той колгосп з того всього вийде
маю на увазі - все це має виглядати цілісно, тим більше як буде модель+бокс+оригінальна підставка+фон+поліграфія...
бо ліпити по принципу - мені оце покладіть, а цього не треба... то якось таке...
mykola78 писав:richmerlin, двєш свій бокс - мінус по вартості... мабуть
але мають бути таки однотипні... а то ше той колгосп з того всього вийде
маю на увазі - все це має виглядати цілісно, тим більше як буде модель+бокс+оригінальна підставка+фон+поліграфія...
бо ліпити по принципу - мені оце покладіть, а цього не треба... то якось таке...
Я якраз і не пропоную брати різнотипні бокси, просто або без бокса, або усі закуплені однакові.