mykola78 писав:Озвучено кошторисну вартість - до 2000, причому орієнтовна вартість донора менша 50%, решта "захацянки" і "прибамбаси". буде їх менше - буде і менша ніж 2 000 грн (в районі 1500)
Є список - ніхто туди силою не тягне
mykola78 писав:наразі чекаю остаточної інфо-підтвердження по ціні і можливості доставки, планований авансовий внесок - 1000 грн з кожного учасника списку (але вже з понеділка і при наявності "добро")
Дякую Микола!
Голосувалку забрав, щоб не баламутила народ.
M | Ще не пізно, цитуючи класика, "впрягтися" і взятись за організацію цього міроприємства. Обіцяю всебічну підтримку. Якщо немає що сказати, будь ласка не пишіть всяку дурню, як малі діти. |
На даному етапі інформація для учасників наступна:
- однозначно робимо модель автобуса. Я розумію, що для когось остаточна вартість сувеніру буде задорога, але на даний момент я можу тільки обіцяти, що намагатимусь де можливо зекономити на виготовленні, але тільки не за рахунок втрати якості. Але точно не менше 1500. Тим більше оплата в 2 частини, аванс 1000 і решта по факту. Це суто добровільна затія, якщо Ви зголосились на цей проект - значить Ви довіряєте мені. Якщо Ви не в проекті, значить ні.
*
* щодо тих, хто скутий з вільним коштами: на початок треба буде дати 1000 грн, решту (невідому поки суму, не більшу 1000) аж в жовтні.
Тому можу процитувати текст, який я написав нашому колезі в пп. Він актуальний на цей момент.
Плануємо так:
- закупаємо автобуси. 695Б ультра. поки що це виглядає реально.
У разі успіху, атоматично переходим до наст. пункту. У разі fail'у - все з початку починається, вибір пам'ятки і так далі.
зараз ми на цьому етапі, ведуться перемовини... Але зараз все виглядає реально, тому переходим до наступного пункту:
- збирається аванс зі всіх 1000 грн. Я збираю і я за це відповідаю.
- автобуси поступають (скоріш за все невеликими партіями) до нас.
- далі планується: перекрас, декалювання та інше, лакування, зборка. Все це вже афішується мінімально в темі, ну бо ...
Ніхто не хоче просто автобус, ясно що це буде унікальний сувенір на базі моделі Ультра. І я особисто не хочу щоб цей проект був провалений. В процесі ще можливі якісь зміни (надіюсь для) удосконалення. Десь в процесі зборки першої партії автобусів вже точно будем знати +/- 100 гривень фінальну вартість. (Кошти вже аж при отриманні урочистому...)