Щодо цьогорічного ювілею клЮбу, постало питання відносно пам'ятки. Сувенір, чи інша матеріальна чи нематеріальна річ.
Хто що би хтів ( і на що здатен). Генеруємо ідеї. При генерації прохання враховувати, що її (ідею) ще потрібно втілити у життя.
Вже пропонувались і марки і майки і ЛАЗ і все разом і баба в пляцку... Прохання висловитись.
Робим автобус
А хто візьме на себе організацію цього процесу - йому будуть вдячні всі ( і він не буде платити за бухло на корпоративі )
Оскільки не платити за бухло визвася я, то розпишу бізднесс-план на бліжайшу пьй'ятілєтку
1. Визначаємо кількість учасників. Термін - до 1 червня 2020
2. Замовлення донорів
3. Творчий процес, танці з бубном, граблями і т.д. ...(ми зараз тут)
→ розробка фототравління
→ розробка і тестування віконних молдінгів
→ пошук матеріалів та технологій для пофарбування пластикового ковпака
→ виготовлення фототравління
→ хромування
→ препарація донорів
→ пофарбування
→ розробка дизайну декалей, примірка..
→ друк декалей
→ поклейка декалей
→ виготовлення та поклейка молдингів з плівки
→ фінальна зборка
→ ше там шось, точно шось буде не так...
→ роздача "Слоників"...
Вже вияснили: автобус. Ніяких сурпризів. Переголосування можливе, але вже не міняє картини.
richmerlin писав:як буде лакшері
richmerlin писав:клюбний автобус у боксі))
наявність додаткових "плюшок" + позолота (для когось) суттєво збільшує вартість. Намагатимемось балансувати на грані відношення якість/ціна... Якість в пріоритеті. Але з ультри діп не зробиш, узбагоюємось
Зекономим на оплаті дизайнеру, хай тішиться що не побили включили в список учасників
richmerlin,
Звичайно, я якраз про те, що якісно дороблений автобус і просто на звичайну модель наклеєні декалі для мене має величезне значення...
Краще тоді вже якісна запальничка...
Але вже маю трошки інсайдерської інформації, тому має бути все добре!
А можна зробити хоч приблизний розрахунок кінцевої вартості, виходячи з її складових:
1. Вартість моделі
2. Вартість декалей
3. Робота майстра
4. Інші витрати, не вказані в попередніх пунктах
Бо виходить що букв багато, а конкретики мало, тільки філософія про сміття-несміття.
При таких розкладах доцільності в голосувалці взагалі не бачу.
z_fanat писав:А можна зробити хоч приблизний розрахунок кінцевої вартості, виходячи з її складових:
1. Вартість моделі
2. Вартість декалей
3. Робота майстра
Бо виходить що букв багато, а конкретики мало, тільки філософія про сміття-несміття.
Можна. Приблизно.
(1+2+3+4) = від 1500 +/- до 2000 грн. не більше
Перед тим як я би міг собі надати статус committed, я би хотів задати декілька конкретних запитаннь
Пане Проектний Менеджере, думаю що Ви зможете внести ясність, отже:
1 В опитанні про ціну вказано 1500 + - це значить до безмежності, чи є якась максимальна межа?
А далі - гроші сміття, не має значення. Чи правильно я розумію якщо гроші то сміття і немає значення то виходячи з даного формулювання ціна може бути і 10-20 Гривень?
2. Враховуючи досвід та фах Проекного Менаджера чи є можливість показати графічне відображення кінцевого продукту, дуже хочеться зрозуміти концепт та оцінити естетику виконання.
Перед тим як я би міг собі надати статус committed, я би хотів задати декілька конкретних запитаннь
Пане Проектний Менеджере, думаю що Ви зможете внести ясність, отже:
1 В опитанні про ціну вказано 1500 + - це значить до безмежності, чи є якась максимальна межа?
А далі - гроші сміття, не має значення. Чи правильно я розумію якщо гроші то сміття і немає значення то виходячи з даного формулювання ціна може бути і 10-20 Гривень?
2. Враховуючи досвід та фах Проекного Менаджера чи є можливість показати графічне відображення кінцевого продукту, дуже хочеться зрозуміти концепт та оцінити естетику виконання.
З повагою
G&A Models
Цей не дуже дотепний і не надто вдалий сарказм я проігнорую. З Вашого дозволу...
z_fanat писав:А можна зробити хоч приблизний розрахунок кінцевої вартості, виходячи з її складових:
1. Вартість моделі
2. Вартість декалей
3. Робота майстра
Можна. Приблизно.
(1+2+3+4) = від 1500 +/- до 2000 грн. не більше
Пояснювати за голосувалку втретє не хочеться
Діапазон від 1500 до 2000 є досить великим. Це порядку 30%. Будь-який проект для своєї реалізації перш за все потребує кошторису, з яким би вартувало ознайомити потенційних учасників.
Стосовно голосувалки. Оскільки я так розумію проект кінцевий вже визначено (автобус), то реально толку з голосувалки ноль. На даний момент 65% проголосували за ціну до 1500 грн. Але вартість визначеного проекту більше цієї суми. Так хто тоді визначався з кінцевим проектом?
Я так розумію, зайшли в тупик.... Якщо є можливісь дістати донори в необхідній кількості, то може треба нову голосувалку? Бажаєте ви автобус з ціною +-2000грн? І тоді знімуться багато питань. А тоді вже стилістика. Бо зараз говорити про оформлення не варто. Це ж треба трохи часу потратити на варіанти. А коли ще не відомо чи проекту бути, то для чого займатись неіснуючим?